9

vitalius

преди 12 години

До 9Глупости. Няма нито едно откритие което да я е разклатило, а напраотив -от 150 години насам, всички новооткрити факти подкрепят еволюцията, и днес тя е най-добре подкрепената с факти научна теория.

8

Анонимен

преди 12 години

Еволюция няма! Повечето факти не пасват на тази теория, затова се налага учените да си изсмукват от пръстите разни неща и да ги съшиват с бели конци, та да не личи...

7

Анонимен

преди 12 години

***,*** новини,манипулиране,но кой се вързва на такива "псевдо-измислени разкрития",мисля,че болшинството от нас Българите не вярват на "информации в пресата,които ни заблуждават и лъжат с някаква цел,користна!!!!!!!,това харесвам,че Българите винаги се съмняваме !!!!!!!!

6

Анонимен

преди 12 години

Няма еволюция и никога не е имала,хората просто са се приспособявали в начина си на живот според климата и метеорологичните условия!!!!!!!

5

tatarina

преди 12 години

Човешката еволюция ≡ човешко оцеляване. Може да е вярно, може изводът да е плод на болен за слава научен мозък .

4

Научен работник

преди 12 години

Абее че ядете соопата ама де да видим ....

3

Георги

преди 12 години

Кой питам аз е виновен за рязката промяна на температурите преди 5 млн. години??? ааа де като HARP, автомобилите и заводите не са съществували. Дори евреите не са съществували :))))) Нима е възможно някакви си космически силички да повлияят на земята така, аааааа? Питам и отговор не искам.

2

ДО 1

преди 12 години

КАТО СИ ТОЛКОВА *** НЕ Е НУЖНО ДА ГО АФИШИРАШ С *** СИ ЗАЧЕНКИ НА МИСЛОВНА ДЕЙНОСТ!

1

Анонимен

преди 12 години

Да!У нас хомо рейсикус аудикус/беемветикус еволюира в карането по тротоарите. Направо си е еволютичен шок... пардон, скок!