Смея да твърдя, че най-качественния пълнозърнест хляб е Вита, този немския за 1,49 е Кауфланд марка, не знам каква си, как мислиш, тази цена се постига при цена на другите немски хлябове на съседния рафт от над 3,50 , дали е по-качествен! А, че Миро е некомпетентен две мнения няма, излага се много...сега го инструктирали момчето,,хаха, и какви стандарти ще направи, много е смешен
Миро Найденв си прави проверките и стандартите - то не беха сирената," Стара планина", млеката и пак нищо, Цветанов акциийките Октоподи, Медузи, и пак всичко си е същото само си пишем и четеме и чешем езиците.
Хвърлям аз, хляб на безпризорните кучета , да ги нахраня , ама ядец , не щат да го ядат ...И като ще ми правят стандарти , какво ще ми откриват колелото ....Да прочетат отречените БДС-та по въпроса ....
Да мислиш, че ВИТА е хубав хляб е грешно. И той съдържа какви ли не ***. Като цяло на никой Бг производител не може да се разчита. Затова когато искам качествен хляб си взимам немски пълнозърнести ръжени от Кауфланд по 1.49. Автентичен хляб и поне знаеш, че каквото ти пише това ядеш...
Има хубав хляб, има и лош..като всяко нещо. Аз ям само Вита и съм много доволна..и е вкусен и засища..vita-bg.eu/bg/home/
чудя се на някои хора що реват за стандартите?нека да има стандарти а ако производителите искат по - висока цена за стандартен хляб значи до сега са ни лъгали .В което не се съмнявам.Повечето хляб е *** и не засища а и стои като варен а не печен
abe kvo ste nedovolni ima daje edin xlqn pi6e na nego 4e predpazval ot rak,ama nai veroqtno s ocvetitelite vatre moje da vi go dokara,xa,xa
намеренията му са добри!единственото нещо от този кабинет,което ми харесва досега!а и идеята да се изритат онези хрантутници от бан,беше добра,но...там някой май сключи споразумение с бсп и дпс,а?така,преди малко си взех -хляб,черен-живо тесто неопечено!така са 95% от хлябовете във Варна,а освен това идват от житницата на бг-добруджа?какво увеличение,това е най ниска проба пшеница!
Може изварата да е по-полезна, но цената на баничките са все едно са направени със сирене и масло, а не с извара и мас.
На ул. Иван Асен в София до кино Влайкова има една страхотна фурна. Е там хляба е по-скъпичък, но затова пък е хляб. Правят и закуски и козунаци, супер са.А Найденов да иде да си завре стандартите там, където не го огрява Слънцето. И с този стандарт ще стане като със Стара планина, стандарта за киселото мляко и т.н. Ще се вдигнат цените, качеството пак същото. С една дума потребителите пак прехендрени, но Найденов отчел дейност.
България е страната на масовите проверки, масовите ревизии, масовата администрация, абе въобще, страната на масовките ... Само, че фурните отдавна затвориха, мандрите и те малко по малко, живтновъдите се топят ... К'ва стана тя - чрез масови проверки към масово нискокачествено производство на хани и масово увеличение на цените на последните.
Гледам хората се изтрепват да купуват един нарязан бял хляб с прозрачна ичервена опаковка. Ако го намокра и го смачкам, ще ми се събере в едната шепа. Като памук е и няма никаква гастрономична и здравословна стойност. Купуват по 4 хляба за 2 дена.
Поредния ПР на *** герберски.Народа гладува. Те от носа си по нататък не виждат (или се правят че не виждат). Охранени шопари станаха, шопари с шопарите им.
Не е зле да проверите и "Макс МАрк" В Горна Оряховица, преди няколко седмици си купих мухлясала закуска, с буболечки вътре!!!!!! Наложи се да им я върна. Някой от храните им миришат на мухъл.
10Батка, много глупаво казано. Щото дай нали да крепиме малките производители, дай да ядеме трици, а? Не ви разбирам логиката....
Не е лошо да има стандарт и за баничките, че някои хора луди пари направиха да блъскат извара вместо сирене вътре.
Масови проверки за качеството на хляба