23

екс

преди 14 години

Приятелчета, казвам ви го в ПРАВ текст - това, което в БГ се нарича мол, на запад му казват битпазар ... Там за да имаш ПРАВО да наемеш магазин в мола, трябва да отговаряш на МНОГО условия, за да не падне НИВОТО на мола. А в БГ всеки *** може (а и отваря) дюкянче със стока от капалъчаршия ... в МОЛА !

22

Анонимен

преди 14 години

хотелите по морето : един до друг. моловете в градовете-един до друг. че то се очакваше да са с еднаква съдба. и едните и другите се построиха с цел препродаване.баламите ги купуват и го закъсват...ама вече са напълнили нечий джоб.

21

Червената помия

преди 14 години

Както казва другаря Нютон, в един от принципите си-"на всяко действие-равно по големина и противоположно по посока противодействие".С други думи-природата се стреми към равновесие.С още по-други думи-не може на едни(търговци,предприемачи, перачи на пари и др.) все да им е добре, ще им стане и зле, докато се постигне равновесието търговец-купувач на реални и справедливи цени.

20

глар

преди 14 години

номер 7, да си жив и здрав и още 10 години да си носиш горнището на анцунга от 300 лв. тои и дядо ми така на времето си носеше дрехите от преди 10 години.

19

Анонимен

преди 14 години

Защо едрите бизнесмени не строят заводи??Защо едрите бизнесмени строят бетонови затвори - незнайно защо наречени "хотели"??

18

Червената помия

преди 14 години

11, преди години сина ми имаше да пише домашно за Древногръцките богове.Останах изумен-преди толкова много години Меркурий е бил богът на лъжците, мошенниците и ....Търговците!Нищо ново под слънцето!

17

Анонимен

преди 14 години

Моловете са инерция от надутите времена,а именно техните собственици трябваше да предвидят че това е балон.Значи или наистина са строени за пране на пари или те самите са много прости и без инфо за ситуацията.

16

стг

преди 14 години

тъпите ***, които наричат себе си предприемачи, смятат като Дянков акциза за цигарите ще го дигна 2 пъти и 2 пъти повече пари ще взема, и те така ще сложа такъв и такъв наем и после само ще си прибирам парите е точно па така бизнес не се прави

15

redordead

преди 14 години

Пич, хемс и прав, хем грешеш...минлата година, бях за 2 седмици в началото на фев в Париж, мога да ти кажа, че се поцепих да си купувам разни неща точно по Шан-з-елизе...главно куиксилвър, рокси, адидас и някви др. *** - бяха поне с по 30% по-тънки от тези в БГ - специално порверих цените на същите стоки веднага щом се върнах в София...Та Витошка - като първообраз на шопинга в БГ е една от най-скъпите улици за пазаруване в света:)

14

нервна

преди 14 години

Какво може да се очаква от икономика,която се крепи единствено на третичния сектор-търговия,туризъм и услуги.Ние не сме Монако.С новите цени на газа ще турят кръст и на малкото останало производство.И ще опустеят не само моловете,а и цялата територия,наречена незнайно защо държава...

13

аз бе

преди 14 години

Наем от 2лв на квадрат?!?!?!?!?!? И това в МОЛ???? Тия да не мислят, че сме тревопасни!!!

12

Black Beard

преди 14 години

Боли ме фара за техните проблеми. Нали гаражните магазинчета си работят.Пък това е един вид индикатор за жизнен стандарт. Ами някои хора да се замислят, защо е така и да не ни убеждават колко добре живем.

11

Салахадин

преди 14 години

Алчността погубва човека!!Някакъв по-различен завършек да сте очаквали?

10

Анонимен

преди 14 години

Търговец = бандит

9

Kate

преди 14 години

Не харесвам идеята за молове ,може би съм старомодна. Много е скъпо , в пъти повече от Илиянци ,а стоките в 85% са същите. Кината и бързото хранене привличат тийнейджъри ,но те колко пари имат... В Мола стана място за свалки ,не за пазар. Така ,че след като ги разгледах ,не стъпвам повече там и не разрешавам и децата да ходят.

8

Анонимен

преди 14 години

Дянков срина икономиката, стана както през 1997 ***

7

Iron man

преди 14 години

ще стане като хотелите по морето-мол до мола и до мола пак мол.много пари има за пране затова се строи.това са сгради на бивши комунистически групировки.но ще го духат де.

6

...

преди 14 години

nqma losho cenite da sa takiva. navremeto dadoh 300lv za gornishte ancung, no original i veche 10 godini ne e mrudnalo. a tezi slagat takiva ceni na stoki koito sa kitaiski bokluci i gi vnasqt s konteineri na kilogram, kachestvo nikakvo

5

Анонимен

преди 14 години

Не е вярно ,нищо не разбирате от икономика -- Дянков каза, че сме добре,,,

4

клиент

преди 14 години

В София има много молове, не знам бройката им. Влизал съм в два и с това приключих. Много са скъпи, има нагласа че щом е МОЛ, цените може да са като на Шанс-Елизе. Тениска - 120лв, чорапи - 81лв, обувки на разпродажба (италиански) - 316лв. Това са само няколко цифри които запомних.В медиите обаче постоянно излизат интервюта колко успешни били моловете!? Изглежда такива като мен които не ги посещават сме малцинство.