17

Бо

преди 13 години

Да бе от изключването на Дал ще да му се е сринал авторитета! Така ще да е! А пък аз си мислех че е заради познанията му по геодезия, уменията да върти 'обръчи' и пали барбекюта! Как съм се объркал!

16

Даниел

преди 13 години

Така е затова няма управия в страната, навсякъде агентите на ДС бързо си помагат.

15

Гошо Тъпото

преди 13 години

Доган да се кандидатира за...президент,тогава ще излезе от...изолация.Сега е момента да си събере...вересиите от цялото БСП,барабарс Гоце,че и пишмян...царистите;всички крадоха благодарение на...него.

14

Anonimen

преди 13 години

Разбира се,че ще му ВДИГНЕ рейтинга Гоцето. В един театър играят всички, само дето зрителите им се преселват към гробищата на тоя театър. Обаче световното театрално поле е необозримо, ще излъжат други зрители някъде по света.

13

Българин

преди 13 години

Българи , не допускайте отново турци във властта . Доган никога не е действал за интересите на България . И движението му само замазва очи . Както той самият каза преди последните избори - Аз разпределям парите в държавата . Аз казвам какво стъава . Долно турско *** , в затвора му е мястото .

12

анонимен

преди 13 години

А какво направи ДПС за своите избиратели?Това,което и другите партии направиха-НИЩО!Народът тъне в мизерия!

11

Анонимен

преди 13 години

Тоя ако го хвана, вързвам го в една маза на хляб и вода. Всеки ден бой, втория месец само на вода . Мръсен ***.

10

Amenhotep

преди 13 години

Какъв точно е имиджът на този мафиотизиран алкохолик и крадец в особено големи размери?

9

jamie

преди 13 години

Според бившия Октай регионите, контролирани от хората на Доган, са нещо като феодално владение, където не действат никакви български закони. "Днес големият въпрос е дали останалите политически сили в страната ще имат воля да "отвоюват" тези райони от контрола на Доган", каза още Октай.Да отвоюват ли? Има закони в тая държава - ББ и ЦЦ вместо да говорят глупости в медиите - да идат да ги приложат!

8

КауБойко

преди 13 години

Айде да се маха Доган и да го закриват най-накрая това ДПС та хората да спрат да се делят. Време е българите да осъзнаят, че след турското робство да си българин не винаги значи да си християнин, а турчеещите ни сънародници да разберат, че това че си мюсюлманин не значи че задължително си турчин. Не само боб ни трябва ами и акъл.

7

а октай

преди 13 години

А за октай кой се сеща,освен антитурската преса?.Нищо не се е сринало от имджа на Господин Ахмед Доган, той е единственния и достоен лидер в България.Тука има много тънки сметки: Да се обезглави ДПС,да се разпадне на фракций, да се ``приобщат` първо тези фракций в съответните партий, после да се даде като милостиня 5-6 мандата на турското малцинство в парламента, и ``да се приобщи турското малцинство към българското``-този филм го гледахме веднъж.На инат Ахмед ДОГАН,на инат ДПС..На инат ДОГАН

6

BG

преди 13 години

koito e za Dugan da se maha ot BG

5

Анонимен

преди 13 години

Дано

4

Анонимен

преди 13 години

cialata tazi vrutka celi da se dobere do starite si izbirateli tai kato ahmed dogan e razobli4en i znae 4e e istoria,se reshil da opita i taka s novia otcepnik ot dps da ima vlast zad gurba mu bez horata da podozirat kakto ataka se okazaha edno i sa6to ne6to a mejdo drugoto ako niakoi ima koito naistina e sre6to tiah da bude napipan i zanulen.kakvo si mislite 4e 6te se slu4i za napred s novata im partiika

3

Анонимен

преди 13 години

Хак да му е-сега като му бутнат барбекюто,да няма една агнешка плешка къде да изпече.

2

narod

преди 13 години

доган вече бита карта в политиката. АЗ НЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСА НА ДОГАН

1

Анонимен

преди 13 години

Гоце моментално ще му го вдигне.Агентите на ДС взаимно се поддържат.