24

БГ Съдия

преди 12 години

САЩ така сменят кадри. Другият ще си помисли 2 пъти преди да им се опъне.

23

шимба

преди 12 години

поглед на див планински нерез!

22

Кой ще спасява САЩ?

преди 12 години

Битката е за овладяването на МВФ. Америка вече е в невъзможност да обслужва дълговете си и спешно търси финансови ресурси. Къде по-добро място от МВФ, който управлява фантастични ресурси и контролира развитието на много страни. Но Франция и Германия трудно ще се съгласят американец да поеме фонда, тъй като най-голям дял в него има ЕС. Битката е *** и безогледна, тъй като Америка бързо залязва като световен лидер и на практика трябва да обяви фалит. Гърция има кой да я спаси, но САЩ - ?

21

Анонимен

преди 12 години

Кадафито, Строс-Кан, малко арабски революцийки - всичко изглежда твърде добре организирано, с една цел- завладяване на енергийните ресурси и на парите.

20

Анонимен

преди 12 години

Снощи казаха по телевизията ,че най- големия процент авоари в МВФ са на САЩ. На практика след като повечето пари са техни , те искат да управляват фонда. Логично ,макар и неприятно за Европа. Америка поеме ли фонда ще управлява индиректно много страни ,включително и нашата. Не е много хубаво това...

19

Анонимен

преди 12 години

Ако е бягал, защо трябва да се обажда за телефона си в хотела?

18

Анонимен

преди 12 години

Камериерката и за по-малко пари би се съгласила и за секс и за постановка.

17

Анонимен

преди 12 години

Камериерката отмъщава на МВФ за всичмко,което е направил с нейната родна Гвинея.

16

1

преди 12 години

НА ВСЕКИ могат, ако искат, да спретнат компромат.Тъй като България е във валутен борд, т.е.МВФ я управлява, това значи, че ни сменят началника.

15

Анонимен

преди 12 години

Какви са тези закони, каква е тази държава? Защо не вземем да копираме нещо от тях? Тук това изобщо не би могло да бъде подсъден случай.

14

гс

преди 12 години

ЧИСТА ПОСТАНОВКА,НАМЕСЕНИ СА ЕДНИ МАСОНСКИ ЛИДЕРИ КОИТО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА.САРКОЗИ ЮДЕ МАСОНА НЯМА ДА СИ ДАДЕ ТАКА ПОСТА.И НАМЕРИ ЦАКАТА НА ОПОНЕНТА СИ КОИТО ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ МАКАР ,ЧЕ И СТРОС Е МАСОН САМИ СИ ЧИСТЯТ РЕДИЦИТЕ...

13

elica1204

преди 12 години

Не се заблуждавайте, че са го арестували по тези обвинения ! Цялата случка е нагласена, за да го махнат като шеф на Междунар.Валутен Фонд и евентуалното му участие в президентските избори във Франция!Арестът му е прекалено бърз и прекалено категоричен, за фигура от такъв международен мащаб ...!Да не забравяме, че САЩ преживяха финансова криза и вероятно ще има още други, последъчни... В първата не се намеси МВФ, ще искат да ползват парите на Фонда, и да имат свой човек там, а не Европеец !!!

12

Анонимен

преди 12 години

Доминик Строс-Кан се оказа с по-висок рейтинг от Сарко за предстоящите президентски избори. Много удобно, а този лилипут видяхме,че е голям ***. След като прецака Кадафи, който му е дал пари за да стане президент . Освен това Строс-Кан има достатйчно пари да си наеме по-хубаво момиче, а не тая грозна синьо-черна негърка .А и как стана така,че той се Опитал да я изнасили, а тя имала в себе си биологичен материал?! Не го познавам и не съм му адвокат, но се убедих, че Сарко е подлец.

11

до 10

преди 12 години

Каквото и да е..ПОДДАЛ СЕ ...Но нека да видим какво ще се докаже. Според мен не е постановка. Жената дори не е знаела кой е. Изглежда, че го е правил и друг път, но все му се е разминавало...

10

sadiata

преди 12 години

boje; kak moje da opluvate cnoveka! ta nali go glsiaha za przident na francia ! i oponentite mu si znaiat rabotata !butnaha malko pari na takiva ku;;;vi kato vas i rabotata e opravna !!!!!

9

до 8

преди 12 години

Тук не се говори за вина. Става въпрос за "слаби ангели"... :D

8

Kreti

преди 12 години

Все пак един мъж за да изневери му трябва жена ако не се лъжа :) :) :) , Мъжете ли са ви виновни че жените (КУРВ......ИТЕ) искат богати мъже с положение и после реват че били използвани. Всичко сами си го правите :)

7

mm

преди 12 години

ей, мислете малко бе! ако беше американец този дали щеше да се стигне тук, дали нямаше да затворят устата на камериерката или да и платят, дали нямше ченгетата да се поинтересуват първо кого спират?? Цялата работа е че този явно не е удобен на американците, как така шеф на МВФ ще е французин, а не американец?че е прегрешил, прегрешил е, но това си е публично и демонстративно очерняне. за да е там където е бил, явно е невероятен специалист в сферата си, просто не се харесва на Чичо Сам.

6

Анонимен

преди 12 години

99% от мъжете изневеряват, без значение от положението си в обществото. Въпросът е кого ще хванат...

5

верни ли са мъжете ?

преди 12 години

Съгласна съм с 1. Това са мъжете...наистина. Жалко, но факт