87

ves666

преди 13 години

eh che lajesh kato darta baba mishok takav , koi shte ti poviarva na glupostite ,dobre che doide v bg da zhlebish ot banicataaa

86

Бай Григор

преди 13 години

Дянков да си приготвя куфарите ,а не пакта-толкова зловреден министър българската държава не е имала , дори Велчев бледнее пред него!

85

dgo

преди 13 години

напьлно си прав GLAVATAR да ставаме и да ги ........

84

Цербер

преди 13 години

Егати и лицемерието, до вчера обясняваха как РЗС искали нова конституция и обявиха това за заплаха за държавата, та чак и ДАНС се включи. Днеска Дянков иска промяна на конституцията. А точно Дянков ли ще предлага бюджетен дефицит до 1 %, след като той е първият министър на финансите, при които след 10 години на бюджетен излишък сме с дефицит над 3% .

83

glavatar

преди 13 години

Разбирам,че сме *** народ и овце,разбирам,че управляващите знаят това,време е БЪЛГАРИ трябва да станем,да излезем и да изринем тези ***,иначе край с България.

82

stik

преди 13 години

Дянков е прав!

81

анонимен

преди 13 години

дянков в затвора.как сложихме на власт човек който се е отрекъл от баща си а носи неговото име.майка му е шеф на дирекция и разпределя 1 млр.а крадеца дянков и е шеф.защо не вкараха в затвора лъжливата калинка и пренаписалия дър.вестник депутат танчев защо цецо певецо има толкова много пари и е министър завършил за учител по физкултура.егати тъпата държава.

80

лиза

преди 13 години

от къде бе дянков 160 депутата .нали те чакат да си ходиш и да почнат да крадат.овчоров каза че не целесъобразно това предложение.костов го иска ама на уж. внеси го в парламента и да им гледаме сеира. мартинчо и костов нали за това не ви подкрепиха. искат борд. даи им борд.тогава песента ще е - обричат на гибел българия .не се мори. ние сме им духали супата

79

Недоволен

преди 13 години

Този Дянков ще закопае България.Тя кризата едва сега ще се развихри в България,а Дянков и Борисов искат да стискаме зъби още една година.Но работата е там че народа вече и зъби няма.Г-н Дянков,щом искаш да увиличаваш данаци увиличавай,но искаме заплати като на тези ЕС.Можели Българина да получава 240лв. и да си плаща ток, вода и да му остане за храна.Дянков да си помисли добре какво върши,защото този народ който няма вече какво да губи ще го изрита там от където и дошъл.Време е БЪЛГАРИ ....

78

ПРЕЗИДЕНТА

преди 13 години

ДЯНКОВ,ти си първия който ще екстрадирам от България...........със шутов полет!

77

az

преди 13 години

Никой не иска да те краде Даниеле ,но ти желая всичко най-добро с това управление.Дано не ти се налага да видиш как в момента те ограбват старите кадри в това уж ново управление.не ти го пожелавам повярвай.А от комунистите съм се облажил толкова колкото и от тези.

76

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Добре ,че знам в тоя форум какви влизат ,та не се ядосвам. Искате да върнете времето на каруците и пощенските гълаби ,ама вече никой не ви пита............ Евала на Дянката,че не мисли с балканси мозък.

75

Анонимен

преди 13 години

dyankov vednaga napusni stranata

74

Daniel

преди 13 години

Именно защото се замислих, явно ти си от комуниститет и искате да си крадете. Аз не желая да ме крадат.

73

симдянк

преди 13 години

Каква още глупост да направя, че да ме изгоните?

72

az

преди 13 години

Ехххххх Даниеле и ти се изпразни по въпроса ама МЪЖКАРСКАТА.Замисли се бе човек

71

Daniel

преди 13 години

Браво на Дянков, номер 1 е.

70

Анонимен

преди 13 години

Защо не си лягаш вече? И спри ракията,и като малък беше ***,но сега стана голям ***.

69

Червената помия

преди 13 години

прод. на 74.Сидеров може да е краен, може да е всякакъв, но в предизборната си програма каза нещо, което всички пренебрегнаха, а това ще ни спаси от кризата.Нарича се протекционизъм на родното производство и селско стопанство.Търсене на нови пазалри е връщане на старите, които с лека ръка отхвърлихме.По-силна роля на държавата в икономиката, озаптяване на спекулата.Износ на вякъде, стокообмен не само с ЕС.За какво дремят стотици търговски представители по посолствата ни?

68

Червената помия

преди 13 години

Ако бях сърбин, щях да поздравя Дянков с две сръбски песни от близкото минало:"Опрости ми, тате!" и "Отивай си, отивай си!"Все повече у мен и не само у мен се затвърждава мнението, че Дянков е един книжен плъх,който не може да вникне в азбучната истина, че зад балансирания бюджет стои съдбата ,живота и бъдещето на милиони хора у нас.За него ние може би сме само статистика.И пак питам-държавата ли съществува залади благото на хората, или хората-заради благото на държавата?Продължение.