203

GERB = BKP

преди 13 години

VIE VERVATE LI, CHE SHTE OSTANE BEZ RABOTA???AZ NE VERVAM. SHTE SI I SKRIJAT DO IZBORITE I POSLE SHTE JA PUSNAT DA SI IZKUPVA VINATA. VINAGI VERNA NA PARIJATA!!DA VI NAPOMNJQ TOVA NA NESHTO STARO????

202

silance

преди 13 години

203,хайде първо да изясним на другарката с "финалната права" как се поема отго- ворност,а и какво значи тази думичка.После,ако искаш,питай останалите,защо са я послушали и,вместо пропагандиране на партията,се е получило орезиляването й.Ако се захванеш първо с "подизпълнителите",това се нарича РАЗМИВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА ДО СТЕПЕН НА ИЗБЯГВАНЕ.

201

даa

преди 13 години

още една женица от герб блесна ярко

200

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ=Фашизъм

199

Анонимен

преди 13 години

да ни е честита новата Цола Драгойчева

198

jelev

преди 13 години

ами когато гласувахте за тези простаци защо не мислихте,а???

197

oncho

преди 13 години

Чети бе Симеонова чети. Това се казва наглост и дебелоочие.МИ на тортата дето рязахте пи6е с огромни букви ГЕРБ, БЕ СИМЕОНОВА.И снимки имат хората на тортата с надписа но ти пак си твардиш, че нямало абвиатурата на ГЕРБ. Само заради тази лъжа заслужаваш Борисов да ти взема главата.И това ми било общински лидер.И от такъв лидер ГЕРБ ще чака резултати.СРАМ за всички които сме те избрали.

196

Анонимен

преди 13 години

Изумява липсата на морал и всичката комунистическа наглост с думите: "Поемам цялата отговорност, но няма да подам оставка." Но нали и лидерите на ГЕРБ са същите *****!

195

Mira

преди 13 години

Spokoino skapa nesi mnogo skoro6esi tragnete i ti i GERB nese pritesnqvai za tova nesi uronila nikakav avtoritet toi e uronen dostata4no

194

Лена

преди 13 години

Къде е отговорността на кмета съорганизатор на събитието? Каква е отговорността на училищните директори?Състезанието е в в централен парк в Пещера.Не ви прилича на всички да се нахвърляте само срещу депутатката Симеонова.

193

xxl

преди 13 години

""""Тя не е знаела какъв надпис ще излезе в края на състезанието и скандалния лозунг го видяла "на последната права". """Това най ме накефи!!! Ами ако беше излязло нещо от сорта: ** *** ***** ***** или ***** ****** ** *****? Какво щеше да каже?Голям ме е гъдел като я гледам ама никога няма да ида при нея да си правя зъбите!

192

Електорат

преди 13 години

След като човек приеме вината и се чувства отоговорен за закононарушение, .... следващата крачка е да отстъпи, т.е. да си подаде оставката.Така е в цивилизованите и демократични партии и държави.За ГЕРБ не знам каква партия са, на за Родината съм сигурен че е демократична.

191

Да

преди 13 години

Не съм уринирала престижа на герб.Дааа!

190

alieno

преди 13 години

Толкова г**олизци край Лидера,че не е нужно дори да се къпе!

189

alieno

преди 13 години

"Тя не е знаела какъв надпис ще излезе в края на състезанието и скандалния лозунг го видяла "на последната права". Точно тук вижда и своята отговорност, че не е проверила първоначално сценария."И най-калпавата ученичка цеше да измисли по-разумно обяснение.Ами ако на "последната права" излезеше например"Ние сме Хитлер Юген"? Ама то май натам вървят нещата...

188

Анонимен

преди 13 години

То пък един престиж има Герб ..... !

187

Гробарите

преди 13 години

Мачкай, Боко, ***!Не съм уронила престижа на партията и няма да напусна ГЕРБ...какъв престиж, бе моме, каква оставка...Слагам шперплатовите очила и напред!

186

Алчо

преди 13 години

"НИЕ СМЕ ГЕРБ! БЕЗ ДЕЦАТА ВИ СМЕ БЕЗСИЛНИ...."

185

Анонимен

преди 13 години

Случаят няма да го коментирам, но едно нещо просто ме изумява... отново и отново. "Поемам цялата отговорност", но в същото време няма да се отегли или напусне постта. Кое по-точно поемаш? Замислете се всеки в България, който е казал, че "поема отговорността" какво точно разбира под това? Аз разбирам - поемам отговорност, сгреших, подавам си оставка.

184

:((

преди 13 години

Още колко глупости трябва да видим и чуем?