45

зита

преди 13 години

Смея да твърдя, че най-качественния пълнозърнест хляб е Вита, този немския за 1,49 е Кауфланд марка, не знам каква си, как мислиш, тази цена се постига при цена на другите немски хлябове на съседния рафт от над 3,50 , дали е по-качествен! А, че Миро е некомпетентен две мнения няма, излага се много...сега го инструктирали момчето,,хаха, и какви стандарти ще направи, много е смешен

44

Анонимен

преди 13 години

Миро Найденв си прави проверките и стандартите - то не беха сирената," Стара планина", млеката и пак нищо, Цветанов акциийките Октоподи, Медузи, и пак всичко си е същото само си пишем и четеме и чешем езиците.

43

преди 13 години

Хвърлям аз, хляб на безпризорните кучета , да ги нахраня , ама ядец , не щат да го ядат ...И като ще ми правят стандарти , какво ще ми откриват колелото ....Да прочетат отречените БДС-та по въпроса ....

42

азси

преди 13 години

Да мислиш, че ВИТА е хубав хляб е грешно. И той съдържа какви ли не ***. Като цяло на никой Бг производител не може да се разчита. Затова когато искам качествен хляб си взимам немски пълнозърнести ръжени от Кауфланд по 1.49. Автентичен хляб и поне знаеш, че каквото ти пише това ядеш...

41

Вероника

преди 13 години

Има хубав хляб, има и лош..като всяко нещо. Аз ям само Вита и съм много доволна..и е вкусен и засища..vita-bg.eu/bg/home/

40

9

преди 13 години

чудя се на някои хора що реват за стандартите?нека да има стандарти а ако производителите искат по - висока цена за стандартен хляб значи до сега са ни лъгали .В което не се съмнявам.Повечето хляб е *** и не засища а и стои като варен а не печен

39

anonimen

преди 13 години

abe kvo ste nedovolni ima daje edin xlqn pi6e na nego 4e predpazval ot rak,ama nai veroqtno s ocvetitelite vatre moje da vi go dokara,xa,xa

38

Дани

преди 13 години

намеренията му са добри!единственото нещо от този кабинет,което ми харесва досега!а и идеята да се изритат онези хрантутници от бан,беше добра,но...там някой май сключи споразумение с бсп и дпс,а?така,преди малко си взех -хляб,черен-живо тесто неопечено!така са 95% от хлябовете във Варна,а освен това идват от житницата на бг-добруджа?какво увеличение,това е най ниска проба пшеница!

37

До 35

преди 13 години

Може изварата да е по-полезна, но цената на баничките са все едно са направени със сирене и масло, а не с извара и мас.

36

Анонимен свидетел

преди 13 години

Благодаря ти. Отдавна търсех.

35

Случаен

преди 13 години

На ул. Иван Асен в София до кино Влайкова има една страхотна фурна. Е там хляба е по-скъпичък, но затова пък е хляб. Правят и закуски и козунаци, супер са.А Найденов да иде да си завре стандартите там, където не го огрява Слънцето. И с този стандарт ще стане като със Стара планина, стандарта за киселото мляко и т.н. Ще се вдигнат цените, качеството пак същото. С една дума потребителите пак прехендрени, но Найденов отчел дейност.

34

8-ия ден

преди 13 години

Правят 3 стандарта Бял, Добруджа и ТиповДобре, но нека да са както някога - истински....

33

Анонимен свидетел

преди 13 години

България е страната на масовите проверки, масовите ревизии, масовата администрация, абе въобще, страната на масовките ... Само, че фурните отдавна затвориха, мандрите и те малко по малко, живтновъдите се топят ... К'ва стана тя - чрез масови проверки към масово нискокачествено производство на хани и масово увеличение на цените на последните.

32

До 30

преди 13 години

Изварата е по-полезна от сиренето. Питай някой вещ, ако не вярваш.

31

Анонимен

преди 13 години

Гледам хората се изтрепват да купуват един нарязан бял хляб с прозрачна ичервена опаковка. Ако го намокра и го смачкам, ще ми се събере в едната шепа. Като памук е и няма никаква гастрономична и здравословна стойност. Купуват по 4 хляба за 2 дена.

30

typo

преди 13 години

Поредния ПР на *** герберски.Народа гладува. Те от носа си по нататък не виждат (или се правят че не виждат). Охранени шопари станаха, шопари с шопарите им.

29

xxxx

преди 13 години

Не е зле да проверите и "Макс МАрк" В Горна Оряховица, преди няколко седмици си купих мухлясала закуска, с буболечки вътре!!!!!! Наложи се да им я върна. Някой от храните им миришат на мухъл.

28

Анонимен

преди 13 години

10Батка, много глупаво казано. Щото дай нали да крепиме малките производители, дай да ядеме трици, а? Не ви разбирам логиката....

27

Анонимен

преди 13 години

Не е лошо да има стандарт и за баничките, че някои хора луди пари направиха да блъскат извара вместо сирене вътре.

26

Анонимен

преди 13 години

20Щото хляба беше 20 стотинки, за тва баба ти сега е с 100 лева пенсия. Пропорционално.