494

юлиян до 562

преди 8 месеца

...и прочие евроатлантически ''анонимници''.Вашите Пейтриъти толкова ''успешно'' свалят ''античните'' СССР-овски,Ирански и КНДР-овски ракети,че вече не остана читав завод,фабрика или цех с военно предназначение в Украйна.Изглежда те- Пейтриътите са забравили как се свалят ''античните'' ракети.А може изобщо да не знаят как.Издействайте им една ''забрана'' за използване на ''антични'' ракети.Задължете ги да използват само ''неантични''.

493

Боби

преди 8 месеца

До ... За да направиш един изстрел с Джавелин няколко минути (лятото до 5) се охлаждат главите за насочване на Пусковата установка и самата ракета. В готовнст комплекса се намира колко 10 мин макс. Следва събираш всичко и го носиш в полевата работилница да подменят реагентите. Трагикомедия. СССР птур Фагот/Конкурс 30сек 4-5км, Метис -15сек 2,5км, Корнет 30сек 5-8-12км зависи от модификацията

492

Анонимен

преди 8 месеца

То първо ракети на Ким няма да има и никога не е имало и най-малък опит да се използват такива ракети в Украйна и второ половината им системи за ПВО получени от запада вече са извън строя, от руските ракети, а всички военни обекти по които Русия е стреляла са унищожени. Само като прочетеш заглавието и разбираш, че става въпрос или за DW или за BBC. Незнам коя е медията, но от любопитсво ще видя дали съм познала.

491

Анонимен

преди 8 месеца

Ти гледай ракетите на Путин и Ким да не стигнат България, че с глупостите на това престъпно правителство и изцепките на Тагаренко-Магаренко си го просим.

490

Анонимен

преди 8 месеца

Свръхзвуковите ракети направиха западното ПВО за смях. Нормалните ракети са ясни.

489

Анонимен

преди 8 месеца

АМА НАИСТИНА ЛИ??? МИ ЩО РЕВЕТЕ ТОГАВА??!!!

488

Анонимен

преди 8 месеца

Мда прехващат Великите пейтриат ама хотели, бази и производствени мощности стават на руини след такова прехващане....поредната поръчкова статия - Вчера статия "България няма противо ракетна отбрана" днес Пейтриат са непобедими утре ТагаренкоОФ ще поръча за 10 милиарда пейтриат на чертежи! Едни сладки комисионни за ПП-ДБ_Гроб а за българите мизерия!

487

...

преди 8 месеца

Малии! пейтриът е технология разработена 65г и свала рашистански ракети разработени 2017г Направи сметка! :))))))))) Реално то и HIMARS са технология разработена преди 30 и нагоре години! И те сасипаха рашистан! При това в Украйна нямаше най-далекообхватния HIMARS! :))))) за javeln няма да говоря! там това е пословично има руски танк има javelin, и вече няма руски танк! :)))))

486

Инж+

преди 8 месеца

Какво се правим на "анализатори"??? Ракетите на Ким??? Просто руснаците са им прехвърлили документацията и технологията , за да се произвеждат в С.Корея!!! Терористи от вси страни - съединявайте се!!!

485

Gogo

преди 8 месеца

Анисе, айде спри вече с тъпните си.

484

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 586 Не ме питай мен как работи,дечко. Питай хохлите които се оплакваха че бил ударен ,,хотел'' Пейтриът кара и врабчетата да ходят пеш пък хотела мармалад. Хихихиииии

483

юлиян

преди 8 месеца

И отново,както обикновенно ''евроатлантическата'' цензура със зъби и нокти брани своите ''несретни'' помощници-драскачи и ги заблуждава,че ги бива за нещо и няма кой да им отговори.За ''Хайл Хитлер'' няма проблеми-може,а напълно редовен коментар,без нецензурни и разпалващи расова и етническа вражда изрази не може,защото е с ''неправилна идеологическа насоченост''.

482

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен 584 Пак малко теория Патриот има обсег по документи 150км Но това е за цели летящи над 1000м височина Теоретично радара вижда ниско летящи цели(50м височина) на 40км от ЗРК позицията след това целта се скрива под хоризонта - Само че Дори свръх компютиризирания Патриот не вижда цели клас Геран или атакуващ крилата ракета на 40км реално е към 30км Но това е вече над самия град(За сведение от Парк Музей Врана до Банкя са 25км Киев е двойно по-голям град от София) Винаги стреля над града

481

Анонимен

преди 8 месеца

"Ракетите на Путин не успяха срещу Patriot...." Успяха! Успяха! Я питайте френското министерство на отбраната, да видим какво ще ви кажат? Че нямат 60 загинали и незнайно колко още осакатени френски наемници? Усояха и още как! Незнам как такива "плитки" лъжи помагат на укрофашагите, но изобщо не помагат за потдържане на авторитета на този сайт!

480

Анонимен

преди 8 месеца

"Аре сега някой ,, мъдрец '' да обясни че всъщност Пейтриът ги сваля на разстояние ама отломките летят километри и затова падат над Киев. Хахахаааа..." - А как работи тогава? Би ли направил по-подробен анализ?

479

Боби

преди 8 месеца

Малко ТЕОРИЯ ПЗРК за непосредствена защита - ПЗРК РФ има Веспа и Игла-С, САЩ не произвежда има някакви запаси Стингер; ЗРК за непосредствена защита пасивни - РФ СТРЕЛА-10, САЩ Авенджер с ракети ПЗРК Стингер; ЗРК Активни РФ ОСА-АКМ ЕС Рапира, Кортал-НГ; ЗРК Малък обсег РФ Панцир и Тунгуска, Тор, КУБ за САЩ НАСАМС, Ирис-Т СЛ, Сеа Сапароу/Варианти ЗРК Среден обсег РФ БУК, С-350, С-300п САЩ СТАМПТ, Железен Купол и Базови ЗРК С-300пму1/2, С-400, С-500 САЩ Патриот Пак2 и Пак3, ТХААД, Еврейския Ароу

478

Анонимен

преди 8 месеца

До 587Е то се вижда коя е промитата, глава дето на не истига мозъка на вързано куче хляб да даде

477

Анонимен

преди 8 месеца

Само отломки от свалени ракети падали над Киев,хахахахааааа. Боже слез и си прибери версиите. Абе лапешлаци неграмотни каква е тая ПВО система която сваля ракети над целта? Аре сега някой ,, мъдрец '' да обясни че всъщност Пейтриът ги сваля на разстояние ама отломките летят километри и затова падат над Киев. Хахахаааа....

476

Анонимен

преди 8 месеца

До до 576 излишно е да спориш с промини от руска пропаганда мозъци. Те си знаят тяхното всичко в Украйна е разрушено от мощното руско оръжие, икономиката не работи украинците гладуват и стоят на студено и тъмно и най-важното чакат с нетърпение Путин да ги спаси от лютото американско робство, а Русия напредва със 100 км/ч по всички фронтове. С полудели от руска пропаганда русофили е излишно да се спори.

475

Анонимен

преди 8 месеца

До 583Е минава на кравофила през фантазията и тъпия мозък