19

Анонимен

преди 13 години

e kak е неизвестен? тая снимка от де я взехте бреда не е от някоя флашка щото като я гледам не е от някоя охранителна камера ,ами си е снимка за документи,ама сте я размазали толкова че даже и някой да го познава да не може да го познае,извода е ясен.....статията е измама

18

xarvi

преди 13 години

nevajmojno e az sam teglil pari s palnomo6tno ot smetka na rodnina.zvaniaha na notariosa koito mi beshe napravil palnomo6tnoto presnimaha mi si4ki dokumenti dori i palnomo6tnoto 30 min stoiah dokato mi dadat sumata ot 1000 leva.niama kak da se iztegliat pari sega predi stavashe ni se otvoriha bankite.

17

botsos

преди 13 години

1. Няма как да изтегли 200 000 лева без да е дал заявка поне 24 часа преди това.2. Ако не е титуляр на сметката е почти невъзможно да ги изтегли.3. Дори и да има пълномощтно от титуляра, в него е описано кой е опълномощения човек.4. Дори и с пълномощтно, се проверяват документите (лична карта) на клиента.5. За суми над 500 лева се прави копие на документите и се пазят в регистъра на банката.6. Или е работа на вътрешен човек или статията е ЛЪЖА!!!

16

ann

преди 13 години

А този откъде знае колко пари има точно в тази сметка? Дали не в комбина с титуляра на сметката?

15

Анонимен

преди 13 години

Как така неизвестен? Има снимка и проверка в системата за издаване на лични документи не го идентифицира?

14

Анонимен

преди 13 години

Кой му е дал сметката? Аве, неизвестен.... не той е неизвестния, а титуляра.

13

PPP

преди 13 години

Ало, какви 200 000 лева бе??? Аз за да си изтегля 5000 лева от моята сметка в банката трябва да дам писмена заявка 1-2 дена преди това. Така като го гледате този 18 годишен *** как мислите се дават 200 000 лева на него а??? Защо ни правите на *** а? Ако въобще има такъв *** дето е искал да тегли рази сума вие е трябвало да му кажете да дойде на другия ден и да се арестува... Това е статия написана за ***!!! На прости ли ви изглеждаме така а? Днес .бг, кажете колко ви плаша ДОГАН?

12

Катя до 14

преди 13 години

Глупчо,това е психупортрет бе!

11

Анонимен

преди 13 години

оффф.... журналисти.... аман от вас! айде, не споменавате банката - ОК, разбираемо е. ама кажете поне в КОЙ ГРАД е станала цялата работа.

10

неизвестен...

преди 13 години

пък му сложили снимката!

9

Анонимен

преди 13 години

Хахахахахаха, така е! Ето и социалния ефект - откриват се нови работни места за "ловци на глави"! В Щатите това е практика от векове. Хващаш някой, който се издирва от властите, караш им го и си получаваш определената награда за "главата му".Само, че първо е необходима законодателна промяна, даваща право на т.н. "граждански арест" например, както е пак в Щатите.Или пък нещо на лицензионен режим, както са охранителните фирми.Лицензираш се и тръгваш на лов. Добра идея, добра!

8

до издирвачите

преди 13 години

Абе вие от МВР и разни банки, няма ли да се научите вече как се прави бре??!! Карате я още по комунистически - искате да еб.те, ама без пари и на любов го удряте.Аааааа, така не става! В цял свят има практика - пускате му снимката на тоз /или на подобен ***/ и слагате надпис "Издирва се - wanted", а под снимката, внимание...слагате ценичкаааа. Докога ще искате да издирвате и хващате бандюги без кинти?Я се стегнете малко и влезте в международните практики и стандарти!Стига сте се стискали!

7

Анонимен

преди 13 години

TOI IM E DAL SNIMKATA PR

6

Анонимен

преди 13 години

SAVETNIK E NA GOCE

5

detektiff

преди 13 години

Trudno se pestyat tolkova pari, mnooogo trudno, no okazva se, che ponyakoga oshte po-trudno e i da gi poharchish. Na tova moje da se kaje Markototevski kasmet. Hak mu e.Ta nali parite ne sa negovi, nedodyalan kradliv zapartak.

4

Анонимен

преди 13 години

А бе що за глупости , как ще изтегли , попълва се НАРЕЖДАНЕ-РАЗПИСКА ПОДПИСАНА ОТ ТИТУЛЯРА ИЛИ ТИТУЛЯРИТЕ, АКО ТОЙ НЕ Е ТИТУЛЯР , ТРЯБВА ДА ИМА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНО ПЪЛНОМОЩНО - Е ТА ОТ НЕГО В БАНКАТА МОГАТ ВЕДНАГА ДА КАЖАТ САМОЛИЧНОСТТА МУ.МИ ТЕ В БАНКИТЕ АКО ТАКА СА ПОЧНАЛИ ДА ДАВАТ МАНГИЗИ - ДА ХОДИМ ДА СЕ РЕДИМ

3

Анонимен

преди 13 години

Щом човекът е знаел в коя сметка колко пари има е ясно - служител на банката където е сметката, или близък до притежателя на сметката за да знае номера на с-ката итова ,че има 200000 лева по нея. Няма съмнение ,че е постъпено по най- глупавия начин, защото е трябвало да закопчаят теглещия в момента на получаването парите.От мен повече съвети срещу заплащане.......

2

***

преди 13 години

Е, как му намерихте снимката, като "издирва неизвестен засега мъж" ???????

1

Българин

преди 13 години

***. И да го хванат, ще го пуснат.