164

Бате

преди 13 години

Явно много обичаш онуй парвеню де го на ричас Парававанов, вместо с подобоващото му Гоце. И понеже си личи, че имащ опит от Под моста, *** му направи една вувузелка, ама отзад! Много ще ти тича.

163

жена

преди 13 години

Абе какво значение има дали Бианка или *** и Пульо са грозни или ***. Въпросът е, че това е скандал с участието на "най-големия стожер на държавността", др. Гоце!!! Обикаляйки на държавна сметка из цялата страна да си прави политическия "Франкенщайн", се нааква от при възможността да отговори на два-три закачливи въпроса. Егати задръстеняка! Би могъл да се направи на пич с чувство за хумор, ама откъде у Гоце такова?!

162

SamBat

преди 13 години

Супер Бианка е супер, но в тази сбирщина от аутсайдери, които кой знае кой ги е излъгал, че са общество, няма мяста за нея! Вижте си държавните "глави" от 65 години насам и не се чудете, защо и онези, които с цялото си сърце обичат България, мразят Тази държава и мечтаят да се реализират извън нея. А "гоце", само след година, ще е никой в нищото, като всичките безлики "политици" потънали във времето. А Супер Бианка ще е още по-супер, сред това умиращо "общество"...

161

Грозна като смърта

преди 13 години

Бррррр тази спокойно може да играе във филм на ужасите без даже да и дават реплики.Ако аз бях на смяна щях да я отстрелям , колегите просто са се погнусили...

160

Под моста

преди 13 години

На излизане от Пловдив за Ст.Загора, под моста има доста момичета които имат учудваща прилика с Бианка. За разлика от нея те не говорят, а с жестове на ръцете показват , че искат интервю. Бианка е схванато момиче и бързо може да доизучи занаята. След това да ходи при Първанов. Той ще разбере какво иска тя. А двамата късокраки мъника (Иван и Андрей) да гледат и да се учат.

159

Анонимен

преди 13 години

Вижте снимката, няма равна ха ха ха ха ха.

158

Аз

преди 13 години

Брей, че ето го тероризЪма в действие. Ще му задава въпроси на НВ Гоцко! Ще му се хили и ще му припява "Ту-ру-ду-дут"! Таз направо чеченска терористка! За каква се мисли! Директно у затвора! Безсрамница!

157

супер пианка

преди 13 години

тва тъпо създание намя ли родители да и кажатколко потресна е

156

ангел

преди 13 години

не знам нищо за сценичния образ Супер-Бианка, ама съществото пред полицая на снимката е толкова грозно, че заслужава арест дори само за външен вид. иначе Гоце си заслужава да се обяснява пред медиите откъде парички за такава пушка, ама трябваше ли баш тоя грозен кичозен урунгел да се заеме, та да превърне темата в пошъл цирк?

155

@@@

преди 13 години

Абе охраната на президента от къде да са сигурни, че тази не е жена камикадзе ?

154

Анонимен

преди 13 години

Детски изпълнения. На кому са нужни такива?

153

V

преди 13 години

ТИЯ ДВАМА СА МНОГО НАГЛИ И БЕЗИНТЕРЕСНИ, НЯМА ЛИ ДА ГИ МАХАТ, А ТАЯ БИЯНКА ИЦО СТОИЧКОВ ХУБАВО И ВКАРА ЕДИН ЛЕД В ГЛАВАТ, ИЗОБЩО НЕ СТАВА !!!!1

152

Аз

преди 13 години

Те за това само са я арестували. За другата работа - не става.

151

Анонимен

преди 13 години

*** ОВЦА!

150

ММ

преди 13 години

Не те знам Бианка ли си, каква си, ама си супер нагло парче! Какво си мислиш, че като те дават в предаването на онези сополанковци, всички те знаят и не трябва да си носиш документите ли?! Нормално, че са те арестували!

149

супера:)

преди 13 години

Каква супер Бианка ,какви пет лева,тая си е баш супер ***...аман от к***и и п***и,които се правят на супер кухи ***...

148

@@@

преди 13 години

Следващият път Лилипутите ще се спазаряд с един травестит на лъвов мост да ходи да се блъска вместо тази Биянка :)))) Тази е Супер Пиянка, не е Биянка

147

яяя

преди 13 години

Много ама много ми е интересно дали Зорка задава въпроси на Гоце къде хойка Или трябва да пита охраната Много уплашено ми се видя момето когато Гоцето я беше викнал да го пази от Сашката Диков

146

Nobody

преди 13 години

Тая само зарад външния вид трябва да не я пускат на улицата, ако не са й завързани ръцете зад гърба в онея, белите ризки. Пак добре, че полицаите са се добрали до нея преди НСО-то, че тогава щеше да припадне със сигурност.

145

Ужас...

преди 13 години

Сигурно ще го направят...Особено Сашо Диков, за който всички знаят, че е пръв фен на Гоце :) Ще падне едно плюене и рев как се нарушава свободата на словото и други такива в този дух. Слабо обаче ме интересува. Не гледам това шоу и честно казано до днес дори не знаех, че има такъв индивид Супер Биянка. Явно, че PR акцията е била успешна щом вече знам коя е :)