122

Бай Димо

преди 6 месеца

123, oтговарям: Отговорът ще е АТОМ! Руски атом по Вашингтон, Лондон и Париж. Русия няма да си играе със специални военни операции, ако западните дегеенерати извършат агресия срещу нея.

121

Кажете им Истината

преди 6 месеца

Всички медии са на МВР и ДАНС, на други не е разрешено да имат сайтове в топ 20!

120

До 90

преди 6 месеца

Изборите никога не са били толкова манипулирани като последните парламентарни избори.

119

Идеалист

преди 6 месеца

До Анонимен Тогава сме имали едиин германец, които е бил един от най-българските царе! Н.В. Цар Борис Трети, дал живота си за Българиая, обичан от народа, който му е благодарен, защото е превел страната между злодействат на ВСВ!

118

Анонимен

преди 6 месеца

Русофила бих му задал един елементарен. Не труден въпрос....Ако украинците , с това с което разполагат , няколко системи за ПВО свалят 80% от пратените от Путин ракети.То , колко ракети ще свали НАТО на руснаците.Щом разполага с десетки повече системи за ПВО....Как ви се струва русофили замаяни.....Путин ще заплаши ли Европа...Къде сте бе руски математици .Защо замлъкнахте?..хахахахахахахахахаха

117

Хе хе

преди 6 месеца

върто.ъзника нещо обърна палачинката.

116

Анонимен

преди 6 месеца

С Ядрена Държава не така!

115

Ха-ха

преди 6 месеца

Това е все едно да се пращат войски в Русия СЛЕД битката за Сталинград! Който рече да ги прати-Народен съд след 3 години.

114

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

Да се вярва на магаренка и денкоолу е излишно. Каквото са направили до сега е било единствено в полза на уср

113

&nbsp

преди 6 месеца

Тагарев го е изчислил. Няма да праща войници на фронта в Украйна, а ще прати русофилите в мада си раша. Ми подкрепям кво! Слава Тагарев!

112

Анонимен

преди 6 месеца

Русофила бих му задал един елементарен. Не труден въпрос....Ако украинците , с това с което разполагат , няколко системи за ПВО свалят 80% от пратените от Путин ракети.То , колко ракети ще свали НАТО на руснаците.Щом разполага с десетки повече системи за ПВО....Как ви се струва русофили замаяни.....Путин ще заплаши ли Европа

111

Христо Христов

преди 6 месеца

До 110 "... момента ни управлява военна хунта ,узурпирал властта с помоща на чуждо посолство, което е разположило войски на наша територия. " - е па нали за това гласувахте на 2 Април? Или си мислехте, че Байдън ще дойде лично да се занимава с про'с'таци като вас?

110

Въртиопашка

преди 6 месеца

2022 военното окръжие проверява данните.2024 отново.Случайност.

109

Бай Чеп

преди 6 месеца

47 млн.? Айде деее!!! Поувеличи малко. Само още две нулички и май ще стане ОК! А за тези БТР-и защо е този "плач"? Нали бяха ръждясали и негодни? За какво са им на украинците? А системите С-300 и те ли станаха негодни бе г-н министър? Една система колко струва, че се побрахте в сумата 47 млн. ? Хората в България не са канарчета г-н министър!

108

Христо Христов

преди 6 месеца

До 106 "КОГАТО ИМА ДОБРОВОЛЦИ ЗА БОРБА С РУСКИЯ ФАШИЗЪМ И СВИНЩИНА!" - така е. ТИ например! Тагарев ТЕЯБВА да организира ВСИЧКИ про'с'таци, които на 2 Април гласуваха за ЕС и НАТО.

107

Анонимен

преди 6 месеца

в момента ни управлява военна хунта ,узурпирал властта с помоща на чуждо посолство, което е разположило войски на наша територия. погазват закони и конституция!

106

Анонимен

преди 6 месеца

До 92 Е има ли Кърджалийска област граница с Турция?

105

Христо Христов

преди 6 месеца

До 105 "Всички медии са за затвора" - защо? Не те кефят - прави си медия и пиши каквото искаш.

104

мишо

преди 6 месеца

Защо бере, Тагаренко! Взимай пушката, на рамо и на фронта.

103

Абе, глупости....

преди 6 месеца

НЯМА ЗАЩО ДА ПРАЩАМЕ ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА, КОГАТО ИМА ДОБРОВОЛЦИ ЗА БОРБА С РУСКИЯ ФАШИЗЪМ И СВИНЩИНА!