78

Patriot

преди 13 години

Ogan po chernata paplach

77

Анонимен

преди 13 години

аз да добавя. Забелязахте ли снощи по новините колко продажническа е БиВиТи, колко време отделиха на онова брокерче от NYSE, дето ни убеждаваше какви нещастници са Стандард и пооурс. Долна джурналистическа ***. Няма такива продажни душици

76

Zmievada

преди 13 години

........Тази бухалка има много удобна дръжка, така че с едно замахване да разтрошите коляното, черепа или която и да друга част от тялото на всеки мародер, гласи една от обявите..... те това е въоражавайте се, че току виж безредиците се пренесли и в БГ-то :-))

75

Анонимен

преди 13 години

Протеста си е социален и причината е голямата пропаст между бедни и богати. Бунта е насочен срещу свръхбогатата англииска класа, която дърпа конците от векове . За съжаление при такива бунтове покрай сухото гори и суровото и както виждаме го отнасят обикновенните англичани, които си имат някакъв семеен бизнес и най-добросъвестно си плащат данъците на държавата.

74

Анонимен

преди 13 години

Само нашенският,мутро-олигархичен посткомунистически псевдокапитализъм ще спаси Велика Британия от попълзновенията на бунтарите!Вервайте ми!Кокошков

73

Анонимен

преди 13 години

до 73Що трябва ОФИЦИАЛНО да подкрепяш безредиците,като може да го правиш НЕОФИЦИАЛНО.Особено ако имаш опит в "износа на революции" от едно време?

72

До 68

преди 13 години

Е кои са тези страни които подкрепят ОФИЦИАЛНО безредиците и са излезли с официални ноти в подкрепа на метежниците в Англия бе отворко?

71

123456

преди 13 години

Това не са "бунтове", а са безредици - това е гражданско неподчинение и тези, които го създават, са главно деца между 14-18 годишни - какви са - чернокожи и малцинства основно - забавляват се, а правителството забранява на полицията да използва газ и халосни патрони срещу тях...Ще изтраят още малко и ще ги изравнят със земята и никой няма да си спомня за този "бунт"...

70

SVETLI4

преди 13 години

za4to da se samoubivame??? nie gladni i bedni shte gledami shouto po tv!tova e zatishie pred burq ili iskat da razrushat neudobni sgradi za da postroqt novi predi olimpiada , taka e poevtino izliza!!!!!

69

Анонимен

преди 13 години

така се срива моща на олигархията, обществото иска ново справедливо разпределение на благата. Не може народа да работи за държавите. Държавите ще бъдат принудени да работят за народите си а не за корпорациите както сега.вярно е че бунтовете са изкривени нио много скоро ще се канализират на където трябва

68

bg

преди 13 години

10-20 dushi!!! Mnogo malko be.Mudjahidinite v Bosna,Kosovo,4e4nja beha desetki hiljadi.

67

Анонимен

преди 13 години

Интересно,Когато подобно нещо се случва например в Англия,Франция или Гърция, целия недемократичен свят е на страната на бандитите. Когато обаче се случва в Сирия, всички недемократични държави подкрепят действията на Правителството.Не е ли малко двоен стандат нещо?

66

шопът

преди 13 години

Радвам се.66.Явно си млад човек и ти пожелавам успех и щастие.Аз също имам дъщеря и искам бъдещето и да е свързано с една красива,спокойна и просперираща България,но недъзите са много.Трябва да се борим,за да ги премахнем.Това е урока на моето поколение.

65

ДО 61

преди 13 години

Разбира се, че изброените от теб неща не ме правят щастлив. Не съм лишен от съвест и не съм безчуствен, т.е. не ставам за политик. Признавам си, че умишлено понякога ставам социален егоцентрист, за да не се натоварвам психически. Опитвам се да се радвам на малките неща и да се чуствам повече щастлив. Но определено не съм безразличен. Човек не трябва да изпада в крайности. Това, че има много нещастие около нас, не трябва да те прави постоянно нещастен.

64

Анонимен

преди 13 години

Коментар 47 и коментар 61 много ми харесаха, защото са искрени,макар и противоречащи един на друг.Звучат ми като Стария и Новия завет."Око за око и зъб за зъб" и" Ако ти ударят едната буза,дай и другата."Знам,че насилието ражда насилие и ,че не ако не можеш да направиш добро,не прави и зло.Понякога харесвам и Крумовите закони.Изобщо" знам,че нищо не знам".Объркана и хаотична е човешката душа.

63

Анонимен

преди 13 години

до 44-прав си,казал го е Томас Джеферсън и е една от лююбимите ми мисли.Браво,че и ти мислиш по този начин.

62

HAPPY ROYALIST

преди 13 години

искам сега уилям и кейт да излязат на улицата и да се срещнат със щастливите поданици на кралството. да помахат за поздрав от златната каляска на преливащите от щастие жители на графство тотнъм и да не забравят да наминат и през гетото на графство манчестър! хахахаха

61

Анонимен

преди 13 години

така ще изглежда цяла западна европа до 10 годинибългария и византия платиха цената на оварваряването през 14-19 век,сега е ред на запада

60

ШОПЪТ

преди 13 години

До 47 И си щастлив,нали?Когато гледаш как ровят по кофите си щастлив? Когато чуваш,че някой няма пари за лекарства,когато слушяш по радиото ,че събират пари за поредното детенце за операция си щастлив? Когато гледаш съседите си с празни от безбъдещност погледи си щастлив,нали.Социален егоцентризъм-това ти е диагнозата.Ставаш за политик в България.Аз,макар че имам трудности,съм заможен мъж със собствен бизнес и добро семейство,но не съм щастлив от живота покрай мен и не желая да се примирявам.

59

Анонимен

преди 13 години

Как да няма усещане за несправедливост - две момичета заявяват, че искат да покажат на богатите и на полицията, че правят това, което искат. Ако причината за протестите не е бедността, нямаше да се ограбват магазини...А най-лесното е да се намери повод за протест- причини винаги има.