560

Женя

преди 13 години

Като гледам и вие много сте се постарали, с изводите особено... Значи Габрово има и в Пирин, в онази част от планината която е в Република Македония (или както там си решат да се нарича), нищо странно и нищо страшно в това. Защо македонска медия, дето се има за голяма, не си е направила труда да провери за кое Габрово точно става въпрос и дали нарочно не е объркала градовете вече може да се поразсъждава, ама не им падайте до нивото, проверявайте си информацията...

559

Василев

преди 13 години

Македония в ЕС през крив макарон!!!Само сърбите ги подкрепят тези предатели, нито гърците , нито албанците,нито турците, даже и ние българите техните братя вече не ги искаме за комшии!!!

558

Анонимен

преди 13 години

На Сърбите ще им се връща заради техните политически грешки и мислете им за най виликата нация .а за това дето ни го причиниха за терора над Българи толкова години и сега терор с културата ни се опитват да правят и не се присмиват даже .Руснаците затва вкараха църквите в Косово в юнеско но Албанците ако продалжават сърбите да им се зъбат ще подпалят цялата им култура бадете сигорни .те затова крадат от нашата щотото накрая ще останат без нищо съществуваща държава и народ с унищожена култура .

557

Анонимен

преди 13 години

Те тея трябва да се лекуват сигурно и Бербатов е македонец а може и Левски .Ами къде е Б Димитров и на макетата да им се припомни историята Яне Сандански да не се е бил за свободата на Македония мисля беше Съдинена и обидинена БЪЛГАРИЯ

556

Бразилец от Село мак

преди 13 години

селцето македония е част от БЪЛГАРИЯ.колкото *** имат държава-толкова и македонците,разликата е че ромите ги пуснахме навсякъде из страната а тия ги държим там долу до албанците да си стоят,че пуснем ли ги и тях тук ще стане мазало.

555

Васил Стефанов

преди 13 години

Болни комплексарски мозъци. Надявам се все някога да изтрезнеят. Нека вървят по избрания си път, щом ги влече. Щом си вярват - за добре, но поне да не говорят глупости.

554

Персиян 2

преди 13 години

Па то в Македония има и Търново.

553

Анонимен

преди 13 години

Вероятно има и някой от луната :) то луната на македонците принадлежи. Чудя се как не е тяхна слънчевата система.

552

PIRINEC

преди 13 години

MONKEYdonia :D xaxaxabratq vardarci .. :D vie ste za jalene ... (edinstveno Haiti sa po zle ot vas)Trqbva da sabirame finansovi pomoshti za vas .. (imate golqma nujda da se obrazovate)

551

пешо

преди 13 години

НЕ ЧЕТЕМ КОМЕНТАРИ НА МАЙМУНИЦА :)

550

Анонимен

преди 13 години

be to vsi4ko idva ot tazi imperska darjava make doniya.

549

Анонимен

преди 13 години

A kude se namira Makedoniq ??? Sushtestvuva li ??? :)))))))))) Smeshnici.....

548

Смешко

преди 13 години

ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА

547

Анонимен

преди 13 години

Да си припомним и тази глупост :youtube/watch?v=Bs-uSqW7gkE

546

Beco

преди 13 години

Да си припомним и тази глупост :

545

Анонимен

преди 13 години

нека да отбележим, че македонската държава има дълга и богата история която се събира заедно с хвалепствените рецензии на един SMS.

544

До световната нация

преди 13 години

Той и Барак Обама е роден във Велико Търново в Кенийска Македония, а Папата е от Добрич в Шварцвалдска Македония. Да не говорим за Путин от Скопски Сибир и Ху Дзинтау от Битолски Пекин.Смешни сте! :)))

543

somebody

преди 13 години

всичко е македонско и шизофренията и шовинизма и идиотщината и простотията, глупоста ...

542

...

преди 13 години

Тва ми напомня за вица" "Луно, луно земльо македонска кръв ке се лее за тебе" ахахахаах

541

ottozikraj

преди 13 години

Искам да кажа само, че Габрово наистина има в Пиринско. Това е едно село край Благоевград, мисля, но със сигурност е в този район. Учудена бях когато на автогарата в Благоевград видях дестинация с. Габрово:)... А що се касае до македонците отатък, абе тия хора нямат мярка.... Всичко дещо ходи и лети и има мозък в главата е Македонско, те наистина прекаляват!!! А някога ми бяха симпатични.... Такъв шовинизъм е равен на шизофренизъм!