183

Анонимен

преди 1 година

Списъкът Магнитски е свързан само с корупцията в рубли

182

Очаквано

преди 1 година

В прав текст последно предупреждение към боса на мафията ББ. Единствения разумен ход му е да се омита от политиката или да се скрие при господаря си Путин.

181

Радослав

преди 1 година

До 191: Абе зависи колко е опрял ножа до кокала, ако трябва и с рокля в затвора ще се разходи, стига да го оставят после да си харчи краденото на спокойствие. Все пак с такива ласки се издигна от леглото на бай Тошко,значи няма да е нещо ново за него. Пък и колко пъти ходи до Турция да моли Ердоган за гласове? Да не си мислиш, че и от там е тръгнал без да му олабят резбата?

180

До 191

преди 1 година

И кюлчета и пачки,заровени под магнолията в двора и в зайчарника.Проблема му е,че не може да си ги харчи.

179

Анонимен

преди 1 година

Докато САЩ не санкционират иквата, Пеецки, Гешеб, Доган и т.н. НИЩО няма да се промени. А най-дпобре направо да ги арестуват , екстрадират (като Чапо) и съдят ТАМ.В Бг съда е КОРУМПИРАН както и прокуратурата.Тук осъждане НЯМА.

178

Анонимен

преди 1 година

Ковчежникът на ГЕРБ-Бездомният Владко санкциониран по закон Магнитски а тоя продължава да се прави на хамав!

177

Радослав

преди 1 година

До 190: чакай, искаш престъпници и наказани по закона Магнитски да приемат закони които да наказват корупцията им и да разследва далаверите им? Още малко и ще искаш Путин да направи трибунал за разследвания на престъпленията на Русия срещу човечеството? Или САЩ да имат трибунал за наказване на разпалващи войни президенти? Герб и ДПС да приемали закон за разследване на корупцията, хаха.

176

Моньо

преди 1 година

Проблемът на Борисов е че има само къща в Банкя.

175

До 184

преди 1 година

Ти вярваш ли в чудеса?Та нали точно Гешев викаше на Борисов шефе.И още-шефе,аз се пра'им на луд,ама ти по-добре го правиш и от мене.От този човек ли очакваш разследване?

174

Стамболов

преди 1 година

Радев си позволява еднолично да говори и действа от името на България в разрез с решение на НС, взето с мнозинство от над 2/3. За погазване на Конституцията и опетняване на имиджа на България в НАТО и ЕС, следващото народно събрание би следвало незабавно да го отстрани от поста "президент".След поредните показателни санкции на Великобритания и "Магнитски" на САЩ, няма повече място за шикалкавене от страна на ГЕРБ и ДПС. Заедно с ПП и ДБ те са длъжни да отстранят Радев, да променят Конституцията в частта "съдебна система" и да съставят най-после редовно правителство !Сега или никога !

173

Самотата

преди 1 година

Е естистено състояние на духа. Който може да я понесе.

172

Анонимен

преди 1 година

Ако искаме да няма повече такива типове на власт,трябва да изчистим гнилите ябълки от съд и прокуратура,защото и там има много кандидати за закона Магнитски.

171

Радослав

преди 1 година

Дон тиквон известен сред родата си като Меси на българската политика си има вече 3 тупвания по тиквата от папи, остана му само златна топка за най добра балерина в българския футбол и Оскар за най добра женска роля в комедийния сериал: Аз нищо незнам, така пълно си заварих чекмеджето. Във второстепенните роли са всички минали, настоящи и бъдещи членове на цирк Герб. Цялата партия работи неуморно да помогне на бащицата тиква да спечели така бленуваното отличните!

170

Анонимен

преди 1 година

Гербероидната схема е такава - в кражбата заедно, като някой изгори е сам. Питайте каракачанката и валерката

169

В.

преди 1 година

Вярвам сама на русофил с канадска пенсия.

168

мисля си

преди 1 година

На Борисов земетресението в Турция ще му се стори като приспивно полюшване, ако Гешев се реши най-после да го разследва както трябва. Не списъкът Магнитски, а неговите кражби и далавери и списък с Вселенски мащаби няма да го побере... Ще се подава още и още от двата края. Кълнял се в Господ, това е абсолютно безсрамие.

167

Алекс

преди 1 година

Баце,Горанов беше ковчежникът на ГЕРБ.Тъпчеше Чекмеджето с кюлчета и пачки.Отстреляха те точно преди изборите.Играта свърши.

166

Радослав

преди 1 година

Проблемът на бойко е, че е доверчив като бай тошко, бойко със зехтин ще се намаже, гол ще отиде на турски паркинг, за палците на краката ще се хване и до последно ще твърди, че не е наясно какво става зад него и какво е това влакче от турски тираджии зад него. До последно ще вярва, че те са на опашка за същото за което и той се е наредил, а не за да го минат, толкова доверчив е той човечеца! Дайте му Оскар вече, че скоро ще започне да припада в ефир бленуващ за заветната награда!

165

Анонимен

преди 1 година

Недей да се кълнеш в Господ,защото той бави,но не забравя.И лъжите ти се пишат в дебелия тевтер.

164

Анонимен

преди 1 година

Тия хора не разбраха ли че американците следят всички финансови потоци и сметки по света. Няма как милиони и милиарди да ги криеш в къщи си, винаги прибягваш до някаква банка, а там чичко Сам може да проследи всеки долар. В най-корумпирата държава в ЕС България няма осъден нито един за корупция в особено големи размери. Американците вече се чудят в какъв списък да включат нашите корумпета та поне един корумпиран да бъде осъден от т.н. българска съдебна система.