97

Анонимен

преди 13 години

Ами изловете ги бе, какво чакате. А и като ги знаете кои са публикувайте им имената. Така се прави, вие публикувате имена и информация, прокуратурата задейства службите и въпроса се решава. Всички предатели в пандиза, при ***. Всички от ОМО са сръбски агенти и то добре платени. Това лесно се доказва. ДПС са турски и това се доказва лесно. Руските всички си ги знаем, американските също ... Но и службите и прокуратурата спът, че ако ударят едните ще трябва и другите, ама нали сме съюзници ..

96

jeko

преди 13 години

За у нас не съм сигурен дали има агенти, но в Скопие... бедна ни е фантазията !

95

анонимен

преди 13 години

ха ха...да бе колкото нашите 1 и 2 ри реактори работят..така и тяхното разузнаване работи...ама и вие журналята грешка нямате...нали трябва и пълнеж де...сладури

94

Анонимен

преди 13 години

Някой да им каже, че вече няма Югославия

93

Анонимен

преди 13 години

SARBITE SA KATO NAS-HRISTIANI. ZA6TO GI PLUETE? HARESVATE LI NIAKOIA NACIA VOBSTE? KAZETE ME KOI NAROD VI E LUBIM?

92

Влади

преди 13 години

Нашите *** по презумпция са пета колона на Русия и на най-верния и съюзник на Балканите - Сърбия. Спомнете си реакцията им по време на войната в Косово, какъв плач беше за "братята" сърби , дето винаги са ни били врагове.

91

помнещ

преди 13 години

Нали догановите хора дадоха списъците с българските агенти на Турция... помните ли скандала от началото на прехода?...Та сега няма да ни налазват ислямисти всякакви и да промиват мозъците на населението. Исляма е преди всичко подчинение, покорство. Затова и ислямска държава досега научни постижения не е отбелязала.

90

kaizer

преди 13 години

ДА,АЗ ИСКАМ РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ДА ИМЕ ОФИСИ В БЪЛГАРИЯ.Защото когато тук беше бъкано с агенти на КГБ в Родопите нямаше толкова джамии.Нямаше ислямски секти,Нямаше ходжи призоваващи към нетърпимост към християните.Там където е стъпил американски крак-там има терор и убииства.

89

Сарафов

преди 13 години

ПИТАМ 3 ......Правдолюбецо , ти Руско или Турско или Китайско разузнаване искаш да имат офиси в София !??? Комунистчо , набий си в главата , че ние сме съюзници и то стратегически. Прочети нещо печатно по въпроса как се процедира в отношенията със съюзници /още повече със стратегически/

88

Питам питам питам

преди 13 години

Наше разузнаване? Значи "разузнаване на ЦРУ", нали това имаш впредвид, като го наричаш "Българско"? Ами Б. Борисов и без друго всеки ден се отчита пред ЦРУ по медиите. За какво "разузнаване" тогава може да стане на въпрос. То си е открита работата. И офиси им отвори в София. Що не пишете за офисите на ЦРУ на Бат Бойко в София? Що ги криете тях?

87

Пропагандна боза!

преди 13 години

Какви "агентури" ви се привиждат от държави, които НЕ съществуват. Вас Ви заробват САЩ и НАТО с бази, както и Великоалбанците ще ни крадат органите като в Косово и като на 400-те ни "изчезнали" деца, много скоро. Те към бивша Югославия разпалват пропаганда. Трябва да ви е страх от окупантите и поробителите ви, а не от миналото!

86

Срам!

преди 13 години

Хм... Че у нас действат чужди шпиони, ясно, нормално е. А защо навсякъде у съседите, пък и по-далеч, не работят БЪЛГАРСКИ ШПИОНИ? Отговор - защото нашите управляващи събуйгащи ще издадат НАШИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ, както вече го направиха! Позор, вечен позор за тези, които разрушиха българското разузнаване!

85

toshiro

преди 13 години

относно цитираната сатира" тимарион" - това е някаква скопска измислица. само един пример - келти през 12 век? освен нашата история вие фиромците май ще обърнете наопаки цялата европейка история. Келтие са сред основните компоненти на френската и английската нации, но са романизирани 2-4 век след новата ера. Очевидно обаче великата скопска историография открива нови и нови велики открития. Жалка история !

84

Р

преди 13 години

Скоро вие богатите монархо-комунисти ще плачете с кървави сълзи , вервай ми .

83

Bogatite

преди 13 години

Сърбия... Сръбски агенти :) Югославия вече няма (от доста години)... освен така да са се вглабили в агентура, че да не са разбрали... Журналистическа му работа ;) То верно че търсите сензацията, ама поне пишете вярно

82

ВГЗ

преди 13 години

Каза ли нещо или докато пърдеше се наака , другарю монархо-комунист и србски ибрик .

81

точно обратното

преди 13 години

Ако не престанат да действат,те ще са единствените в света,незагубили интерес към България!:)))

80

О

преди 13 години

А баш србския агент в България е Гоцко ТРИПЕРА АРХАРЧЕТО .

79

шпионин

преди 13 години

Ако престанат да действат ,те ще са единствените в света,загубили интерес към България.

78

Анонимен

преди 13 години

SARBIN NIKOGA NE MU MISLI DOBRO NA BALGARINA, TOVA GO VIDQKME V CQLATA ISTORIQ I PRODALJAVAME DA SME SVIDETELI NA SRABSKATA ANTIBALGAR6TINA.