224

me

преди 13 години

100%

223

plamen

преди 13 години

tezi НСО могат да залажят само блондики

222

Анонимен

преди 13 години

Ти чуваш ли се? *** на седалища не е "уважение". Освен това аз не знам да има етична комисия, която да е установила дрес код, за да доближиш президента. Освен това тя е на публично място, а не в президенството, и има право да е облечена в шарено трико.

221

Анонимен

преди 13 години

И на кой му пука, че арестували Супер Лигнянка

220

Анна Рангелова

преди 13 години

За всички,които ще кажат ,че това е удар срещ свободата на словото ,ще кажа само:Президентът на една държава е представително лице-фактът ,че семехотворни псевдожурналисти ,облечени нелепо,като *** ,с леко неадекватно и инфантилно държание, се опитват да си правят глуповати интервюта,лично мен ме обижда като гражданка на РБ,независимо ,че не симпатизирам на настоящият Държаве глава.Стига с тия шутовщини и чалгрийско поведение

219

Първан

преди 13 години

Петре, според нашите закони си длъжен да носиш документ за самоличност в себе си! Ако не носиш такъв подлежиш на глоба! Искам да ми кажеш в коя нормална държава ако те проверят ( не да бягаш след президента) и нямаш документи в себе си няма да те отведат до полицейското за да изяснят какъв си ти? Аз ако хукна нанякъде със специален костюм това освобождава ли ме от носене на документи, ами теб? Като си в чужбина не си нещо повече от най-обикновен човек, ясно? Не се прави на велик и всезнаещ.....

218

Петър

преди 13 години

Олигофрено няма си - даже огромен ***! Виж че мацката е със специален костюм бе *** ***. Нали по тая логика агент гоце ще отиде на театър и ще изпоарестува всички актьори щот нямат лични карти в тях :)Не живея в БГ през по-голямата част от годината и просто си нямаш представа колко олигофренски изглежда гоце на фона на местните политици, какви *** изглеждат БГ полицаите сравнени с полицаите тук и какъв *** ми изглеждаш ти в сравнение с познатите ми тук.

217

34

преди 13 години

Защо да съм ***, защото знам, че като не си носиш личните документи със себе си, трябва не само да те "разходят" до полицейското управление, ами и да те глобят ли????

216

Петър

преди 13 години

Всички, които защитават агент гоце от махала Сирищник са пълни ***! Пожелавам ви и вие да се разходите до някое рпу защото сте били без документи!гоце - ти си *** и ти личи. Колкото и да се правиш на велик БОГ вече те е наказал! Амин!

215

Хосеито

преди 13 години

Интересно как тзаи сутуация би изглеждала ако ролите на главните действащи лица бяха разменени? "Супер Първанака" облечен в прилепналият по тялото му розово-син костюм се мъчи да вземе инетервю от президента на Р.България Бианка Илич.Но гардовете на президента не можейки да се справят с професионалното упорство на известният репортер викат органите на реда,които със завидно мъжество го арестуват и отвеждат пред погледите на смаяните минувачи викайки,спрете другари!Тя лъже аз съм вашият президент

214

G n d 1943

преди 13 години

Kuraj mila BIANKA!Nikoga nqma da zabravq interviuto v Voennoistori4eskiq muzey!Tolkova si 4arovna!Men me arestuvaha na gara PERNIK kato turist ot BTS,slojil pe4at v Istori4eskiqt Muzej v grada.Snimah se pred garata.Bila e voenen obekt.PP kolkoto do GOTCETO ,toy e roden v selo KOSA4I I SE SRAMUVA,4E E SELQNIN?zA6TO?Sofiq e GOLEMOTO SELO,NQMA NI6TO SRAMNO!

213

Аз

преди 13 години

Видяхте ли ловец номер 1 как чака на пусия? Велик, направо разби рекордьора Пенчо Кубадински? За чия сметка практикува ловните си "подвизи"? Както отстрелва прасенца, така отстреля и терористката Бианка! Не арест, а ЛАГЕР!!!

212

Аз

преди 13 години

Лебеди, селяне мои. Научете се да уважавате президента си и президентската институция. Това не е председателя на Текезесето!

211

Nik

преди 13 години

Говорим за турската *** Пъраванов - човека изцепил се на посещение в Турция,че нямало турско робство,а било "религиозно сътрудничество" и "турско присъствие". Бианка е била арестувана,понеже се е опитала да му зададе въпрос на неприсъщия за първанката език - български.

210

Анонимен

преди 13 години

Много се извинявам, ама някакси не е мой тип това същество от женски пол наречено Бианка!

209

Анонимен

преди 13 години

абе Първанката дали има голф??

208

Анонимен

преди 13 години

Утре в предаването ще дават порно на Бианка.....

207

БГ

преди 13 години

Не мога да разбера хората, които защитават това същество на снимката! Президентът е президент, дами и господа, и независимо дали ви харесва личността, институцията трябва да се уважава!!! Ей затова сме на това дередже, българинът няма уважение към нищо и към никой! Къде видяхте, че са нарушени гражданските й права, ако беше налетяла така на Обама, дали някой щеше да му хрумне дори да го прави на въпрос, че са арестували някаква си плиткоумна "журналистка"?

206

БГ

преди 13 години

Браво, най-смисленият коментар!

205

Съдията

преди 13 години

Пеунишките полицаи са много смели срещу 50 килограмови пикли въоръжени с... микрофон. Ако бяха така смели и с престъпниците !