140

ани

преди 13 години

Станишев и Костов трябва де се ликвидират завинаги не ББ доведе държавата до този хал при добрия икономически климат 2007-2008 защо не направиха мин заплата 400-500 лв господата от Бсп а сега се налага Герб да си смуче от пръстите за да вдигне поне малко доходите на най-засегнатите от нас, по време което никъде в Европа не вдигат заплати и пенсйи .Борисов гледа да угоди на всички и затова е най-плют нека разберем че хората в Европа оценяват положителното което се опитват да направят

139

Анонимен

преди 13 години

кой допусна това мекотело говорещо на меко да ръси и малкото мозък който има

138

муспи

преди 13 години

Чифутската власт вече е стигнала да дъното - по *** от бойко и пакета *** не може да се намери, - всяка промяна може да бъде само полужителна. Но полужително не е спасително! - ние трябва да убеваме евреи, много евреи за да освободим България! Нужна е ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА както повечето народи правят в такъв случай, както сме го правили през турското робство.

137

jan

преди 13 години

самовлюбени ***

136

anonimen

преди 13 години

az oba4e ne sam s razmaten mozak

135

Анонимен

преди 13 години

Тоя на снимката СЕЛЕНДУРИН ли е или е хахо?

134

НЕМА СТРАШНО...

преди 13 години

...И УТРЕ ДА УТРЕПЕШ КОМУНИСТ------НИКОГА, НЕ Е КЪСНО!АМА НА 10.11.89.....ВСЕ СЕ БЕХА *** ОТ СТРАХ....САМО МЪНКАХА ..."МИЛИ ХОРА"..ХА,ХА,ХА,АААА.....СЕГА -ГОЛЕМ ГО ВАДАТ-НАЛИ Е "ДЕМОКРАЦИЯ"ЗЕР ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ!

133

консултации

преди 13 години

До "АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ"Колега, не влагай толкова патос и отрицание в мненията си. Да с консултации и вслушване на "другите" се прави политика. Това няма нищо общо с "Тройната коалиция". За пример ще ти посоча Обама. След изборният маратон в САЩ, за победилите, не е проблем, министри, шефове на агенции и важни за държавата постове да бъдат поверени на лица от загубилата избори партия. Така се управлява държава. Трябва да намериш способния човек, а не само да е верен на премиера лично.Поздрави

132

do 138

преди 13 години

prav si priqtel. togava mu beshe maikata.

131

Анонимен

преди 13 години

"Не става мой човек.Първо ще си платите за предишните лагери,щото за това злодеяние давност НЯМА и след това ще видим дали ще искате да отваряте нови."Кой те пита става ли или не става, ***?Няколко години на чист въздух и здрав физически труд ще ти се отразят благоприятно! След години ръката ще целуваш на съдията дето ще те изпрати в лагера!

130

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

Но аз на онази шушумига от село Веселиново да му бера лайката.Щото когато трябваше да ви овъзмездим за всички злосторства,той ни призова да се приберем по домовете с мир.Просто се *** от страх като разбра на къде отиват нещата.И за съжаление мнозинството го послуша.А сега от дистанцията на времето мога да кажа,че действително тогава е било по-добре дори и аз да дам фира но преди това да съм видял сметката на поне 10-на Червени Кхмери,отколкото да стана съвременик на всички простотии след 1990-т

129

Анонимен

преди 13 години

Герб не влиза в пазарлъци - те направо купуват /депутатите -като доматите/

128

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

Вие сте небългари, мутропоклонници, и ***!Мястото ви е по трудови лагери, където да ви учат как се живее с труд, а не с пари за гейберастка мутренска пропаганда!!! :))======================================================Аааа,чакай малко *** червена!Вие не сте си платили сметката за предишните лагери сега нови искате да отваряте.Не става мой човек.Първо ще си платите за предишните лагери,щото за това злодеяние давност НЯМА и след това ще видим дали ще искате да отваряте нови.

127

Анонимен

преди 13 години

"*** червен, не си спомням да съм те упълномощавал да говориш от мое име.Щото и аз спадам към народа."*** гейберастка, недей да лъжеш, че си от народа!Вие сте небългари, мутропоклонници, и ***!Мястото ви е по трудови лагери, където да ви учат как се живее с труд, а не с пари за гейберастка мутренска пропаганда!!! :)))

126

Анонимен

преди 13 години

Това управление е не само най-некадърното. Това е най-арогантното управление,което издига беззаконието в закон и пред очите на всички вкара мафията във властта.

125

blackradio

преди 13 години

Тоя репортаж откъде да го чета ? От горе надолу или по диагонал ? Че виждате ли какво сте написали ? И ако написаното е вярно то този, който го е казал трябва да се връща в -ви клас. Валентин Николов - невероятно неграмотен некадърник.

124

Анонимен

преди 13 години

Хахаха, Кутевата пасмина ще ме скъса, по-неграмотно племе не бях виждал! И дори учат другите на граматика! :) Абе, вие като сте толкова ***, как пазите равновесие?

123

анонимен

преди 13 години

Не можаха ли ГЕРБ да намерят по нормален човек,който в всеки изказ да не слага буквата А ,и по средата на всяко изречение да прави пауза.

122

Вигенин

преди 13 години

ЛГБТ Действие ли са на смяна на Позитано днес? Моя да го чакам ли тази вечер?

121

АНТИКОМУНИСТ ЗАВИНАГ

преди 13 години

Ето сега,вярно с минимална сума, но пенсиите пак ще бъдат увеличени. Минималната заплата също.В условия на световна криза -толкоз.А и не се правете типично по вашему на червени шушумиги по въпроса за начина по който е структурирана икономиката ни.Да не и тотално сбърканата ни структорно икономика да е в следствие на ГЕРБ? Не е,другари червени ***.Тя е наследство от 65 годишното управление на Комунистическата ви партия и на нейните маши,които се представяха за десни.