183

*

преди 13 години

Хубавото Наде имаше голееми мустаци, когато се появи в политиката. Да не забравяме и Анастасия Мозер, Катерина Михаилова и как изглеждаше Масларова. Настоящите жени в политиката са като модели на Виктория Сикрет, сравнвни с бившите

182

Анонимен

преди 13 години

"Жените в политиката от хубавото Наде към Фидосова" Не разбрах на кое точно в статията наричат жени, а после били войни? Как така, жената е свързана с войнството? Единствената жена в политиката на всички времена признавам Беназир Бхуто - със съпруг и четири деца, другото е маскарад!

181

az sum

преди 13 години

" Визията вече отстъпвала на професионалното присъствие "-e-хе-хеееее,смях се от сърце на поредния поръчков пост,който иска да ни убеди колко работа се върши от настоящите административни чиновници.Водещ е личният интерес,облечен в лоялност към политическата партия,която ги е издигнала.Те не само че са грозни(ако бяха умни,това е простимо),но са и послушни марионетки с влажен поглед и кимащи глави.Те са безгласните букви,машите на пожарникаря и на физкултурника.

180

Н.Петров

преди 13 години

В политиката не е важното да си хубав или не,дебел или кльощав,а да си на местото ,за което ти плащат от нашите данъци и в този смисъл статията си е чиста провокация,или политическа поръчка.Отделен е въпроса за качеството,което си е все още наследствено обусловено.

179

Хубавото Наде....

преди 13 години

.....сега само нищожни остатъци от "хубавото"...

178

Анонимен

преди 13 години

КАКВА ЖЕНА КАКВА ФАДРОМА.

177

Dutch

преди 13 години

Ще ти го кажа от гледна точка на емигрант, който всеки месец праща 300 евро на родителите си, за да могат да живеят. Причината все повече млади хора да заминават от България, не е само управлението на един милиционер, който управлява държава като стадо ***. Огромната причина са точно такива селяни като теб, които са неграмотни, недалновидни, алчни и откровено прости. Ако имаше акъл за 5 стотинки, щеше да разбереш, че силните държави има силна икономика, а не силни милиционери начело.

176

XAXAXA

преди 13 години

Не ви харесва Бойко, ами много сте ограничени. Такива политици трябва да има в София, че и асфалта от улиците да ви вземат.... Всеки народ си заслужава управниците!!!То след 200 години няма да има и България щтото хората не им харасва, защото за младите няма да има бъдеще тук няма кой да ги оцени, само корумпирани ***,Комуниctи, *** и турци.... xa xa xa Бат'Бойко е пич.

175

Анонимен

преди 13 години

Vsichko znaete dobre go izkazvate po saytovete da izlezem vin tam da si kajzem koeto si mislim stiskali vi piklovtsi vie samo pred kompa si birborite dai da si organizarete no nemojzete zastoto ste glupatsi hranite se na pensionerite zalika vie ste nyamam dumi ostavyam na vas kakvi ste sled nova godina ste vi e oste po zle no ne vi pojzelam tova moite roditeli sisto sa tam no vieste boklutsi

174

Морин

преди 13 години

Дърева може да е герой от книга на Стивън Кинг, но поне има някакъв интелектуален багаж. А какво да кажем за другарката Цецка Цачева, чиято простотия е в пълен синхрон с простоселската й грозота?

173

Морин

преди 13 години

Само едно леко напомняне към другарите самозабравили се гербери. Другари, другарката Искра Фидосова е завършила незаконен филиал на известен университет в Монтана, който е закрит със съдебно решение. Юридическото образование на Фидосова е несъстоятелно. Пита се как такава "личност" с незаконна диплома на юрист е председател на правната комисия в Парламента. Или може би това е една от много страхотни реформи на Боко Тиквата? Борим престъпността с престъпници, а?

172

Проститутка

преди 13 години

Надежда Михайлова е ***,щото спа с Костов за политическа кариера и после му заби нож в гърба,като долнопробен ***.Златотърсачка.Ако не беше Костов,щеше да си бърже *** с вестници!

171

Националсоциалистът

преди 13 години

Така си е. Дърева има сексапила на двуседмичен труп през август и женствеността на Квазимодо. Супер е!

170

darcas

преди 13 години

Тия дзверове на снимката се отстрелват с пушка за изключително грозен и злобен дивеч:)))

169

Анонимен

преди 13 години

нацииията ни е грозна м.... д, е..

168

Анонимен

преди 13 години

Мая Манолова е един много добър войник на парламентарната група на БСП." Да, много добър войник - носи мустаци и краката и миришат.

167

мирчо

преди 13 години

А Янка къде е?

166

Социалистът

преди 13 години

За мен 1 винаги и завинаги ще остане Велислава Дърева!1/Сексапил2/Интелект3/Женственост4/Чар5/Обаяние6/Скромност7/Смиреност8/Хуманизъми т.н.

165

Анонимен

преди 13 години

Не позна, Българино!И Искрето, и всички останали в парламента са си КУПИЛИ местата по един или друг начин.Никой няма "вкаран" там...

164

Анонимен

преди 13 години

166-ти, но ако ти падне няма да и простиш, нали?