156

До # 158

преди 13 години

Разбира се,че не може *** да управлява държавата. Зависи кой е *** : този, който управлява, или този,който пише. В конкретния случай определено смятам,че този който пише и чието умствено и културно ниво е минимално. Дървена червена глава или неграмотен РЗС-ар?? "Куха лейка" е термин от речника на червените глави. Много сте прости, та от Столетницата до вас ли опряха? Да вземат да ви култивират малко, що ли? За партията на Янчо е простено, те са си повечето прости по рождение.

155

до габи физкулт-ура

преди 13 години

ГАБИ,ОТИ РЕВЕШ ***.ОЩЕ ЛИ НЕ ТИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ ОТ ГЕРБ,ТА ТАКА СЕ СТАРАЕШ.ИЗГЛЕЖДА ЧЕ В СВЕТА ОСВЕН ЦОКО,БОКО И ТИ,НЕ ЗНАЕТЕ,ЧЕ ЗАКОНЪТ Е НАД ВСИЧКО.И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА. И НАП,КОГАТО СИ КРАЛ НЯМА КАК ДА ТИ ЗАМАЗВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.НО ГЕРБАВИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ ДОПУСКАТ ЦОКО ДО СЪДА.ЩОТО Е КРАЛ ЯКО И ГО БРАНЯТ,ПО БОКОВА ЗАРЪКА.ЕЙ ЗАТУЙ ЦОКО НАПАДА СЪДА И ВСЕ СЪДЪТ МУ Е КРИВ.ПО ЛИЧНИ СЪОБРАЖЕНИЯ.И НАЙ ЛОШИЯ ЗАКОН, Е ЗАКОН!!НАБИЙ СИ ГО В КУХАТА ЛЕЙКА.НЕ МОЖЕ *** ФИЗКУЛТУРНИК ДА РАЗИГРАВА ДЪРЖАВАТА

154

Жорж

преди 13 години

Хайде сега, димки като тези на Янчо. Отвсякъде отправиха критики към тези с тогите , те пък се обидиха, оплакаха се навсякъде и сега искат отново да се измъкнат по чорапи. Вече не става. Хората си дадоха мнението за тези с черните мантии - доверието в тях е обидно ниско - "цели" 18,7%. И над 90% от хората смятат,че съдиите вземат рушвети. Какво повече да говорим! А БГ съдиите смятат да си измият срама чрез ЕАС и представител на ООН. Ами не са стока, това е ясно на всички, че и на самите тях!

153

Габи

преди 13 години

Поинтересувах се по-подробно кой отправя критики към вътрешния министър и защитава българските червенодрешковци. Оказа се,че това е Европейската асоциация на съдиите,която е неправителствена организация.Очевидно Съюзът на българските съдии СББ се е обърнал към нея за помощ след острите критики,отпарвени към нея от двамата посланици г-дата Уорлик и Хьопфнер, като е предприет заобиколен ход чрез обвиняване на мин.Цветанов. Защитата от ЕАС е в типично съдийски стил: Не може да се плюе по съдиите, защото те са независими. Да, г-да от ЕАС, те са независими, вкл. и от собствената си съвест и затова за укриване на 16 млн лв данъци осъждат виновното лице ... на 3 години условно. Ама за това ЕАС не е уведомена. Българските топмагистрати са опищяли целия свят за посегателство върху тогите. В отговор малко по-късно същия ден специалният пратеник на ООН по въпросите за независимостта на съдебната власт и адвокатурата Г. Кнаул заяви, че с изявленията си официални лица поставят под "ненужен натиск съда да не зачете презумпцията за невинност до доказване на противното". Г-жо Кун, българските съдии, по-специално тези от елитните съдилища за хората с власт и недосегаемите, въобще не осъждат този род обвиняеми, а и преди , и след съдебния процес обвиняемите са НЕВИННИ, ЗАЩОТО В БГ МАФИЯ И ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ НЯМААА! Справка изявленията на шефа на ВКС проф.Л.Груев! И присъдите на съдиите от СГС и САС!

152

orlin

преди 13 години

nema sadii, nema prokurori, nema advokati - za balgaria vsi4ki v eu kazvat - bedna mafiotska i korumpirana darjava.

151

Читател

преди 13 години

Смятам,че съдиите отдавна са независими: от тяхната съвест, от държавата; те стоят над закона и единствените, от които са зависими, са властимащите и недосегаемите, и затова тях безусловно ги оправдават! Да са осъдили Маргените, Н.Цонев, Баретата, Трактора, Е.Масларова, Доган за 1,8 млн лева хонорар, тримата съдии от ВАС за незаконно взетите ОПС-имоти, постявяйки за мюре собствените дъщери? За 16 млн лв укрити данъци осъдиха условно Ковачки, пренебрегвайки присъдата за престъпление в особено големи размери! На тях не им е виновен нито Цветанов, нито преди това Миков! Да си видят кои са им гл.прокурор и топсъдия на РБ, да си видят назначените от Тройната коалиция членове на ВСС и КС, да проверят защо след 22 години топмагистрати са такива с БКП минало и защо за този период не ги замениха с млади, необременени с БКП-минало магистрати и тогава да говорят. Защото хората знаят поговорката, че със стари *** нов бардак не се прави.

150

A.C.A.B.

преди 13 години

Най-добре е Цуцко Шестака да се насочичи към единственото поприще на което засега показва добри резултати - недвижимите имоти.

149

uuu

преди 13 години

to si e taka ni6to ne uveli4ava Cvetanov

148

НЕРЕЗА

преди 13 години

Интересно,като се обърнат нещата и съдът подгони Цуцко Шестака за далаверите му,тогава каква песен ще запее!

147

qwerty

преди 13 години

До Поля:Времето на лозунгите от типа "Само ГЕРБ/БКП" и "Слава на вожда-слънце" отмина . Или поне се надявам да е отмнало, макар че като ти чета коментарите, май само си сменила буквите на партията, както и кака Цецка от НС :))

146

Анонимен

преди 13 години

От 10 години на Бойко най-големия враг са съдиите...не спряхте ли да му се вързвате??

145

0

преди 13 години

В България присъди се произнасят по финикийски знаци и/или разпореждане от Гоце.

144

987654

преди 13 години

като са калпави доказателствата, ще ги оневини! Не може само на думите на Цв.Цв. да се произнасят присъди.

143

ура

преди 13 години

Да живее българския съд освободил и оневинил Максим Стависки, "нашите момчета" Маргините, Братя Галеви, Ковачки, Вальо Топлото, Масларова, Цонев, гуцанов, Алексей Петров и...и. и.и.. други честни и почтени граждани

142

Митко

преди 13 години

Цветанов, оди си на село да дойш костенурките, *** пробит !

141

до Поля

преди 13 години

ти не се криеш, ама позитанските платени шумкари дебнат, за да ти обяснят как умираш от глад, колко неподкупен е българския съд и как за всички злини не са виновни 65 години социалистическо управление, а двете години от мандата на Борисов. Чети внимателно червените анонимки и ще разбереш защо трябва да се върне Тройната коалиция, с премиер ГОЦЕ, президент Съргей Станишев и Ахмет Дуган председател на Народното събрание.

140

Анонимен

преди 13 години

142 - Па то симпатизанта на ГЕРБ не може да се скрие! Млад, симпатичев, възпитан, високо образован, но в момента, в който проговори и.........абе карай да върви:))

139

поля

преди 13 години

Никога не съм крила че съм симпатизант на Герб,сигурна съм в позицията си и не се крия от зелените храчки в тоя форум

138

Анонимен

преди 13 години

140 - Ееее! Видя ли, че не е страшно като покажеш истинското си герберско лице:) Дори *** завиждат:)

137

поля

преди 13 години

Те повечето факти, стават само за *** ти, ама както и да е. Само герб!:-)