38

Анонимен

преди 9 месеца

Биячите от милицията да арестуват украинските саботьори?

37

Анонимен

преди 9 месеца

До Избирателъ, a вие продажните руски ени*чари какви граждани сте?

36

Анонимен

преди 9 месеца

Россия, тая мнима защитница на славянството, днес тя употребява още по-радикални средства за да истрие от лицето на земята българските колонии. - Христо Ботев в-к ЗНАМЕ бр.13 април 1875 год.

35

Плазмодий

преди 9 месеца

До Амеба.......Хубаво е човек да има памет, не е хубаво тя да е ИЗБИРАТЕЛНА! Нека не забравяме, че Сталин и Хитлер бяха съюзници, ортаци по нашенски. Те искаха да си поделят Европа и да завладеят света! И ако не беше този съюз нямаше да има 2 световна война! Нека не забравяме как Хитлер нахлу в Полша от Запад, а Сталин от Изток, как си я поделиха, как руснаците избиха цвета на Полското офицерство в Катинската гора и т.н. А Степан Бандера е само Украински националист, искащ независима Украйна!

34

Барон Мюнхаузен

преди 9 месеца

Щели ли сме да бъдем фесове,ако не беше Рашка,глупости на търкалета...поредната пропаганда наложена от червените ***.На Шипка се бият редом до българските опълченци ,украинци,румънци,финландци,естонци,латвийци,белоруси и съвсем малко руснаци.35-ти Брянски полк и 36-ти Одески полк!

33

Анонимен

преди 9 месеца

И без това Хоризонт вече слушат само две дузини озлобени русофили, на които в петък им се дава възможност в пряка линия да бълват нелепиците си. Същата е и аудиторията на Волгин. Няма как националното радио да служи за рупор на рашистката пропаганда. Като не му харесва на Волгин това да иде в частно радио и там всеки ден може да интервюира любимата му Митрофанова!

32

Пропагандата работи

преди 9 месеца

Киро истината "Горд съм, че ме свалиха Д.Пеевски, Б.Б и Митрофанова". Христо Иванов и Иво Мирчев "ББ герб и дпс са проводник на руските интереси в България". Анализатори преди сглобката "в дпс и герб преобладава зависимият вот и корпоративният" Сегашните глашатай и политици "хората гласуваха за евроатлантическото правителство, това искат хората?!?!". Жалка истина е съвсем различна....

31

Барон Мюнхаузен

преди 9 месеца

Явно в България ,рублад***те са повече от истинско мислещите човеци.Марш в Коми да сечете дърва...

30

Анонимен

преди 9 месеца

Гледахте ли интервюто на Глиги от Зелените и Демократична България за евтаназията на деца инвалиди и продажбата на органи на деца? Ето го фашизмът.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Точно заради такива,България е на 118 място по свобода на словото,какво ви пречи митрофанова,точно заради дедите и ,сте на този протест,иначе щях те с фесове ,на главите ,а жените с фереджета,но не мога да напиша,дали можехте да протестирате.

28

1984

преди 9 месеца

Само ние от Министерството на Истината можем да решаваме кое е истина и кое не е! Простолюдието няма капацитета да различи истината от лъжата!

27

Алекс

преди 9 месеца

Няма Денков,няма Про100,няма Ококорен,командва Шиши.Каза интервюто да не се излъчва и така стана.Жалък,по-жалък,най-жалък,академичен Мъпет.Да идва март и тази шушумига да се връща обратно в БАН.Обаче Промяната Продължава.Про100то е до Пералнята и чака нови поръчки.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Пеевски каза: довечера новини от 8, спорта от 9!!! времето от 10!!!

25

A1

преди 9 месеца

Да живее братска Русия навеки!Айде сега Пеевски да ми изтрие мнението!

24

Анонимен

преди 9 месеца

А бе кво стана с Цацаров бе? Още ли се радва на Анка от Благоевградските села?

23

Анонимен

преди 9 месеца

От русофилите толкова време само едно и също - джендърите, олеле мале и че Зеленски бил наркоман.... И това е. Между другото, норвежците прибраха ли ви всички дЕца или още има за прибиране? Или да питам оня тучч Карбовски?

22

Избирателъ

преди 9 месеца

Какви граждани са тези продажни ени4ари?!?!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Леле събраха се 10 човека

20

Cpt. William Lynch

преди 9 месеца

Teзи национални предатели от видеото са за съд или изгонване от държавата!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Пропагандата на Хитлер за борба на Германия и съюзниците и от Тристранния пакт срещу болшевизма и свободата вече се прокламира всеки ден по медиите. Фашизмът е вече тук и всеки ден краде от свободата ни.