310

Венелин

преди 13 години

Като гледат какъв ни е премиера - бивша мутра (дали само бивша) и какво ли си мислят за тези, които са го избрали?!

309

Анонимен

преди 13 години

герб е виновен!

308

така е

преди 13 години

аз съм с г*з дебел,и съм много смел,Бойко аз се казвам,на никой бандит не отказвам!че на кой нормален европеец му трябва да си вкарва в гащите таралеж!

307

не-лицемер

преди 13 години

ако бях холандец и аз щях да съм против тъмните балкански субекти в шенген. все едно българите да сме за това да си отворим границите за едни 2-3 милиона сомалийци.

306

AYYYYYYYYYY

преди 13 години

Клод Геант е човека които преговаря с кадафито за сестрите ни...клоуна сарко за нищо го не бива..След като той не ни иска значи трябва сериозно да се замислим за свалянето на кмънистическия режим/мафия в България

305

Sancho

преди 13 години

А Холандия скоро ще я приемат в Атлантическия океан, не се притеснявайте.

304

Анонимен

преди 13 години

Когато окончателно изритаме червената смрад за Северна Корея, тогава Европа даже и ще ни възвеличае !!!!

303

Емигрант

преди 13 години

Ами докато лейди Галена се сравнява с лейди Гага,Чалгария няма да е в Шенген.Спрете простотията,тарикатщината и мутренското поведение и може да се получи нещо като ЕС държава.

302

Ами да

преди 13 години

При това ръководство което е уж против гангстерите, а всъшност е начело на мафията, що да чакаме.

301

Анонимен

преди 13 години

Големи смешници с комплекси има тук!Вярват си че в България било по-добре от Холандия, и че Холандия щяла да изхвърчи от Шенген, и че скоро ЕС щял да ни моли на крака да влезем, щото България щяла да стане световна иконмическа сила разбираш ли!Смешници, стойте си в Ориента, при братята си от Турция!

300

До 326

преди 13 години

Ха- ха-ха-на баба комсомолчето. Точно обратното беее, вчера са гласували близо 700 евродепутати, че БГ е изпълнила всички изисквания, ама нали гледате през червените си бабини очила и виждате всичко наобратно, ха, ха ,ха!!!

299

Анонимен

преди 13 години

За какво ни е този Шенген, за да ходи сиганьора из цяла Европа не, че сега не ходи, ама тогава ще юрнат всички, а най-лошото е, че после се връщат.

298

Анонимен

преди 13 години

Държавата това сме ние народа, не ни трябва шенген трябва икономика, промишленост холандците си имат държава никой няма да дойде да строи заводи тука. Само с банки аптеки магазини и магистрали не става. Кой ще се вози по тия магисрали пенсионерите ли ? Младите хора дълго още ще берат ягоди в Испания.

297

Причината

преди 13 години

Не е виновна Холандия, Франция, Дания и Германия, а нашата червена рубладжийска мафия, която се е окопала здраво в Съдебната система и Прокуратурата. Именно тя саботира всеки реформистки напън на Правителството (вижте само как червените постоянно натискат бутона на контролирания от тях Конституционен съд !). Именно тя подкопава доверието в България, като покровителства и оневинява босовете на организираната престъпност, а в кауша отиват само дребни джебчии и мошенници !

296

^3DAttack

преди 13 години

Това са глупости .. и сега може да се патува навякъде .. премахването на граничния контрол няма да увеличи нито трафика на хора нито на пресъпност .. а точно Холандия по скоро е износител на наркомани и *** .. тай че по скоро те да си напуснат Шенген защото са проблем.. Холаднски ***

295

Отново двойка :)

преди 13 години

Боко се провали и тук. Точно се радвах, че *** ще избягат в Европа, ама ГЕРБ и това не успяха да уредят за България. На английски Боко знае само YES !!!Казват му: Не става - и той, ами добре !

294

do sako

преди 13 години

Ами точно заради това трябва да се поучим от примера на Холандия, защото имаме много по-добри природогеографски условия, а държавата ни е много по-слабо развита. За да "случим" на управление зависи от нас - нашата култура, мислене и манталитет. Хората, които избираме да ни управляват не падат от небето, а идват от народа.

293

Шамо баджанака

преди 13 години

Няма Шенген. В БГ не се спазват законите и не се прилагат еднакво към всички. Докато има шурей и баджанак, няма как да стане, няма как.

292

сливналия

преди 13 години

Е как ще ни искат холндците след като си мислят, че столицата на България е Сливен.Навсякъде бъка от *** сутеньори и *** от нашия град.

291

sako

преди 13 години

Само ще кажа ,че в сравнение с България, Холандия е много скапана държава в природно отношение. Там е усойно, мрачно, мирише лошо на мухъл и няма никакви природни забележителности и красоти. България е рай в сравнение с тази дупка Холандия. Но тук пък не случихме на управление и просперитет ,за разлика от холандците.