163

tulski

преди 13 години

По този въпрос и аз съм спорил много пъти. Дори и някой да има заболяване, ако не приема необходимото количество калории, няма как да поддържа подобна маса.При такива фрапиращи случаи вероятно се комбинират 4 фактора :- обмяна на вещества- наследственост- ядене- заседнал живот.

162

Хаджи Ахил

преди 13 години

А,бе то не е хубаво да се подиграваме на жената. За Фидосова става дума. Казват, че това не било от много ядене, а било болестно състояние. Обмяната на веществата не била в ред. Ама, както казва един приятел, не съм виждал по снимките от Бухенвалд нито един дебел. Да не му е в ред обмяната на веществата и да е дебел без да яде. Защото там много не са ги хранили.

161

fil

преди 13 години

Maja na Fidosova zaslujava aplodismenti ako moje da ...... tazi jena(jenishte)

160

Az 4ovekat

преди 13 години

Priznavam, 4e vsi4ki snimki sa mnogo hubavi. Pokazvat vsi4ko ot du6evniat mir na geroite. Bravo!

159

?

преди 13 години

Какво е общото между жена политик и морско свинче?Отг. въпросното същество няма нищо общо нито с морето, нито със прасето.

158

ГЕРБОФИЛ

преди 13 години

Жените в ГЕРБ са "перфектни' - ум, скромност и красота в едно :) Желева, Фидосова, Цеца Цачева, Калинка Ментето... пИрфектни са, казвам ви :)

157

do redaktorite

преди 13 години

Sled kato egednevno pokazvate samo podigravatelni snimki ot Boiko Borisov i Iskra Fidosova, i sled kato ne triete komentari kato nr.150, mi ostava ubegdenieto che vie si gi pishete sami !!!

156

Анонимен

преди 13 години

Сигурен съм, че на Фидосова теглото в килограми е в повече от ръста и в сантиметри.

155

муспи

преди 13 години

"хубавото нади" е пуснато отгоре, - евейте имат комплеск че са грозни.

154

Анонимен

преди 13 години

Фидосова дори и истината да говори, в предвид вида и винаги ще имам нещо наум.

153

Йуй

преди 13 години

Мая Манолова си е една ГРОЗНА тъпачка. Като прибавиш и червените гюлета в главата и , става ОТВРАТ !

152

Анонимен

преди 13 години

Каква политика, бе? Такова животно у нас нема. Само неграмотни крадливи люде се настаняват в креслата. За 20 години демокрация тук трябваше да е рай, а то е ад. Загубихме и малкото хубави неща от миналото.

151

коко

преди 13 години

а станишевот СТАЛИН

150

н;

преди 13 години

Колко е хубаво Надето, може да се спори, а има и други в политиката, които се правят на хубави. Но като Фидосова друга няма. Целият парламент да застане на едната страна на кантара, Фидосова ще го подхвърли като муха! Защо не се скрие таз женица, че плаши мъжете?!

149

Шопармейкър

преди 13 години

Г-жа Искра Фидосова е нетно тегло - 148 кг. Като знаеме, че в човешкото тяло най тежки са мускулната маса и костите, представете си колко мас има в това нещо. Маста няма форми и когато е в повече, човек започва да прилича на кълбо. Което не е хубаво, но пък е много интересно. Особено когато кълбото се движи или когато е облечено с дрехи. Недай Боже да започне и да говори. Ба си !

148

Българин

преди 13 години

Това на снимката вляво ГРОБ са го вкарали в парламентът за зор-заман. Представете си, че ни писне от безобразията им и ги обсадим в парламентът? Тогава дупетатите на Мухобойко ще се барикадират, ще заколят Фидосова и три месеца ще се прехранват със сланината и.А ако карат на намалени дажби - и повече.

147

Анонимен

преди 13 години

Е, ако такъв е вектора (От Хубавото Наде към Фидосова), то хич не сме добре. Деградираме !

146

букмейкър

преди 13 години

колко са килограмите на фидосова давам линия от 133кг овър гласувате с + ъндър гласувате с -

145

o!o

преди 13 години

Ей ся отивам да си направя клизма!

144

ангел

преди 13 години

абе, човеко с проблеми /151, 154/, па като толкова милееш за Бг, що поне не пишеш с българските букви - кво им е? и кво се тръшкаш, всъщност? Бпйкопоклонник ли си, или дебела ***? или и двете?