204

ПК

преди 13 години

Перник не е роден град на ГоцеГоце е от село Сирищник, което всъщност не е и село, а махала на село Ковачевци - родното място на другаря Георги Димитров. Айде и той гражданин се направи:)Или по скоро някой гъзоблизец журналист го направи....?

203

Сия

преди 13 години

Ще ти се плачИ като си проста. Знам само, (е в една свободна страна не арестуват за щяло и нещяло журналисти! Знам, че където има свободна преса няма полицейски произвол! В нашата страна мутрите са безобидни агънца в сравнение с развилнялите се, корумпирани, нискограмотни и комплексирани ченгета. Вместо да видиш това ти плюй българино! С такова гражданско общество скоро ще идват да си прибират рекета от домовете ни, а ние ще се молим да арестуват съседа, че е по-успял и ни комплексира!

202

Илиян

преди 13 години

Тая пък откъде се появи? Не я бях чувал и май съм бил по-добре. Първанов, че не е стока се знае, ама чак пък такова *** да го гони по улиците е прекалено, ако не заради друго, то поне заради самата институция която представлява. Първанов е преходен, но институцията не...

201

pernik

преди 13 години

пернишки селски номера,голям мажкар е парванката и социален президент гоце ти си много нагъл

200

Анонимен

преди 13 години

kakav e tozi prezident na koi e preziden NIAKOI OT NAS DA IMA NUJDA OT NEGO OSVEN DA VILNEE KATO TURCHIN I ZAKONO DA BRAKONERSTVA TOI I GLAVOREZITE OKOLO NEGO MI PRILICHAT NA ESESOVCI BOG DA NI PAZI OT TAKIVA VLASNICI

199

ФЕН

преди 13 години

НСО RuleZzzZZz

198

мирела

преди 13 години

Е,Бянка ,заедно със смотаните си работодатели да опитат друго поприще.Ама тези някой гледа ли ги още???За да предизвикат повече интерес към ЗАПАДНАЛОТО им шоу-то не бяха реклами за извънредното им предаване,проглошиха ни ушите:Супер Бянка арестувана заради президента и я докараха в телевизията с трогателен размазан грим...Боже,боже помогни им на тези самозабравили се "звезди".Абе,хората не са ***...Но какво да родят болните им от алкохол глави.Не мога да ги гледам,пълна скукааааа-плачи ми се

197

Анонимен

преди 13 години

За Бога, каква журналистка? Тя работи в комедийно предаване, а не в БНТ. Нейната работа изобщо не е да е сериозна. Не коментирам дали е забавна и смешна или глупава. Но предпочитам да я гледам как си прави простотиите, които и идват от душа, отколкото някакви недоспали гледащи като пребозали телета водещи, които четат *** "сериозни" неща, за който получават пари от лицето X... А Бианка си знае, че е глупава и не се прави на умна.

196

Анонимен

преди 13 години

У Пеуник който е без голф, го арестуват!

195

Nerealen

преди 13 години

Е то бива плитко порно, ама тея вече се осират!! Толкова ли нямаше кой да го замисли това поне малко по-умно.... до скоро плюеха Боко, сега са му първи остриета!!

194

:)

преди 13 години

Като я гледам тая как се е облякла,има вид на ***..Как може такива *** същества да ги правят популярни и да ги дават по националните телевизии?!?

193

ффф

преди 13 години

ГОООООЦЕ!!!Днес, защо тази новина не е номер 1?!

192

Анонимен

преди 13 години

Гоце го е страх от Супер Бианка-арест- ха ха ха *** комунисти срамота и това ми било президент --в демократична държава ли живеем ??????

191

Анонимен

преди 13 години

Гледам я в момента.Това е голям т,а,ш,а,к,.Аз ли съм глупава или ме правят.

190

з

преди 13 години

Ясно сега вече Гоце е хванал сифилис и спин , наведнъж , ура другари , ура !!!

189

БТВ

преди 13 години

По всяка вероятност с такова качество симулира и оргазъм, та затова се е захванала с нещо дето хептен неи е работа. Нейната среда на проява са децата от 1 месец до 2 месеца.

188

conservator

преди 13 години

Е нея вече ще я осъдят. Симулирала припадъка, лошо, много лошо. Докато тя симулира припадъци на тия жените има незнам какво и къде симулират.

187

Аз

преди 13 години

Определено, ако имах избор, бих го нарязкал на животното иванандрей, но не на този ужас от снимката. Бих бил по-малко нещастлив.

186

Анонимен

преди 13 години

Абе тая да не е братовчедка на баба яга,къде се слага на всяко гърнр мирудия.

185

АнТиквар

преди 13 години

Не ги гледам тия *** и съм много доволен .