36

Анонимен

преди 13 години

Устискайте само до след нова година да се махна,после правете каквото искатеМай точно към тези страни съм се насочил Аз,ама към онази дето 3 път не иска да влезе в ЕС хихихихиих :) тва е щот са глупави,затва

35

онбашията

преди 13 години

айде да устиска още две години, да им шитнем нашите ***, а после ние сами ще си затворим границите

34

Някъв от България

преди 13 години

Дааа Шенген се разпада ЕССР се разпадааа ахахаха

33

пипи

преди 13 години

Ние не мразим ЕС. ЕС е чудесна идея, ако всичко е идеално. но понеже Франция, Италия, други приемат много африканци, от другаде, тия се множат като *** и като тръгнат свободно насам-натам ще ни залеят и нас, ако не се пазим. Тук пуснаха *** и сега ни окрадоха и що злини сториха. Не си ли пазим границите никой няма да ни опази. Ама военните строят музеи, а не защитни стени? Катос а решили дан и затрият като държава ще ни затрият, предателите му недни. Ние виждаме реалността и затова.

32

Анонимен

преди 13 години

Не на Шенген! Иначе африканците моментално ще навлязат от север!

31

Анонимен

преди 13 години

вие нещете Европа ама ако не бяха Европа щяхте да сте някви хипер Изостанали Бошмени сиг по зле от всички Африкански страни вкупом тей че благодарете се на Европа................

30

Анонимен

преди 13 години

аве ти луд ли си Дания в криза? ти чуваш ли се що за Простотий говориш като в Дания е една от страните с най висок стандарт на живот ай мисли малко като говориш дали главата ти не е в криза по точно!!!

29

БТК

преди 13 години

Хахахахаха удри минуси и тука!Кой удря минус да му изсъхнат ...

28

БТК

преди 13 години

Егати минусите дето цъкате админчетата

27

me

преди 13 години

Да не говорим за чудовищните икономически загуби, които цяла Европа ще понесе ако се разпладне Шенген и еврозоната. Да не мислите, че само престъпници използват ЕС?! А всички кадърни хора, които работят из ЕС? Ами всички малки компании, които се възползват от липсата на граници и ЕС програмите? Това че в България специализираме дълбаене на дъното не значи, че ЕС е безполезен или лош. И това, че предпочитате да злорадствате вместо да се загрижите за истинските проблеми говори лошо само за вас.

26

me

преди 13 години

Изумена съм колко хора в България мразят ЕС. Вие какво предпочитате - във всеки един момент да живеете в пълна бойна готовност, защото не знаете кой от побърканите ни съседи ще реши да се постреляме? То не че имаме армия да ни пази... Или в по-миролюбивия вариант, да чакате по 10 часа на италианската граница, като решите да се разходите с рейсче, щото италианските митничари решили че днес не им се пускат българи? И да ви трябват 5 визи за раходка из Европа? Вие нормални ли сте?! Смешници!

25

zico silistra

преди 13 години

jiveya ot 10 g v dania tuk stava vsicko zaradi piyanite ot polsha kradat kato za svetovno za rumincite sistatata rabota sega v momenta dania e viv kriza i tirsyt pricini kak da stiskat za vsicko tuk se hvirly hrana v izobilie takasa sviknali ise sega im trudno plastat za mlekata iza vsicko scupeno viv ucilistata za bolnicite dane vi prikazvam umiray trudno sega sled libya dali kogo ste napadnat gospod da pazi vsicki dobri hora moga davi pisha cyla nost sis prtoblemite viv dania

24

БТК

преди 13 години

Кога Дания каза: БЕЗ ГРАНИЦИ!!! нямаше си и на идея,каква *** ще тръгне да се преселва!Дания е заобиколена от цивилизовани държави,с висок стандарт,а нееее ........ салата,ракия и гръцка музика!!!

23

Мен

преди 13 години

Мдааа, и Дания си го премести в другия крачол. Дреме им на онея за Европейския Съюз, който иска да им изсипе мързеливи, крадливи и уродливи мюслими. Дания е държавата в ЕС която не си поплюва и си променя закона така, че да отговаря на реалностите - затегнаха още повече имигрантската си политика и така разпространените "фиктивни бракове" - сега хванта ли ***, който е отишъл там с единствената цел да остане и да цоца после от помощите - директен шут в ***. А тая бабичка нека да си грачи...

22

муспи

преди 13 години

Другари, кове се демокрацията на ада.

21

Анонимен

преди 13 години

Нали уж щеше д има свобода на мненията?Къде е сега правото на един европейски народ да се защити срещу пълчищата имигранти, които генерират само криминалитет?

20

БУ

преди 13 години

до ДанчоНе тук не става въпрос за мъртвороденото изродче ЕС.Всичко идва от янките, умишлено създават дестабилизации в арабския регион който веднага се отразява негативно на Европа - цени на петрола, тълпи от бежанци не типични за западната култура, насаждане на ксенофобия - камери, СРСта, биометрични данни.Стремеж към монопол върху петрола и присвояване на правото да казват кой е добър и кой лош и при желание да се изживяват като самозвани световни полицаи.

19

Анонимен

преди 13 години

те ЕС Дания неможе да плаши Датчаните са горди хора с богата История тей че ЕС неможе да казва на Дания какво да прави Датчаните не са безмозъчни като Българите дето лижат .......... на Европейците при всеки удобен момент!!

18

Данчо

преди 13 години

20,това империя ли е или е пародия на такава?!Разбутаха Арабския свят,сега олеле,кой ни се изтропа в гащите!?

17

БУ

преди 13 години

Според договора от Шенген, могат да се въвеждат гранични проверки - за ограничено време.Страните от шенгенския договор имат право да въвеждат такива проверки при заплаха за нарушаване на сигурноста и обществения ред на страната.В дадения случай трябва само да се уведомо ЕК. Какво се разбира под "заплаха за сигурноста и реда" решава правителството на страната въвела конрола и не е длъжна да дава обяснения на никого.Какво са тръгнали да плашат и да размахват пръст на правителство с мъда.