39

Анонимен

преди 13 години

А дали това съзнателно спиране точно в този период не е свързано със зачестилата информация за контакти с извънземни по това време. Може и да се изпълняват нареждания. На Луната /казват/ им е било вменено, че не сме желани там. И, както сами виждаме, повторни опити няма.А че не сме сами, е ясно. Смешно ще е да се самозалъгваме така и да оставим религията, тоест, църквата като институция да обслужва властимащите. Знаем, че в основата е невежеството и страха.

38

Ники

преди 13 години

Най-голямото доказателство за наличието на РАЗУМ и ИНТЕЛЕКТ във вселената е факта че той никога не е потърсил контакт с нас.

37

астроновта

преди 13 години

Е това наука ли е ? седиш и слушаш :) предпочитам аз лично...да се дават пари за по реални неща .например усъвършенстване на космически двигатели или сериозна защита на земята от астероиди....а дори не знам дали е добра идея да се срещаме със извънземни.

36

5552

преди 13 години

Американците нямат пари за наука.Затова за войни, въоръжаване и намеси, където не им е работа винаги се намират...

35

Clever

преди 13 години

Че ти видял ли си то голям "Евреин" от Българина? Не познавам някой, който си поръчва такси в Германия, Англия или някъде в Европа да звъни и да затваря за да чака диспечера да му се обади за заявката! Не мисля, че е нещо, с което да се гордеем! :))

34

до 33

преди 13 години

на това му се вика "Еврейски СМС" как реши че българите сме го измислили :)

33

Clever

преди 13 години

Сега малко по-сериозно! Ще ми обясни ли някой защо трябва да се трошат луди пари за откриване на цивилизация, за която се предполага че е доста по-развита от нашата и вероятно отдавна знае за нашето съществуване? По нисша от нашата няма как да открием, защото за сега "хвърляме" само до планетите в нашата Система. Мислите ли, че след Хирошима, Чернобил и Фукошима и с опитите да доведем до Екологична катастрофа собствената си планета не сме се афиширали пред всеки потенциален Разум във Вселената?

32

до 17 bob

преди 13 години

Има 365 дни има :))

31

Clever

преди 13 години

Най после и Американците се сетиха! Като ти свършат парите - звъниш и затваряш. После чакаш да ти се обадят от другата страна за тяхна сметка. Това Българина го измислил отдавна без помоща на NASA и на разни там научни институти. Пак сме на една крачка пред световните мозъци! :)))

30

Анонимен

преди 13 години

Я да спрат с това търсене на извънземни, че може наистина да ги намерят.

29

аз ли..

преди 13 години

то едно време хората са си мислили че земята е плоска, но това не я прави такава.. а това че живеем в една огромна порнография, която не е във порно страниците е друг въпрос.

28

Психиатър

преди 13 години

Еииий мале един ден да закъснея за работа !ЕДИН ДЕН ! И виждам какво става като не ви дам хапчетата .... влизате във форума и почвате пак .... да знаете че 3 дни ще седите с бЕла ризка докат ви изгоня "демоните" от главите !Хапчетата ,ХАПЧЕТАТА ви КАЗАХ!!!!

27

анализатор

преди 13 години

Няма нужда да се дублират функциите има международно сътрудничество , ДАНС подслушва , а Патрашкова качва всичко на флашки. За това Трактора плаща само 200хил. годишно.

26

Оптимист

преди 13 години

Е да за пентагона има над 1 трилион (1000 милиарда!) но за наука - няма. На NASA бюджета е смехотворен, спират совалките и всякакви други космически програми - "вече всичко било изучено" и т.н. простотий на черноликия президент, в същото време да са живи и здрави китайците - тяната космическа програма включва космическа база на луната до 2020 година и база на Марс малко по късно (не помня датата). А ьАмериканците ще наблегнат на плюскането и "демократизирането" на света.

25

Бойко

преди 13 години

САЩ ще се разпаднат тотално до 2020г.а за йзвънземните няма смисъл да ги слушаме те през тазй година(2011)ще кацнат в България НАЙ ГОЛЕМИЯТ КОСМОДРУМза кацане на извънземни е в България. О4АКВАЙТЕ СКОРО.

24

Хм

преди 13 години

до 10 STIGAИзгони си демоните от тиквата първо :)

23

анализатор

преди 13 години

Спряха ,защото се разбра , къде всъщност са заживели извънземните след 1945г. във Вардарска Македония вече имат и държава БЮРМ - Баш Юначна Република на Марсианците. Това обяснява и дупката в историята от Аце Македонски до 1945г.

22

Анонимен

преди 13 години

А ,може би спират защото мисията им е приключила,т.е.контакта е осъществен вече.Зелените човечета са им дали портативен предавател за подържане на същата дейност.

21

Анонимен

преди 13 години

Някой да вярва, че функцията им е била да чакат сигнали от извънземни ?...

20

2012

преди 13 години

Пари за глупости