208

честито българи

преди 13 години

Герб нямат собствен вестник, по простата причина, че всички вестници са тяхна собственост или са под по-силна от цензурата през комунизма. В България е в стадий на финансова диктатура. Пропагандата свърши своята работа и е със затихващи функции. Избери сега ново начало или нови 45 г.

207

e, да

преди 13 години

Неприятно, че и грозно и отблъскващо, ама това ли е най-големият проблем в държавата ни ? Не е ли по-страшно, че крадци на милиони са освобождавани от съда, при /по всяка вероятност/ свършена през пръсти работа на прокуратурата ?Не е ли по-страшна наглостта на "правоимащите" ? Тоталната мизерия, особено в по-малките селища, наложена от управляващите ни /крадящите ни/ през последните 20 г. ?

206

Анонимен

преди 13 години

Родителите да заведат дело срещу организаторите. Ако моето дете беше там така щях да направя. Недупостима е тази пропаганда пред непълнолетни, без изобщо да са били предупредени родители и деца за какво става въпрос. Не може така това е безобразие. Утре може на друга състезание да отворят отговора "Малборо. За исниския мъж!" или "Продължавай! Джони Уокър!" според законите в БГ това е забранено, политичиската пропаганда сред подрастващите без право на глас разрешена ли е!?

205

до "дедо йоцо&q

преди 13 години

Толкова ли не можеш да направиш разликата.В единият случай родителите които са законни представители и настойници на децата са им облекли фанелки и са им дали знаменца , а в другия случай в една държавна институция , където децата са изпратени да се учат ,умишлено им е наложено да правят пропаганда за ГЕРБ , без дори да разбират какво става.Типично мутренско - милиционерски похват.Остава и в Конституцията да се напише , че държавата това е ГЕРБ/ГРОБ/, за национален герб да изберем картофа и о.к

204

дедо йоцо

преди 13 години

абе не помните ли,че съвсем скоро,на Бузлуджа,децата на участвуващите В сбора носеха партийните знаменца ,а някои и фланелки с цвета и логото на БСП?Що за забраванковци сте или пак преднамерена демагогия.Освен това,дпоред мен и ГЕРБ и СДС и ДСБ и ДПС и БСП имат общ корен,с малки различия и пропуски - ДС.Останалото е прах в очите на народа.

203

Оценката

преди 13 години

Има ли някъде обобщена информация за броя на бившите членове на БКП, които в момента членуват в ГЕРБ?Става дума за целият състав на партия ГЕРБ и от тях за всички, които са членували в БКП! Публикуването на такава информация ще обясни много от събитията, като това.

202

do 205

преди 13 години

Пише се ГЕРБ ***! Аз не мога да разбера кои плаща на тея комунисчета в тоя глупав сайт да проповядват религията на 20 годишната малоумщина която сътвори БСП в тая държава!!!

201

tctctc

преди 13 години

do 195Ne trperqt ot Gerb,a mrazqt Gerb!!!

200

Мирко

преди 13 години

Герберче да се наричам,първа радост е за мене!

199

Анонимен

преди 13 години

Що пак прозира поговорката: "крадеца вика: Дръжте крадеца" Само преди 2 години още не беше започнала кампанията за избори и ректора събра целия институт да ни приказва едно червено *** колко е хубаво, когато са бсп на власт, дори и бюлетини ни раздаде... Тогава това беше нормално, а сега вече не е.... юМръсни комунистически *** като дезенформирате и лъжете, поне се вижте сами преди да нападате другите!

198

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ

преди 13 години

Малийййй, каква безпомощност лъха от изказванията, какво безсилие на гейбърите. . . просто сте жалки. . . . или както казваше някой "ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ"Ало-о-о, Централата на ГЕРБ.Ако плащате добре - можете да си намерите по-добри хора да дращят по форумите. Ако не плащате добре - по-добре си спестете и тези пари, които давате, щото тези дървета тук нищо не правят (принципът е: малко дал, ама нищо не взел).Ако пък тези тук не са платени - това вече е за обяснение от специалист психиатър.

197

енергична простотия

преди 13 години

С две неща се обясняватуй, което става днесенергична простотиясъюзена с интерес

196

Гласувай съвест

преди 13 години

Пред тея спирачки няма!!!Да изритаме Герп (+)Да възвишим Герп (-)

195

Безсрамен

преди 13 години

Абе Боко ако беше лентичка още да я реже и немаше да се срами, а сега срам го било.....А и беше го срам и от полицията и от цецко и полицейщината в Кърджали ..... ама вече не го е срам...

194

Обективен

преди 13 години

*** нямат право да се обаждат...........нали те ни клатеха с ЧЛЕН ПЪРВИ......Другите партии могат да критикуват понеже не са избивали неудобните и устроивали смешни процеси, нито са ни продавали на рашките

193

Само Биекапие!!

преди 13 години

Който не познава Сибир, не познава СССР! (Лозунг от "Интурист")Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията (Тодор Живков)Всички комунисти - под земята! (Лозунг в мина)

192

бай Ганя

преди 13 години

Еййййййййййййййййййййййй големи мекерета се извъдиха тия чешити от ГЕРБ. Бащата на народа БОЙКО=СТАЛИН=ДИМИТРОВ :))))))))))))))))

191

Анонимен

преди 13 години

195, щото са от най-долните и крадливи ***! А кой нормален и здравомислещ човек не би треперал от страх, след като тези се опитват да реставрират най-ненавистните идеи от комунизма?!

190

Анонимен

преди 13 години

"учители и директори също са знаели за готвения финал, но се съгласили да участват в това безумие, заради страх от загуба на работните си места."Значи са *** дето се крият - в нелегалност минали заради пари!Увулнявай Бойко, до кокал режи! Народа е с тебе! МАчкай червената ***!

189

Анонимен

преди 13 години

Майка:- Защо синът ми има двойка?Учителка:- Защото е писал, че човек е произлязъл от маймуните!Майка:- И какво, нали така е според Дарвиновата теория?!Учителка:- Да, но темата на състезанието беше "Бойко Борисов - баща на съвременното човечество!"