39

АнонимеН

преди 7 месеца

До Анонимен 38/ НЯМА ДА ИМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПИШЕШ АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ, ЗАЩОТО НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ГЛУПАВО НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА ГЛУПАВО И НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ НА ТОРМОЗА НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ПРИ ПОБЕДА НА ДЖО БАЙДЪН И ИЗБИВАНЕТО НА ОЩЕ 500 000 ПУТИНИСТА! СПЕЧЕЛИЛИ ЛИ ДЖО БАЙДЪН ТОВА Е КРАЯ ЗА РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЙТО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН СЪС СИЛА И БЕЗ ТОВА ЩЕ Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН СЛЕД ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН!НЕПОДЛЕЖИ НА ОБСЪЖДАНЕ !

38

Анонимен

преди 7 месеца

Мечтата на владимир путин е да владее света (влади мир)

37

Анонимен

преди 7 месеца

Ефрейтор от УБО, командир на поделението 42 820 не беше ли полк Гачев?

36

Анонимен

преди 7 месеца

Войната в Украйна няма да свърши така .

35

Ядрен вампир Z

преди 7 месеца

Русия ви помпи халките на либерастите

34

Анонимен

преди 7 месеца

Русия искала мир. Сигурно, обаче иска и Украйна, а НАТО-вските генерали като гледам нямат план как да я спрат да си вземе това, което иска. Дали е хубаво или не това изобщо не коментирам. Коментирам само фактите. Щом с толкова пари и оръжия НАТО не може да спре бедна Русия, значи вероятно НАТО се управлява от не особено кадърни хора. Не може да си 50-100 пъти по-богат и да те правят за смях. А представяте ли си, ако Русия имаше този финансов и политически ресурс?

33

Победна Капитулация

преди 7 месеца

САЩ искат да поткрепят войната в Украйна .... ама нямат желание . Финансирането СПРЯ още докогато БайДън е президент... ама иначе Тръмп бил причината да няма помощи за Украйна . 'Американски генерали" през ден казват че Украйна ще загуби войната и ще трябва да се раздели с големи части от територията си ...ама Русия била изтощена и давала "тайни" сигнали че иска мир .... Ахахахххаа. ВИЕ ОБРРАТНИТЕ СТЕ ГОООЛЯМА РАБОТА, БРЕ. Дори и наобратно говорите.

32

Анонимен

преди 7 месеца

"СЪС ОПОРКИТЕ СИ ДО ТУКА!! СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БАЙДЪН 2-РИ МАНДАТ ТОВА Е КРАЯ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ САМО НА РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!" - Това генералите на НАТО ли ти го казаха? хахаха И им вярваш? Май си по-зле и от тях. Вчера нали обясняваха, че Русия ще напада Европа, а днес викат Русия иска мир. Ако ги слушаш тях трябва всеки ден да си променяш позицията. Ще хванеш мускулна треска на мозъка с тези ежедневни промени на гледната точка. И между другото не знам Байдън дали знае че е президент.

31

Никакви преговори

преди 7 месеца

"До победа на бойното поле!" - така каза Борел. "До последния украинец!" - Линдзи Греъм. "Няма да спрем докато не си върнем и последния сантиметър земя!" - Зеленски. "С Украйна сме до край, независимо какво мислят нашите избиратели!" - Аналина Бербок. А Дойче Веле прави пропагандни клипове, как жените на Украйна доброволно се записват в армията. На мир даже и не мирише...

30

Анонимен

преди 7 месеца

"Русия и Украйна са изтощени от войната" - Глупотевини. Колективният запад е изтощен от войната, а киевският бендеро-нацистки режим е в състояние гроги.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Войната ще продължи за руските генерали човешкия живот не значи нищо те дори са готови в краен случай и да воюват на 1:5, като през другите войни в жалката им история.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Не, няма да свърши така. Русия ще си вземе своето, Полша, Унгария, Румъния също.

27

Сложно ще е

преди 7 месеца

Да но Ю.Корея не обстрелва всеки ден градовете на С.Корея?!

26

да ама не

преди 7 месеца

аКО СТАНЕ ТАКА пУТИН ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТИ НА ВЕЛИКИЯ ВОЖД ВЛА *** КИН

25

Да

преди 7 месеца

Това ще е решението,вече е проработено и работи....ни и ако тогава режима в Украйна продължи с обстрела това ще е краят на Украйна.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Според мен изказванията на генералите на НАТО трябва да ги публикувате в рубриката "вицове на деня". Нужно ли е да изброявам хуморезките им само през последните 2 години? "Украйна ще победи", "Русия е слаба", "Путин е мъртъв", "Русия ще напада Европа до 3 години" (последното автоматично изключва първите две) "Русия иска мир" (при положение, че те атакуваха Украйна и при положение, че са в позицията на силния, тъй като са превзели украински територии, ако искат мир, могат да го имат още днес).

23

Аз

преди 7 месеца

Едната страна е изтощена от войната и зеленото човече от тази страна постоянно реве че иска още пари, оръжия, мониции, машини и други. Другата страна - чака Джо - деменцията да излезе от белият дом и да си завземе цяла уРкайна. Не че му трябва но пък е доста добър буфер срещу НАТО

22

до АнонимеН

преди 7 месеца

Да войната ще протече по същия начин както през 2023 със 120К утилизирани Украинци а може и повече защото те вече нямат боеприпаси и тежка техника. Преди 4 или 5 дена не помня Укрите поставиха нов рекорд по загуби около 3200 за един ден. Долу горе така ще приключи и 2024 год. бой по Укрофашистите.

21

Веселинъ 7112136860

преди 7 месеца

Русия и Украина няма как да са изтощени от война,защото такава между руснаци и руснаци няма. Просто се достига до максималната точка на споделеното от Киев и Москва намерение да напълнят ЕС с руснаци от Киев и руснаци от Москва ( лъже бежанци!) .Очаква се Байдън още повече да оплете краката на вътрешната сигурност на САЩ ,където приятелчетата на Путин и Зеленски- los sudacas,тоест и..н..д..и..а..н....ц..и..т..е от Южна Америка да предизвикат хаос.Ердиган също чака точно това.

20

АнонимеН

преди 7 месеца

БАЙДЪН ОБЯВИ, ЧЕ АКО СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ЩЕ ИЗСИПЕ НАД 500 000 СНАРЯДА НА ГЛАВИТЕ НА ПУТИНИСТИТЕ САМО ЗА 2 ГОДИНИ И ГАРАНТИРАНО ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ В РАМКИТЕ НА МАНДАТА МУ НАД 2 МИЛИОНА ПУТИНИСТИ / ИСКАХ ДА НАПИША 500 ХИЛЯДИ НО ЧИСЛОТО 2 МИЛИОНА САМО ИЗКОЧИ В ГЛАНАТА МИ :D СПЕЧЕЛИ ЛИ БАЙДЪН ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ФАЩ ОДОБРЯВА ИЗБИВАНЕТО НА ПУТИНИСТИТЕ И ТОВА Е КРАЯ НА РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЙТО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН СЪС СИЛА И ТО В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН!