17

сигурен

преди 13 години

На всички българи- студенти приети да учат по знайни и незнайни начини в БЮРМ-Скопие, / най- често поради слаб успех на кандидат-студентските изпитите в България / , се предлага /налага / сътрудничество в съответните служби на БЮРМакедония

16

taka

преди 13 години

типичен проблем за всички посткомунистически страни. Огромните партийни репресивни апарати скрити под името държавна сигурност, които осигуряваха спокойствието на партиините върхушки,успяха бързо да се трансформират в бизнес бухалки, които и до сега успяват да оказват влияние в политическия и икономическия живот в държавите си.Желание на обществото е, да успее да преорганизира тази служби в модерни такива,които да Пазят сигурността ни. Отворете досиетата!

15

НЛО

преди 13 години

ТИЯ СА ОТ ХАРАТА НА СРЕТАН И КУЮВИЧ.НО НАЛИ ИИ БЪЛГАРИЯ ИМА ТАЙНА АГЕНТУРА КАТО НЕДИМ ГЕНЧЕВ.

14

;)

преди 13 години

Я накой у вардърско се сети за събитията 48-56-та. Хайде сега като сте казали А кажете и Б. Някой сеща ли се какви процеси вървяха тогава ?

13

Анонимен

преди 13 години

Една от многото възможни причини Костов да е богат!

12

някой

преди 13 години

Явно става дума за агенти на УДБА в Македония а не в България.А въпроса повдигнат за България не се решава със "мисля" и "предполагам".В Уикипедия гледах списъка на убитите жертви на УДБА по времето на Югославия, нито едно име не беше българско както и на територията на България няма нито едно регистрирано официално убийство.А иначе, разбира се че може някой да се намира от тях в момента тук, но ние и без това си имаме всякакви бандити, та един повече или по-малко какво е?

11

Анонимен

преди 13 години

Мразим шиптаре!!!!!!!!!!!

10

мелодия

преди 13 години

На мен лично понятието *държавна сигурност* ми звучи добре ,което значи,че на хората,работили там гледам с добро око /стига да са работили именно за това/ -----И не виждам защо биват издавани и упреквани като цяло ----Някои от тях може би са се занимавали и с нелепи задачи,за което нека си понесат последствията,но да се говори лошо за ДС като цяло мисля,че не е правилно ----Допускам,че ще ме залеете с критики и обяснения кое как е, може би имате право,но моето мнение си остава

9

siko

преди 13 години

разкритие на днес.бг.вие не можете да напишете една вярна статия какво остава за разкритие на тайни служби.

8

Анонимен

преди 13 години

Еничарите от ОМО кой ги надъхва?....Великосръбските интереси не са свършили с разпадането на Югославия...

7

Tina

преди 13 години

Много години се изгубиха по отношение на Македония и на България ще й е много трудно да върне българското съзнание там. Лошото е, че македонците се страхуват, че българите искат да им отнемат държавата. А трябва да разберат, че не става въпрос за географски понятия, а за духовна връзка и обща история. Ако се обединят и си подадат ръка, двете страни могат да постигнат много и да поведат Балканите към единствения път, който носи бъдеще на тази прекрасна територия - мирът.

6

tupanar

преди 13 години

То да бяха само сърбите . От годни сме разграден двор .Вече даже не сме интересени на хората.

5

Анонимен

преди 13 години

Не харесвам дълги статии!!!НЕ ХАРЕСВАМ ДЪЛГИ КОМЕНТАРИ!!!МИНУС!!! МИНУС!!! МИНУС!!! МИНУС!!!МИНУС!!! МИНУС!!!

4

Българин

преди 13 години

Не се вълнувам особенно от мнението на един шиптарски ***!!!

3

Анонимен

преди 13 години

За нас са омразни шпиони, някъде ги наричат разузнавачи, служещи на родината....позната история

2

Анонимен

преди 13 години

Ъъъъъъ ми тя Югославия не се ли разпадна бе????

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Дали дейстават в България не.....знам,ама в Македония....сигурно.