26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 4 Най-после някаква полза от религията - такива отритнати от обществото аутсайдери и инсели да си кротуват, говорейки си с невидимите си другарчета, вместо да грабват оръжието и - наред по всичко, което мърда.

25

Анонимен

преди 9 месеца

При такива инциденти няма невинни. Цялото общество е виновно.

24

Всъщност

преди 9 месеца

Гневният човек винаги е пълен с отрова. Душата на стрелица е била пълна с гняв и отрова, но защо е посегнал на другите. Той е трябвало да види, че проблема е в самия него.

23

аз

преди 9 месеца

До Миро. Пиши го към евразийските. Мразили са го защото е бил русобесен.

22

Истината

преди 9 месеца

Това момче е трябвало да се бори се със злото вътре в него, а не със злото в другите. Злото е било в неговата душа и хората са го усещали, затова не са го обичали. Жалко за невинните жертви!

21

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Това по времето на StB е било абсолютно невъзможно да се случи в Чехословакия. Сегашния американски модел навлиза по-лека лека във всички евроатлантически държави. А по времето на StB в Прага е било абсолютно невъзможно на 24 години да имаш право да притежаваш каквото и да е оръжие или боеприпаси. Трябва спешно да възстановим паметника за да не забравяме докъде може да я докараме по пътя на фашизма и милитаризма.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Много далече в избиване на комплекси е стигнал тоя младеж. Всеки, чийто живот е провален и няма шанс да постигне нещо има невероятни фрустрации и мрази всеки със що годе подреден живот. И той никога не е виновен, виновни са хората, успели в нещо. Но тоя леко е пресолил манджата. Дано не се появят родни подражатели, че тука некадърници и непрокопсаниции със снегорин да ги ринеш.

19

Alex

преди 9 месеца

Долу психарите! Оръжието не е проблем, а хората.

18

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименТова момче е имитатор на американския неолибералнен модел за психари, което има разлика с Путин който е нисък!

17

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 15, думата е "инсел".

16

Анонимен

преди 9 месеца

Бедните евреи, всички ги мразят. Никой не ги разбира, затова им помогнете да правят геноцид срещу славяните и палестинците.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Някой може ли да обясни каква е разликата между това момче и Путин?

14

До 4

преди 9 месеца

Проявяваш разбиране, но хората не търсят разбиране, а кръв. Да се убие, да се накаже, да се смачка, да се унижи - да. Да се разбере - не.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Едва ли са го мразели, но със сигурност са стояли на страна от него. То на такива им личи, че не са със света. И нещо много характерно за такива с отклонения - много обичат да обвиняват другите за това, което са те самите. Ако някой често дава квалификации на околните като "психопат", "луд", "болен" - далече от такива.

12

До 11

преди 9 месеца

Дрън-дрън... Разрови се из руските медии да видиш пък там какво става... Хип не падат по-долу от американците. Това се случва навсякъде.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Чехите какво си мислеха??? Това е Американски " патент"! Свободно се продава оръжие от всякакъв калибър стига да можеш да си го платиш! Да си сърбат с Пълни гърди и Шепи Американската " демокрация"!!Това в Русия Го няма! До десето коляно ще те разследват там,ако открият и патрон в джоба ти!!-:)

10

Анонимен

преди 9 месеца

Давид ли си, какъв си, явно е имало причина да те мразят. Да затриеш 15 млади живота заради комплексите и неудачите си.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Чешки русофил е!

8

Всички го мразели?

преди 9 месеца

Тия са ми любимите - дето си мислят, че целият свят е против тях и всеки им пречи да се развият до нещо смислено и градивно.

7

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 1 - Да не съдим, ама 15 невинни живота.........Дано не станат повече.