86

Чубака

преди 13 години

За вандализъм и масово безредие трябва да има затвор поне 1 година. Тогава ще видим дали всички тези пияни, елементарни частици с 5 грама мозък, ще го направят пак. Да направят 4,5 акций на 4,5 мача и мисля, че ще видим сериозна разлика.

85

jeko

преди 13 години

Тия запалянковци като са толкова отворени, защо не отидат в някой *** махала ?

84

Анонимен

преди 13 години

Значи ако полицията реши може да действа решително. Според мен им липсва малко професионализъм, но подкрепям всички действия срещи *** и ***, която плячкосва, руши и прави живота на хората ад.Ако има желание може!Поздравления за полицаите!

83

SVFC1918

преди 13 години

ajde krotnese malko s tiq komentari ,a !?

82

НЕ ХОДЕТЕ НА МАЧ..

преди 13 години

ТАМ Е ОПАСНО ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!В КЪЩИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА С САЛАТА И ПИТИЕ --Е КЪДЕ-КЪДЕ , ПО-УЮТНО!ОСТАВЕТЕ СЕЛЯНИТЕ ДА СЕ ИЗБИВАТ!ТИЯ *** --ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА!

81

Анонимен

преди 13 години

поредната селяния !кога футболните фенове ще разберете, че не е яко да си див *** ?

80

haivan

преди 13 години

между гладен фанатизиран арабин и празноглав дрогиран софийски ултрас разлика няма !!! Жалко, че няма пещи за такива хора !!!!!!!!

79

Милен Стратийски

преди 13 години

*** и безгръбначни ... *** общо взето. *** с бяла кожа (фенове) Безродна ***... жалко за БГ :((((

78

Анонимен

преди 13 години

.....които искаха да влязат в рейса, те естествено веднага се отказваха. На Симеоновско шосе попаднахме в задръстване и полетяха фасове и бутилки по колите. На семинарията тръгнах да слизам и един си изгаси цигарата в сакото ми, а след миг буквално излетях през вратата от ритник в гърба, връхлетях върху една жена, лицето ми се удари в нейното лице и двамата се озовахме на замята. Тя се разплака, а аз се извинявах без да съм виновен. Просто беше ужасно. Как да не намрази човек подобни ***?

77

Анонимен

преди 13 години

Жалко, че са задържали само 8 запалянковци. Преди години лично изпитах агресията на тази хулиганска ***. Живеех още в Студентски град , Левски играеха с някакъв чуждестранен отбор. На зимния дворец се качих в рейс 94, а две спирки след това рейса се напълни със запалянковци и стана страшно. Окупираха рейса, викаха, пушеха, пиеха в рейса и дори замяраха с фасове невинни граждани като мен. На всяка спирка не пускаха никой да влезе в рейса, буквално се опитваха да ритат хората, които .......

76

vinetu

преди 13 години

Не бях на стадиона но предполагам че телевизионите камери са 10 пъти по малко от охранителните

75

гошман

преди 13 години

ти беше ли на стадиона на Манчестър на живо да видиш.. естествено че телевизията ще покаже само това което трябва да види телевизионния запалянко.. айде стига глупости европейците са много по голями варвари от нас като става въпрос за ФУТБОЛ

74

до 74

преди 13 години

Къв Левски бе? Левски се наака! Направо се ос*а.

73

гошман

преди 13 години

ето аз ще ти кажа... след 2 месеца ставам на 30г. заведоха ме на стадион "Васил Левски" 91г. когато Левски обърна ЦСКА с голове на Пламен Гетов и Наско Сираков.. от тогава не пропускам мач.. видял съм много от тогава и смея да кажа че нашите фенове от България си играят на фунйки сравнение със феновете от стара Европа.. просто никога няма да разберете от тяхната телевизията какво се случва всеки път преди и след мачове..

72

!!

преди 13 години

Следва логичния въпрос КОЙ би пуснал детето си на такъв мач ??? И г-жо извинявам се , но децата които видях аз бяха далеч от представата за нормални футболни фенове .. Жалкото е ,че на непълнолетни лица не може да им бъде наложено никакво дори и административно наказание ..

71

Фен

преди 13 години

Само Левски оле :)

70

vinetu

преди 13 години

По същото време излъчваха и ман юнаитет.Сринаха ли стадиона и бихали някои.Какъв бг футбол, какви агитки,кви 5 лв.Повече детски площадки и школи

69

nona

преди 13 години

при една гражданска война / бедна ни фантазия/

68

до 62

преди 13 години

аз пък не мога да те мразя ,ти отдавна си умрял ,само дето не си го разбрал

67

Анонимен

преди 13 години

не е нормално за друга държава ,ама те такава държава НЕМА