83

Абу Арз

преди 13 години

До 87Не претендирам, че съм готин бледолики !Казвам Ви истината, защото наистина се държите като "невежи" !Самият Ви начин на живот е такъв на хора опитващи се ежедневно да минават между капките вода.А от Dnes.bg може да спрат да се държат като фашаги и поне да ми кажат защо ми трият коментарите. Признавам! Наруших правилото да не се пише истината!O sancta simplicitas !

82

До 89

преди 13 години

А това на снимката какво са?

81

Да бе да

преди 13 години

Кръвопролитни боеве със 7 убити и 40 ранени - къде са труповете - няма ги, къде са ранените - и тях ги няма.

80

Анонимен

преди 13 години

Бе ***:)Имате ли представа какво е "Тежко оръдие" и какво ще стане с берберско село след обстрел от "тежки оръдия".Мислете с главите си малко,не слущайте ПРОПАГАНДАТА

79

Белият-вожд

преди 13 години

А, това, че си мислиш, че пишеш остроунми коментари и после сам си ги харесваш ни обясняваш на нас "невежите" колко сме дезинформирани, също не те прави много готин бе ***!

78

Анонимен

преди 13 години

Празно нема. Петролът е наш. -------------- А какво лошо намираш в това?

77

Кенефи

преди 13 години

Племена ,вождове,бербери,,,,

76

vitalius

преди 13 години

"vitalius, ти, без да искаш разкри истината"Защо да е без да искам?Наясно съм че ислямистите са заплаха. Наясно съм че има такова нещо като НАТО, което има бомби и на което целта му е да пази Европа. Няма причнина да търпиме един бедуин психопат да безчинства и да се гаври с Европа, само щото той ни бил пазел от първобитните диваци.

75

До 74,vitalius

преди 13 години

"Напротив. убийци като него трябва да се изтребват на място и да се гонят до дупка. А ако дойдат ислямисти след него, тях ше ги бомбардира НАТО. Не сме голи и боси да разчитаме на един бедуин да ни пази."vitalius, ти, без да искаш разкри истината: Ако САЩ си сложат марионетно правителство-ОК. Ако ислямистите вземат властта-бомбардираме, влизаме с войска и пак сме на кяр. Празно нема. Петролът е наш.

74

Анонимен

преди 13 години

Ало,хора за гугъл ърт чували ли се?Погледнете го,преди да пишете глупости...Мисурата бил съседен на Зауя..хехе..Съседен на Мисурата е Злитен(или Злитан!),а не ЗИНТАН

73

Анонимен

преди 13 години

Alien, момче, не е ли време да започнеш да мислиш със собствената си глава, а не с телевизора?

72

vitalius

преди 13 години

"Тоя филм вече са ни го прожектирали, на предишната серия липсващите трупове бяха 6 милиона."Защо ли не се изненадвам че човек който защитава Кадафи, защитава също и Хитлер?

71

vitalius

преди 13 години

Как да ги има като Кадафи е обявил всички журналисти за терористи, което значи че по тях трябва да се стреля.

70

Анонимен

преди 13 години

Кръвопролитни боеве със 7 убити и 40 ранени - къде са труповете - няма ги, къде са ранените - и тях ги няма.Тоя филм вече са ни го прожектирали, на предишната серия липсващите трупове бяха 6 милиона.

69

vitalius

преди 13 години

На *** винаги САЩ им е *** в гащите.

68

Анонимен

преди 13 години

Световният терорист е САЩ, те подклаждат размириците при арабите

67

vitalius

преди 13 години

Напротив. убийци като него трябва да се изтребват на място и да се гонят до дупка. А ако дойдат ислямисти след него, тях ше ги бомбардира НАТО. Не сме голи и боси да разчитаме на един бедуин да ни пази.

66

Анонимен

преди 13 години

Нетрябва да му пречат ами даже трябва да му се помогне да изкърти из основи тази религиозна пасмина не само в Либия ами и в другите разбунтувани арабски държави . Стана ясно вече че не глада и мизерията са причината за тези бунтове , ами радикалния ислям и разните там терористични организации и банди са организирали финансирали и въоръжили тези бунтове . Давай Кадафи изчисти ги като ***

65

Анонимен

преди 13 години

В този сайт ми скриха топката!Завия е град на запад от Триполи а Мисурата е град на изток от Триполи, на 250-300 километра.Какъв съседен град, какви пет лева?Ама и ние сме завършили килийно училище, не сме компетентни колкото журналистите академици, ама бива - бива, ама цял бивол за мезе не бива!

64

vitalius

преди 13 години

До 69Не не казва това. Кадафито казва "Аз съм добрия а народа са лошите. Те са и ваши врагове, помогнете ми да ги избия"