184

лаура

преди 13 години

Изпитвам срам като я гледам тази

183

Анонимен

преди 13 години

Ти *** разциврената мусура,ами я си я представи как се напъва като ***...

182

мнение

преди 13 години

По всичко личи,че това тъпо шоу е направило поръчков сценарии за шумотевица по адрес на президенството,като пияниците използват тъпотията на тази Биянка.Ако смятат,че това ще им вдигне рейтинга да пролължават с тъпизмите си и естествения край на така нареченото шоу ще настъпи много скоро.

181

Гери

преди 13 години

Бианка е суперизлагация за БГ журналистиката. Не е добре чрез палячовщини да се принизяват институциите. Ако искаме сериозни отговори, трябва да поставяме сериозно и въпросите.

180

Анонимен

преди 13 години

РУСА *** !!!РАБОТИ ЗА ДВАМА ОПИСУМИ - ЕДИН ПИЯНИЦА И ЕДИН НАРКОМАН.КАКВО ИСКАМЕ>?

179

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Тая е бременна от Гоце...

178

Бай Колю

преди 13 години

Жено, аз съм последният човек, който ще кажe добра дума за Гоце! В случая обаче, аз не искам моят, българският президент (защото той е такъв, независимо аз конкретно за кого съм гласувал) да се принизява до нивото на подобни палячовци, като биянки, ивановци, андрейчовци и други подобни! Още по малко на улицата и още по малко, на всеки ***, когато му хрумне! И колкото да не го долюбвам Гоце, смятам, че охраната му са постъпили абсолютно правилно и самият той в този случай конкретно е защитил частта на институцията! Дори за да е за един единствен път, евала за това! Защото ако искаме да имаме сериозен и уважаван президент, първо трябва да имаме такава сериозна и уважавана президентска институция!

177

Анонимен

преди 13 години

Гоце не е единствения,който избягва неудобните въпроси.Вече и Цецо бега от камери,Бойко бега от журналисти, Дянков бега по принцип,Воленчо и той бега кат дявол от тамян.

176

Sofia

преди 13 години

Айде стига с тези циркове ,то човек трябва да знае докъде да стигне има си граници, все пак това е президент

175

хубавец

преди 13 години

Ммого грозна таз Бианка бе,абе тя по-грозна от най-грозния *** бе.....

174

Анонимен

преди 13 години

Таз е абсолютна ***.

173

Сталин

преди 13 години

Какви са тези шутовщини. Ние държава ли сме или кво? Не затвор - смърт, смърт за такива, които си позволяват да искат, да мислят, че може да задават въпроси на нашият велик ПРЕЗИДЕНТ! Смърт! Я я вижте, кква е грозна, като риве...

172

Аз

преди 13 години

Абе откъде-накъде ще им отговаря - Гоцето си има шоу - всеки ден от 22.30 по БТВ!

171

Жена

преди 13 години

Другарю Кльомба, прав сте - "В случая личните качества на човека не са важни, важна е държавната иституция и ако се вземе да се компрометира с подобни пи-кли *** ти и държавата !"! Въпросът е, самият президент /с малка буква/ девалвира стойността на институцията! Не някаква Бианка, а Гоцко е срам за държавността!

170

Таня

преди 13 години

Не само да я арестуват, но и да я оставят да полежи малко в участъка. Ама супер нахална е. Дори дразнещо нахална. Какво се е облякла като ***. Как не е попаднала на мен. Въобще коя велика глава роди този образ. Наистина няма лив кой да спре тези тъпизми.

169

@@@

преди 13 години

В случая личните качества на човека не са важни, важна е държавната иституция и ако се вземе да се компрометира с подобни пи-кли *** ти и държавата !

168

Горски

преди 13 години

Ква е тая Супервещица? Наплашила е пернишкия пролетариат с метлата си.

167

@@@

преди 13 години

Ходи питай един англичанин би ли се облакъл така и да ходи да задава въпроси на кралицата. Или питай един американец дали би се облакъл в костюм на Спайдърмен и да ходи без разрешение да взима интервю от Барак Обама.

166

sion

преди 13 години

Хронично ненавиждам Параванката , но трябва да се съглася с теб..А и той е една мижитурка дето скоро ще замине в небитието..Но ИНСТИТУЦИЯТА е вечна и трябва да се уважава..

165

@@@

преди 13 години

Първо не е длъжен, Второ той е ПРЕЗИДЕНТ НА Р БЪЛГАРИЯ,Трето си има пресцентър, Четвърто е неучтиво един шут да гони Президента на България за да му задава *** въпроси !