47

до 42

преди 13 години

Ами тя половин Европа фалира,а САЩ са в ямата на космически вътрешен дълг.Ти на т'ва 'цъвтеж' ли му викаш?

46

обективен

преди 13 години

до смяхДА чел съм го има го на АНГЛИЙСКИ в нета, преведените "версии" са поощавени от подобни на вас елементи уважаеми. затова съвета ми към българите е да ПРОЧЕТАТ плана от около 600 страници е и там ще видят реалността. това е олан, подобен на модела на Полша и централно европейските държави за преход към пазарна икономика, но у нас БКП/БСП мислеха друго- руския олигархичен модел по - им се нравеше.

45

Смях

преди 13 години

До обективенТринайсет души загинаха и над 50 бяха бяха ранени в неделя вечерта при самоубийствен атентат с кола бомба в Югоизточен Афганистан, заявиха в понеделник местните власти, цитирани от Франс прес и Асошиейтед прес------------------Виж какви ги вършат Ал-Кайда и пак защитавай САЩ, който се бият със тях срещу Кадафи !!! Това е демокрация същата като в Ирак !! Тази която чака и Либия !@!

44

Анонимен

преди 13 години

"Информацията не е потвърдена от независим източник"?????????????????

43

до 37

преди 13 години

Абе стига сте бълнували за руски диктат бе?Нали сме в ЕС и НАТО.В к'ви още интернационални,интергалактически съюзи требе да влезем,за да спрете с тая простотия.Има бизнес интереси,геополитика,която нито ти,нито аз можем да променим.

42

обективен

преди 13 години

ами не обръщайте внимание на нормалните хора- ок, това не е проблем. само че като си заравяте главата не решавате проблема, а той е в мозъците ви, които са манипулирани от самото комунистическо образование (както го наричате), за вас за всичко е виновен Запада, той "умира", "загнива", "изчезва"..колко ги слушаме и сега подобни от вас??? колкото до Бг. това е абсурдистан и то благодарение на комунистите- "демократи", а реалността е че демокрация не се прави от до вчерашни комунисти!

41

Анонимен

преди 13 години

Извинявай , ти познаваш ли г-н Уорлик че го цитираш, къде си го чувал да говори

40

До 34

преди 13 години

България не върви, защото ебъкана с бандити-политици, бандити-пишман бизнесмени и *** като тебе.

39

Смях

преди 13 години

До обективенТи чел ли си плана "РанЪт" като ти гледам нивото мога да се хвана на бас, че сега чуваш за него !!! Или ако си чувал нещо то е било във някой форум !!! Когато го прочетеш го коментирай !!! Ако този план се беше задействал по начина който е написан до сега във България щяха да са останали само Олигарсите, *** и тъпите глави като теб !!@!!

38

do 25

преди 13 години

Обективен,чадо,Ал Кайда официално подкрепи бунта срещу Кадафи още в началото на размириците,щото бил 'враг на Аллах'.К'во по-ясно доказателство искаш?Фактури за плащане от ЦРУ никой не издава.Те събитията говорят сами по себе си.Нали знаеш че аврупейците натискаха Кадафи да си прави петротърговията в евро,което естествено на твоят Уорлик няма как да му хареса.

37

обективен

преди 13 години

до 32ами казва ви г- н Уорлик, че с руския олигархичен модел на "демокрация" ще стигнете до под кривата круша, резултата е все по- засилващо се обедняване и като следствие емиграция на българите(вече не бягат само младите..а всеки който има някаква възможност). Бг. е под диктата на руската олигархия и това я унищожава, но на вас какво ви пука за този факт! пискате неистово срещу Америка и Уорлик, а не си задавате въпроса абе защо ПОЛША е толкова по- добре от нас примерно..от подобен въпрос бол

36

Анонимен

преди 13 години

Мхм да да вярвам ти ... американците ще дават парици да пишат план за възхода на България - ок да сега като се замисля е точно така както ти казваш

35

Смях

преди 13 години

На такива като "обективен" не трябва да се обръща внимание ! Този е със тотално промит мозък или подкрепя САЩ за няколко сребърника ! Във ерата на интернет само комлексари и некадърници обвиняват за всичко другите !!!! Такива избраха за премиер МУТРА !!!!

34

обективен

преди 13 години

до анономенг- н анонимен плана РанЪт не е унищожението на Бг. а точно обратното, именно затова бг. комунистите като Луканов (основател на Лукойл) не допуснаха да бъде въведен този план за приватизация у нас. държавите следващи подобни на плана РанЪт модели са на светлинни години в момента от нас.. ето ви и примери Полша, Чехия, Унгария, да ви питам взимате ли заплати като полските или чешките бе русофилчета, Бг. върви по руски (от 44 г. е така), а не по западен модел и това е трагедията.

33

Анонимен

преди 13 години

Бунтовниците превзеха родния град на Кадафи-е озаглавена статията.Да превземеш значи- да се биеш. Бунтовниците, гледаме по телевизора, само се движат с някакви джипове, кимат с ръце за пред камерите и стрелят във въздуха, и никъде не виждаме бой с противник. Бие се коалицията със самолети от въздуха, а бунтовниците се настаняват наготово във вече паднали градове.

32

Анонимен

преди 13 години

ооо така лииии господин Уорлик казваллллл , ясен си ми ***

31

Анонимен

преди 13 години

Точно такива чугунени тикви като тебе не говорят за хора , а за комунисти демократи - болен болен мозък , *** се прегледай , няма комунисти , няма демократи - има богати и бедни , силни и слаби - и в момента богатите и силните - тотално цакат слабите и бедните , а ти си един лакей.

30

обективен

преди 13 години

аз тъкмо за такива непроверени от никой жълти пасквили говоря, ето това русофилите "четат", защото ги кефи и им отърва на масрафа за еврейските конспирации! това е смешно и жалко, колкото до образованието по комунистическо- ами то такива тиквеници учили в НРБ и СССР ни управляват и до сега, всъщност демокрацията у нас не е американска, а руски олигархичен режим!!! я се огледайте бе русофили, вие си живуркате в руски рай, американския посланник г- н Уорлик именно това ви казва, но се правите на у

29

Анонимен

преди 13 години

Мисля в планът Ран-Ът се говореше за подменянето на истинските ценности с фалшиви - така че Г-н Обективен да попитам и ти ли участваш в този план за 30 сребърника или си ментална жертва

28

Смях

преди 13 години

До обективен Бунтовник: Сред нас има близки до Ал КайдаДжихадисти, които се биха срещу коалиционните сили в Ирак, сега са на първа линия във войната срещу режима на Муамар Кадафи, заяви либийският бунтовнически лидер Абдел Хаким ал Хасиди. Той направи шокиращото признание в интервю пред италианския вестник Ил соле 24 оре, цитирано от британския вестник Дейли телеграф.При войната в Ирак Ал Хасиди наел около 25 човека от района Дерна в Източна Либия, за да се бият срещу коалиционните сили. Някои от тях сега били в челните редици при битката за Адждабия. Бунтовническият лидер твърди, че бойците му са патриоти и добри мюсюлмани, не са терористи. Според него членовете на Ал Кайда също били добри мюсюлмани и се борели срещу завоевателите.Ал Хасиди признава, че по-рано се борил срещу чуждата инвазия в Афганистан. След това бил заловен през 2002 г. в Пешавар, Пакистан. Предали го на САЩ, а след това лежал в затвор в Либия до освобождаването му през 2008 г. По данни на САЩ и ВеликобританияАл Хасиди е бил член на либийска ислямистка бойна група, която убиваше либийски войници при партизански акции през 1995 и 1996 г. (24часа-----------------------------------Много е важно да четеш !!! Преди 20 години Българите бяхме будна нация !!! Всички бяхме образовани, четяхме и мислехме !! За 20 години демокрация ни превърнаха във изостанала нация неспособна да мисли !!! такъв *** какъвто е Американския УЖ избирател !!! Демокрация по Американски означава всеки да дължи на ЕВРЕИТЕ пари !!!! Тогава има демокрация !!! Такива като Кадафи не се толерират !!! Каква е тази държава без заеми и със блага за народа