91

Дончо

преди 13 години

И двата резака под ножа смееееерч

90

BGTR

преди 13 години

Да бе, в неделя подкрепящите Дал в София са били 120 души ,с тях ли Дал ще превземе ДПС.Що се отнася до Касим Дал Доган е създателят му, а Дал никога не успя да се освободи от силата на своя учител. Той вероятно има някакви качества, но глобално погледнато си остана на интелектуалното ниво от времето на комунизма въпреки парите, които направи, въпреки властта, която имаше чрез Доган.Сега говори манипулативно в името на негови лични цели.Той е сред най-богатите турци в страната. Тука:dobruca.net/K%C3%96%C5%9EE--YAZILARI.php

89

Чопър

преди 13 години

Дал,къде си тръгнал!С Facebook ислямски реформизъм ли ще извършваш? И българите не се замислят какво са ни замислили Ердоган и Борисов.Дестабилизация на крехката демокрация в България при турско-ислямски междуособици.Това, което се случва в арабския святи то в годината на важни избори в България.

88

От 96 до 97

преди 13 години

Не давам мнение за Дал изобщо. Че се играят стари игрички ми е ясно. Просто привържениците на ДПС трябва да се отърсят от всички, участвали в корумпираното му ръководство.

87

do 96

преди 13 години

А с какво "фенът" на Доган е по-различен от "фенът" на Дал?Дал до вчера беше дясната ръка на Доган. Сега се сетил, че той бил лош?Ама когато се вършеха безобразията от ДПС и държаха властта си кюташе като бълха в ***.Сега се правят на умрели лисици. И се мазнят на герб. И понеже гербавите са го закъсали за изборите не само ще подкрепят с всички възможни методи Дал, но и ще му пуснат як фъндък. Който после ще ни излезе през носа. Вие знаете ли какво са поискали "хората на Дал" за разбиването?

86

Анонимен

преди 13 години

Кой може да е "фен" на Доган? Кажете на кого може да се харесва, след всичко, което стана извество за него? Облагодетелстваните покрай Доган също се знаят, а останалите? Да свалят превръзките от очите си и широко да ги отворят!

85

Анонимен

преди 13 години

Отстраняването на Доган е задача и задължение на честните и образовани турци. Те трябва да решат, защото този човек - творение на ДС - ги манипулира и използва за лични цели. Българските турци в болшинството си са достойни, трудолюбиви и почтени хора. За съжаление, в благодушието си се оставят да бъдат заблуждавани и водени от политици с користни подбуди. Време е да се осъзнаят и да го покажат!

84

Nasko

преди 13 години

Доган, не е излежал присъдата си в затвора, освободен е с решение на ЦК на БКП състояло се във Варна, той е този, който създава, ДС-групировката/считай мутрите/ в ДПС!Турците са свестни, чисти и работливи хора, израснал съм с такива, но ДПС избира за свои подръжници, не от Качествените хора в този етнос, а от *** за Лидери на местните си структури, за да държат в страх и УНИЖЕНИЕ, събратята си Мюсюлмани!Уродлив Подлец, да го махнат, защото прокарва всичко най-гадно от Прийомите на ДС !!

83

акуд

преди 13 години

е явно мемет доган е започнал да плаща този път от долу нагоре, нещо се е оплашил на тва чудо фаце бука или както си го знае СУРА ТЕФТЕРА

82

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

postanovka kato na kostov koito razcepi sds.sega varti svirki na tsni6ev a sds e v istoriqta

81

дядовото

преди 13 години

като гледам коментарите,българите още не са вдянали,че това е постановка,в стил-доброто и лошото ченге.

80

АЗ

преди 13 години

ДНЕС ОТ 16 ЧАСА ЩЯЛО ДА ИМА ОФИЦИАЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА КОЯТО ПРОРОКА МОХАМЕД ЩЯЛ ДА СЕ ИЗВИНИ НА ХРИСТИЯНИТЕ НЕ ЗА АРАБИТЕ,ТЯХНАТА КУЛТУРА И ВЕЛИЧИЕ,А ....ЗА ТУРЦИТЕ !!!!!....ОКАЗА ЛИ СЕ ВИРУС:))))))))))))))))))))))))ИЗТЕКЛА МАЛКО *** ВОДА И.........:)))))))))))))))))))

79

665

преди 13 години

Това човешко изчадие Ахмед Доган, дано скоро го премахнат не от партията им, но и от този свят, той се гаври с всички хора

78

Анонимен

преди 13 години

M....vi tsarvulska,gladna balgarska qjte mi k....aaaa

77

Анонимен

преди 13 години

tovasa dedide ba turskata imberia a vaste katesa be giavurceta

76

Ивайло

преди 13 години

Това все едно да избираш между да умреш и да умреш.На невероятни неща става свидетел българина... какво ме карате да чета ИЗОБЩО БЕ?!

75

Bai Ivan

преди 13 години

Българин съм но подкрепям Касим Дал не понасям Доган !!!

74

TOY

преди 13 години

KAKVO NEMOJETE DA RAZDELITE NEZNAM

73

Анонимен

преди 13 години

нека се цепят..и северния вятър един ден към анадола

72

до Коко

преди 13 години

не бе, не са на Фейсбук, те са на Фесбук