37

дон альон

преди 13 години

долу дпс и техните български слуги и лакеи.

36

ИСТИНАТА

преди 13 години

ДОГАН от 20 години го събарят, но всъщност рухнаха мераклиите да го съборят. И то доста грозно -- с "депесарски шут"-- най-арогантните от тях. А самият Доган на всеки следващи избори печели все по-вече гласове. А президента на България именно с решаващите гласове на ДПС беше избран. Истината е, че ДПС е единствената добре организирана, структурирана и ръководена партия у нас. Със собствена идеология и твърд електорат. По модел на БКП. А останалите партии с изключение на БСП, са пародии на партии

35

крадци

преди 13 години

хе имиджима му падал и банковата ми сметка расте...цялто ръководство на дпс са за затвора ..те окрадаха и тяхните си хора.

34

Анонимен

преди 13 години

TURCITE NE SA PROSTI HORA I SE OSETIHA CHE GI PRAVI NA MAIMUNI

33

mdaaa

преди 13 години

Само емиграцията ще ни спаси от немотията и мизерията.

32

юруш

преди 13 години

Юрушшш на коментарите...Пишете комплексари,пишете...Това няма да влияе на нашите гласове...

31

До Българин

преди 13 години

А с кого ще управлявате в бъдещи с ***? Та с напусналите барабар България е 7,3 милиона.След 20 години ще е 5 милиона и колка от тях ще са българи? Такива фашистки призиви са опасни както за българите така и за турците. Не си играй с огъня момче, няма да видиш нищо добро от това.При демократична държава се управлява според получените гласове..

30

Анонимен

преди 13 години

Изсече горите и стана милярдер. Седнали да тъгуват за имиджа му. Ай сиктир от тук бе.

29

до 27

преди 13 години

Това за което говориш беше преди 22 години и е ясно до къде докара България. Това може да се случи само в една фашистка държава-не,че България и в момента не наподобава такава, но за сега само наподобава и може да е такава...Не забравяй,че наред с сухото гори и останалото, имаме опит от близкото време когато търкахме наровете наред с българи които бяха против режима..Но ти си обучен от пъдаря от Правец само да мразиш различните,друго не знаеш..И поради това има нужда и от Ахмед ДОГАН и от ДПС..

28

патривайте ръце

преди 13 години

Ами потривайте ръце до изборите...След Октомври месец пак ще ревнете на умряло. До като се пишат такива фашистки лозунги срещу турците, турците ще имат нужда от ДПС и Ахмед ДОГАН. Пък и по случайно съвпадение пилците се броят на есен а Октомври месец се пада есенно време...На инат ДПС ,на инат ДОГАН...НЕ ПРАВЕТЕ СМЕТКИ БЕЗ КРЪЧМАР,Я СИ ВИЖДЕ ДРУГИТЕ КАКВО ПРАВЯТ..иМАТ СИ ТЪЩОВЕ ,КОИТО ИМ ПРЕВЕЖДАТ ДНЕВНО ПАРИ В СМЕДКИТЕ..НА ИНАТ АХМЕД ДОГАН...НА ИНАТ ДПС...

27

...

преди 13 години

Стар агент на ДС е ***! Знае какво да направи! Ама е време да го изсекнат и него вече!

26

Анонимен

преди 13 години

Какво интервюират един фес относно друг фес... Всичките са врагове на държавата, това е и точка. Трабва да бъдат изолирани, пзрво политически като се забрани терористичната им подривна организацийка ДПС, после да се поставят като критерии за назначаване на държавни служители тестове на високо ниво по български език и накрая да се регламентира много строго вливането на капитали в икономиката от страни с неприятелска и подривна външна политика като Турция. Накрая - отрязване на мюсюлманските секти

25

цинг от дръндар

преди 13 години

Да пали летящата чиния- и да го не видим вече това рязано-кафяво -марсиянско л--но.

24

Анонимен

преди 13 години

То па и той един имидж...

23

Анонимен

преди 13 години

Тиквената чета къде е днес?А на инструктаж в ЦК на БКП!Ясно!хахахахахах

22

Абе

преди 13 години

Голямата Работа че рухвал. Туй джудже за 20 години направи щети колкото половината Турско робство.

21

абе...

преди 13 години

....без значение кой какво казва за Доган или някой друг от ДПС, НЕ трябва да допускаме грешката да завземат отново властта.България да се управлява от БЪЛГАРИ!!

20

Анонимен

преди 13 години

До 16Аз май нещо не съм доучил, та...Защо разрушителите и пладнешките разбойници в тая "държава" се наричат агенти на нещо уж несъствуващо, а пък убийствено крадливо. Убийствено, защото убиват собствения си народ!

19

Анонимен

преди 13 години

Яко с Доган ДПС е в изолация, без него се е разпаднала. Кефим съъъъъъъъъъъъ

18

АНОНИМЕН

преди 13 години

ТРЯБВА ДА ГО ЗАТВОРЯТ ТОЗИ ОЛИГИФРЕН !!!!!! СЪБОДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ !!!!