33

бог

преди 13 години

ти ли беее,,,,,,,,,,,,знаеш кво *** си ,,,,,,нали

32

ами

преди 13 години

министъра , естествено казва друго "Цветанов обвини прокуратурата за многото СРС-та"и пак старата песен, що се бико приказвало за тея СРС-та като имало много по-важна работа... като че ли върши нещо друго , освен да си мисли за собственото добруване и да си прави каквото си поиска

31

Анонимен

преди 13 години

Жената не ме слуша, детето не ме слуша, даже и кучето не ме слуша...! Само ти ми остана, Цецо!

30

за 30

преди 13 години

Защото "мъдрият мъж" г-н Груев мулча като Груйчо докато се накамарваха безобразията и се изказва едва когато лъснаха гафовете и затрещяха скандалите. Както и "мъдрецът" до него на снимката - дето е гарант на законността и Конституцията. В която, апропо, на първо място са разписани правата на гражданите, а после - задълженията.Къде бяха тези мъдреци докато разписваха и плодяха подслушванията на конвейр?Сетили се! Ама сега. Когато лавината ги завлече и тях и им лъснаха задниците."Мъдрите" ...

29

Анонимен

преди 13 години

Повече трябва да го слушат г-н Груев журналистите защото е мъдър мъж.Вместо това те акцентират върху изказвания на некомпетентни смешници от изпълнителната власт.Професионализъм трябва тука,без оглед на цвят и конюктура.Изпростяваме и забравяме, че всички сме българи и писаните права и задължения касаят всички нас.Защо всеки се занимава с това дето не му е работа?

28

митко

преди 13 години

до:Д-р Лекува Герболеза,нима забрави и ти !Нека ти обясня като на дете кой беше гей-премиер в предишното правителство. :) Аз като ви казвам че имате амнезия,не съм излъгал.Сега скляпате като куци пилета-нема аванта за вас-нали? Нема и да има !Стягайте си задниците че кризата ще ви догони,те готовите пари свършват бързо. :)

27

Анонимен

преди 13 години

Абе тая Лазаринка още ли я дават по телевизията!

26

хм

преди 13 години

"...заради претрупаната система, резултатите от СРС-тата идват все по-късно и във все по-абстрактен вид, допълни главният прокурор."и после слушаме приказки "ние ги хващаме, те ги пускат" ... с абстрактни доказателства как да съди който и да е съд ?и какво излиза - изпълнителната власт, в лицето на силовите ведомства бламират прасъдната система, след което не спират да реват, че тя им пречи...

25

за ani (15)

преди 13 години

ами да, така е, само че докато поне един, дестващ в момента и направил нещо противозаконно, министър не си понесе наказанието, ще си вървим ей така, от един абсурд, в следващ ... те нещата няма да се орпавят със замълчаване, както междувпрочем се опитват да ни действат през последните година и половина...

24

дзвер

преди 13 години

Роботче вземи та порави тоя бълвоч дето си пуснал.Цяла седмица не ти ли стигна да го напишеш както трябва?

23

РОБОТ-СРС

преди 13 години

НАЙ МНОГО СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА ОТ МТЕЛ СИСТЕМАТА ЗА СИГУРНОСТ НА СИКРЕТ СЕРВИС С КОЯТО МВР И АНС НЕ РАЗПОЛАГАТ .И С КОЯТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ-ПРОКСИМА.ИМА И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ПРОСЛЕДЯВАЩИЯТ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗАР И ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ МНОГО ДОБРЕ СА ЗАПОЗНАТИ.НО В ЕС ИМАТ И СНИМКОВ МАТЕРИАЛ.ИМА ДУМАТА ПЪРВАНОВ СЪС СИСТЕМА СВОЙ-ЧУЖД РЕШЕТКА -ЕКРАН Е ПО ДОБРА И ТОВА ГО ЗНАЕ ЦРУ-МУСАТ И СКОТЛАНД ЯРД.ПРОКУРАТУРАТА ЗНАЕ НО СИ ТРАЕ ПО ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ.

22

Алексей Матросов

преди 13 години

Груев, ти по-добре се вземи в ръце, че виждаш ли до къде го докараха твоите колеги-честни съдии. Да ни е жив и здрав новия кандидат-президент Алексей, бореца за правда, ред и законност!

21

do митко

преди 13 години

Митенце,ти хубаво си се метнал на амбразурата, ама и другите помним.При *** стана скандалът с Р.Петк. за едни 2,5 млн. за подслушване. И го олюлюкахме. И тоя си отиде основно за това и защото беше закачил депутати на слушалката. А "съвещанието" с Галевите беше само поводът.Докато при любимият ти вожд ББ и любимият ти ръководител ЦвЦв гласуваха за подслушване 100 милиона. Бюджетът на милиционерите мина милиарда! И като резултат на слушалката увиснаха министри и зам.министри, че даже и самият ти Вожд слънцеликий! Какво остава са редовите граждани? По данни на самите съдии и прокурори за последните три години подслушванията са се утроили! Две от тези три години са под "вещото ръководство" на ББ и ЦвЦв! И като ми говориш за коминягите не забравяй, че комунягата трето поколение Борис Велчев беше похвален и му беше благодарено от Вожда ти за съдействието. "Туй", както го нарече Танов, също не пропускаше да му благодари и да го похвали. И подчинените на комунягата трето поколение и назначенец на Гоце играят рамо до рамо с ЦвЦв и подопечните му във всички издания на МВР Пикчърс. Щото не били дупе и ***, нали!И престанете вие, гербавите, при всяко омазване на гащите си да викате или че "ония са виновни" - или че "и при ония не беше по-добре". Нали сте Граждани за еврпейско развитие, бе? А първата и основната ви работа като взехте властта е да наскачате точно на правата на гражданите!Вие не сте никакви граждани, а милиционери! С една гънка на мозъка - тази от фуражката! И нямате грам достойнство!Като сте се оцапали дръжте се като мъже бе! А не да плачкате като вдовици....

20

Анонимен

преди 13 години

Бегай бе рогат и без това си генно модифициран пръч

19

arhar

преди 13 години

Двамата висши ' независими ' магистрати са близки на Гоце . . . Има ли смисъл тогава да коментираме защо и те двамата се страхуват от СРС - та ? Защо не приемат тестването пред детектора на лъжата като доказателство в съдебна зала, за да видим дали Гоце и двамата най - висши ' независими ' магистрати работят в полза на народа и доказване на истината ? За да няма излишни обвинения за клевета, то тогава нека да се тестваме пред полиграфа, за да видим кой кой е и от какво се страхува !

18

Анонимен

преди 13 години

a koi rovi la---oto a

17

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До 16 митко Един от симптомите на острата герболеза е виждането на нещата праволинейно и липсата на логично мислене.Че като им е пречел закона да го бяха променили толкова закони промениха. Ама закона си е наред. При толкова на-срс-та, защо не промениха закона? Нека ти обясня като на дете. Защото полицейският им произвол щеше да лъсна. Не че сега не лъсна де. И като говорим за самозабравили се, това прекрасно пасва на ПП ГЕйРБ.

16

Анонимен

преди 13 години

ее мите точно Боко прие закона в такъв вид.На серго в проекта имаше специален отдел за контрол,но Цвъко се пребори да е подкомисия в НС.А както знаем в НС тея работи не се контролират.

15

митко

преди 13 години

Че сега действащия закон кой го направи и прие?Да не би ББ..?Абе винаги съм казвал че комунгите имат амнезия,по-точно се правят на такива.Самозабравили се-както казва народа.

14

ani_33

преди 13 години

Хора защо не спрем вече с тези СРС.Погледнете народа че изнемогва вече.Вижте заплатите и спрете да вдигате цените на стоките и услугите. Наближава времето да станеме като в Египет.