43

до 41 и 44

преди 13 години

Пичове,на кви хапчета сте тази вечер?Кадафито такива като вас в момента ги чисти един по един,ха-ха-ха!

42

DN.

преди 13 години

DO 41. DROGIRAN SI, CHGOVECHE, IDI SE LEKUVAI ... NEWTASTEN SI I KOMPLEKSIRAN, WTE TI MINE.

41

Иван

преди 13 години

ТОЗИ DN НАИСТИНА САМО СЕ ПОЯВЯВА И СПАМИ ТУК . НО КАКТО КАЗА ПРЕДИНИЯ С КОМЕНТАРА ЯВНО Е НЯКОЙ НЕЩАСТЕН СТРАХЛИВЕЦ ЕЙ DN АКО СИ МЪЖ ПРИЕМИ ХВЪРЛЕНАТА РЪКАВИЦА ***. СТРАХЛИВА МИШКА. А КАДАФИ НАИСТИНА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ БРОИ ЗА ПОКОЙНИК.

40

vitalius

преди 13 години

Дори и да дойдат ислямистите и те няма много да се задържат на власт. Като почнат да налагат *** си ислямски закони ше им бият и на тях дузпата.

39

Анонимен

преди 13 години

Къде са ООН , НАТО ? Или ще оставят оня побъркания да избие всичко живо ? Велики сили друг път... за един петрол си мълчат и остават подобни неща да се случват..--------------- *** нещастниците ви, ***! Когато влязоха е Ирак - заради петрола било. Сега не влизат - пак заради петрола.

38

До DN

преди 13 години

Свъшено е с Кадафи мерзавец. Ще го убият бавно и мъчително,както аз теб като те видя страхливо псе. Давай координати да се видим страхливецо. Или си по страхлив дори и от Кадафи смъртника ?

37

Кадафи е пред края с

преди 13 години

Народният комитет на Либия за обща сигурност призова протестиращите да предадат оръжието, а също да предоставят на властите информация за лидерите на въстанието, съобщи либийската държавна телевизия.В замяна за информацията властите обещаха солидна парична награда, предаде РИА Новости.Засега не е ясно дали тези мерки ще могат да повлияят върху ситуацията в страната.В момента Либия е разделена на две части. Разбунтувалите се превземат все повече градове и настъпват към столицата Триполи, където са съсредоточени верните на Муамар Кадафи наемници.Столицата засега е в ръцете на либийския лидер. За да защитят столицата, властите събират няколко хиляди чужди наемници, пише Ню Йок таймс.По думите на очевидци чуждите наемници са разположени покрай пътищата към Триполи.Още по тематаИнтервю с наемници - сред пленниците на опозицията в ЛибияКадафи заразил децата в Бенгази със СПИНКадафи лично поръчал атентата над ЛокърбиСпоред някои жители на града сформирането на тази армия сочи, че въстанието навлиза в решителната си фаза: Кадафи иска максимално да укрепи столицата, която е неговият опорен пункт.Ройтерс съобщава за свидетелства, според които Кадафи започва да губи контрола и над западната част на страната.

36

tatar

преди 13 години

evropa e gotova sas elektromobila no petrola e nujen za mnogo drugi neshta.edna voina vav libija sas uchastieto na evropa e dobra novina

35

DN.

преди 13 години

DAVAI, KADAFI , MACHKAI GI ...

34

DN.

преди 13 години

DAVAI, KADAFI , SMACHKAI AME$RIKANSKITE PODLOGI , NAPRED .....

33

а така

преди 13 години

кадафи е диктатор,но ако наистина Ал Кайда манипулира простите ***? ...!!!

32

До DN

преди 13 години

*** ,какви Американски *** да смачка касапина вече покойник ПСЕТО МЪРТВЕЦ МУАМАР КАДАФИ ? Дните на това животно са преброени,това нещастно имитация на човек хвърли чернокожи наемници на които плаща хиляди долари на ден срещу Либийския народ. Той има с какво да плаща..нали състоянието му се определя на 160 милиарда долара....Но и парите с които плаща няма да го спасят,ще бъде обесен публично....А ти ***/DN/ постоянно спамиш тук страхливец....Хайде покажи се да те видим кой си псе

31

до 21

преди 13 години

"ekspoltirashi ", "propovidvashi", "zashitavasha",...аман от неграмотни хора пишещи тука

30

до 27

преди 13 години

Бензинът ще стане 5 лв. защото американците напечатаха за две години 3,6 трилиона долара !

29

Анонимен

преди 13 години

С падането на Кадафи ще дойдат мюсюлманите на власт. Тогава не само от Азия ще ни атакуват, ами и от Африка. Колкото и луд да е Кадафи, той ги контролираше. Същото е и с Египет. Мубарак идва на власт преди 30 години и Египет е бил с 40 милиона население. Сега са 80 милиона. Голяма част от тези хора ще дойдат в европа нелегално. Тогава да му мислим .....

28

до 22

преди 13 години

по-скоро ЦРУ искат да си направят ислямистки режими, а Ал Кайда е тяхното оръжие

27

ВОТ

преди 13 години

ПАДАНЕТО НА КАДАФИ ЩЕ Е КРАЯТ НА ЦЕЛИЯ ИЗМИСЛЕН ДИКТАТОРСКИ СТРОЙ.С ДВЕ ДУМИ НЕ Е ЛЕСНА РАБОТА.

26

Анонимен

преди 13 години

Как Аллах Акбар, бре, хора?!? Бензинът ще стане 5лева поне........ ужасТ

25

Гоце

преди 13 години

Извинявайте.. ама 7 убити, това "кръвопролитни боеве" ли са?! В една *** сватба има повече дали фира!

24

Izetco

преди 13 години

tozi libiec e ***...