5

ми

преди 13 години

С право хората казват-злото е толкова голямо и невидимо по размери .че не можем да го елиминираме.Аспектите на въздействие върху нормално мислещите са разнообразни и непредсказуеми.Технологичните съоръжения и модерните радиобомби могат да елиминират и най-добронамерения индивид и интелектуалец.ползвайки измамни трасета и честоти с убийствени размери.Дори най-новата модификация на зъболекарския стол може да ти причини рани около устните и инфаркт от оборотната честота.

4

Роми изнудват

преди 13 години

От 3-4 год. ми се налага да ходя често на Центр.гробища.Винаги там се мотаят роми,личи,че не са от гробищния персонал.В делнични дни,а понякога и в събота,ако наблизо няма хора,като те видят,че си сама,се приближават и настояват те да поемат грижа за гроба,до който стоиш - щели да го наглеждат някой да не го повреди,да го подпълват с пръст,ако спадне и т.н.Не смееш да откажеш.Ако не дадеш някой лев"предплата",намираш после паметника осакатен.Дадеш ли пари,повече тези роми не се мярват.Изнудвачи!

3

Има разни откачени

преди 13 години

Ако щете,вярвайте,има хора,които вярват в магии.Случи ми се да видя такива- мърморят заклинания,взимат пръст от пресни гробове,като видят,че се задава човек - бягат,после пак се връщат. Чак да те е страх да отидеш на гробищата в делничен ден или по-рано сутрин.Има и фалшиви свещеници - за това предупреждават в гробищната църква.Видях веднъж младеж с расо под мишница и калимявка на главата -приближава се,където има сама жена до гроб и пита"Имате ли нужда от ритуални услуги?"Личеше му,че не е поп.

2

Има крадци,има луди

преди 13 години

Проблемът за охраната на гробищните паркове и особено на Централните е серозен!Преди няколко години почина мой много близък човек.Оттогава ходя по-често на Централните.Случва се какво ли не.Преди около 2 год.непозната жена ми се оплака,че в делничен ден била нападната там от ***-жена и момче.Отървал я случайно минаващ мъж,но *** успели да й изкълчат ръката,докато й дърпали чантата. Веднъж отидох много рано в неделя, видях булка с воал до един гроб,наблизо стоеше момък.Какви бяха,не знам.

1

Анонимен

преди 13 години

Единственият бизнес в България, който ще просперира-гробищния.