10

Анонимен

преди 13 години

Жалко за японците знам, че ще се оправят ако те не могат кой друг. Тука ако се случи подобна трагедия 300 години не можем се оправи

9

Goshko Маникена

преди 13 години

Всъщност японците сега може да са мил народ, но тези които са учели история знаят за техните издевателства. Whates around goes around.

8

Анонимен

преди 13 години

skoro i tuka she ni spretnat edno zemetresenie i kato chlenka na nato pod podchinienie na turchiq she vlezne da ni pomagat i taka she zabravqt da si tragna

7

KYOTO, JAPAN

преди 13 години

Хората живеят на палатки, ползват въшни тоалетни - на всеки пет палатки има по една.Якудзата - местната мафия е разгънала общонационална подкрепа и им носи вода, храна, и дрехи безплатно.Сформирали са подвижни кухни от армейски тип.Надяваме се до 1 година да се оправят.Много роднини са поели свои близки, но тук всичко разчетено до последния човек, и по принцип жилищата са малки.Двустаен апартамент е с площ около 45 кв. м.Нямат много мебели и това създава усещане за простор.

6

някой си

преди 13 години

А у нас след земетресението в Стражица хората живяха 1о години във фургони...

5

Мен

преди 13 години

Предлагам да приютим японците при нас. А *** ни да ги пратим там. Който е навит на размяната да гласува :)

4

K

преди 13 години

Това е проклятието на най-великите нации. Бомби, войни, земетресения, урагани, но нациите вървят напред, защото са нации, защото са велики. Бог да се смили над Япония. Бил съм там и това е най-организираната страна с много мил народ. Не заслужават това. Ще се оправят и ще тръгнат напред. На нас никога няма да се случат подобни проблеми, но ще си тънем в корупция, мръсотия, мизерия и простотия чисто и просто, защото нация няма да станем.

3

az

преди 13 години

Не искам да строим повече АЕЦ в България! Никога!

2

!!!

преди 13 години

Няма ли щатите да ги удари ами японците-най-готиния народ! Най-малко те заслужават нещо подобно! Няма справедливост! :)

1

брадваро

преди 13 години

малко ме интересува:))