44

Анонимен

преди 12 години

kav princip be.se edno da mi kaes ce treba samo po trotoara decata da vrviat. ako sleze dete na ulica- ste go smajes li s shibanata si kola?na 4i4o Fond Viagrata mu podeistvala po kysno i kato izleznal ot baniata deto treniral na nailonovata ***, merna mesoto na kamerierkata da se dupi kato mete i udaril dva tigela.i kvo ot towa? zbrkal, i da dava ostavka? be ostavka se dava ako se oseres i preebesh v rabotata. da im se nevidi v sterilnite sadistiSVETYT E SVET ZASTOTO SE EBEM!

43

Дона

преди 12 години

По принцип камериерките не бива да влизаткогато гостите са в стаите.Не вярвам само защото тя се е оплакала да бъде арестуван.Оказва се че той си пада по жените и сега имаме две истини,една негова и една на камериерката.Да може и да е клопка,но не се знае.да се надяваме че неговите адвокати ще го оправдаят.Нашия сегашен Президент Зума също изнасили момиче,но го оправдаха и стана Перзидент.В днешно време всичко може.

42

бъз

преди 12 години

Гадна партенка. Супер богаташът можеше да си напълни хотелската стая с най-красивите мацки, ама не-ще се метне на гвианската ***.

41

Анонимен

преди 12 години

Жалко. Те точно това целяха - да го елиминират.

40

Христо

преди 12 години

Нека направим аналогия с нашите скромни институции. Случката с г-н Кан се случва в събота. Само няколко часа след това, вече има повдигнати обвинения. В България обикновено с месеци се обяснява "Ама не е много ясно, още нищо не се знае, ще водим разследване, евентуално може и да повдигнем обвинение". Г-н Кан до 3 дни подава оставка от висшия пост, който заема, за да не компрометира институцията. Нашите министри и депутати забъркани в скандал се крият зад имунитета си докато не потънат в забрава.

39

Анонимен

преди 12 години

Ами отдавна самите американци казват под масата, че сега враг номер 1 на САЩ е ЕС! Само едно не ми е ясно? Пожертваха ли еврейчето или е пак театър някакъв?!

38

Бинго

преди 12 години

има планове за създаване на нова световна резервна валута точно чрез механизмите на МВФ, подкрепени от ЕС, Бразилия, Индия, Китай, Русия - това е страхотен шут в *** на американската икономика. Така че, историята с Доминик най-вероятно е някаква игра на големите играчи

37

Анонимен

преди 12 години

"За какъв че.п е направен МВФ? За да ограбва всички държави, да ги структурира както "богоизбраните" желаят..."Именно. Това е то най-висшата цел и идеал на "богоизбраните"! Да стъпят на вратовете на гоите!

36

Анонимен

преди 12 години

За какъв че.п е направен МВФ? За да ограбва всички държави, да ги структурира както "богоизбраните" желаят...

35

Анонимен

преди 12 години

Това са на Сарко номерата.Както и нападението над Либия,така и този номер са все негови.Човек с толкова пари може да си поръча и 10 *** преоблечени като камериерки.Защо му е да посяга?

34

Кой ще спасява САЩ?

преди 12 години

до 30, казваш: "САЩ са най-големия спонсор на МВФ. 28% от всички пари във фонда са американски. Едва ли е това..." Квотата на САЩ е 17, на ЕС - 31. Както сам виждаш, МВФ на практика вече се управлява от ЕС. ЕС, Русия, Китай, Бразилия и др. страни искат да детронират долара като световна валута, което е нормално, тъй като икономиката на САЩ вече не е водеща - БВП на ЕС е най-голям. Като се извадят държавните заеми и бюджетният дефицит на САЩ, Америка отива на 3 място, след Китай.

33

Анонимен

преди 12 години

Американец ще го замести.Нагласено е всичко.Кой би повярвал,че човек с пари и влияние не би си платил за ***,а ще посегне на камериерка?

32

Анонимен

преди 12 години

Ако евреин е изкушен да направи зло, той трябва да иде в град, в който не е познат и да направи злото там! [Moed Kattan, 17a.]Ето къде му е грешката. Че го прави там където не трябва!

31

Анонимен

преди 12 години

Кви са тея конспирации... "Пичът" просто е поискал да изнасили жената. Сигурно го е направил с още 100 други жени, но те са си мълчали заради статуса му или просто ги е заплашил по-успешно.Президент на МВФ бил, кандидат за президент на Франция бил... Абе изнасилвач е и това е.

30

гост

преди 12 години

Неудобен е по две причини - шефското място в МВФ и кандидатурата му за президент. И едната стига да искат да го сринат. Поста му позволява да има всичко най-добро по света, а не да се нахвърля, като изперкал тинейджър на първата срещната жена. Все пак не е първа младост, че да го пре хормона и да го гони нагона. Всичко е една голяма игра и постановка на големите! Те го арестуваха и пазят, като най-големия престъпник, което е просто смешно! Голямата сцена изисква и големи постановки. Театър!

29

Анонимен

преди 12 години

23, всъщност САЩ са най-големия спонсор на МВФ. 28% от всички пари във фонда са американски. Едва ли е това...Според мен не е неудобен, а просто наистина е поискал да изнасили жената, това е.

28

Мистик

преди 12 години

няма да си поръча дискретно професионална ***,ами ще се хвърля на камериерка без да знае как ще реагира тя самата.абсолютно не е за вярване.

27

8-ия ден

преди 12 години

Според камериерката тя влязла в стаята на Строс-Кан в 1 часа следобед местно време.Той излязъл от банята гол, хвърлил се върху нея и се опитал да я изнасили. Жената успяла да се отскубне, избягала от стаята и известила персонала за случилото се с неябио:Доминик Строс-Кан е френски политик, икономист и адвокат. Професор в Парижкия институт за политически изследвания и във Висшето училище за комерсални изследвания. Френски министър на промишлеността (1991-1993) и министър на икономиката, финансите и индустрията (1997-1999) На 14 май 2011 е арестуван от полицията на Ню Йорк с обвинение за опит за изнасилване на камериерка. Според Жак Атали с политическата му кариера е свършено с оглед на евентуалната му кандидатура за президент на Франция срещу Никола Саркози, който се ползва с ниско доверие в обществото. Преди ареста си, Строс-Кан води в социологическите проучвания, в които повече хора декларират, че са склонни да гласуват за него, отколкото за кандидата на крайната десница Мари Льо Пен и действащия президент Никола Саркози./малкият Доминик израства в заможното парижко предградие Ньой сюр Сен, на което кмет е бил и Никола Саркози./И ще посегне на една *** - излязъл от банята гол, хвърлил се върху нея и се опитал да я изнасили.???Неудобен това е ....

26

karnaval

преди 12 години

Vsi4ko e teatar!! Nqkade v okeana ot interesi, se e nameril ostrov na koito e akostiral DOminik.... ako se se6tatae kakvo iskam da vi kaja, tova e maskarad za pred horata istinskite pri4ini sa savsem drugi!

25

Геле

преди 12 години

САЩ си имат печатница. Докато долара е основна световна валута , те ще си печатат тоалетна хартия и с нея ще купуват реални ресурси. И всичко това е обезпечено с няколко флота плаващи из моретата за "демократизиране" на недоволните.