198

дгд империализъм

преди 2 години

Един съсед турчин днеска ми разправяше за пра пра дядо му, който се е бил в руско-османските войни в българско поделение. Не можах да повярвам, но Русия дейстивтелно напада Османската империя няколко пъти преди "освобождението" като напада и няколко български града и убива българи, така че прадедите ни са се били срещу рашистанците още тогава, но редом с турци и всякакви други хора. Империи.....

197

Кора за яйца

преди 2 години

Одобрението за Путин няма как да не расте, когато обществеността знае, че вместо активна броня на танковете, в отделенията за такава има кори за яйца. Това силно стимулира одобрението към него и очаквам да продължи да нараства.

196

Анонимен

преди 2 години

200 кви акцизи тва да не ти е малък пазар кат българския. Германия има отстъпки от всякакви такива неща заради огромните количества.

195

Украинка

преди 2 години

До 197. Не само в Русия, но и тук в Бьлгария 85% от хора харесват Путин. Точка

194

Анонимен

преди 2 години

До Украинка "Това, не истина" Истина е. Даже по руската държавна телевизия го даваха.

193

Ха ха

преди 2 години

Страхът кара хората да си мълчат.Кво доверие в Терориста Путин?!?

192

Бива ли така

преди 2 години

И защо толкова малко, а не примерно 85 % или 90% какви са тези нереални одобрения на диктатора ?! Целият целокупен руски православен народ обича и одобрява Бащицата Самодържец!

191

Анонимен

преди 2 години

В Русия майдани и американски фондации не вървят, както и в останалият свободен свят впрочем

190

Украинка

преди 2 години

До 194. Това, не истина, а виж да не прибират мъртвите за да не платят на роднини, това е истина. Това прави Зеленски, когато одобрявате. И на когото помагате за да убива деца и цивилно население.

189

Анонимен

преди 2 години

До 184. Хубаво четеш евангелието, ама дяволски! Пишеш за приходите на Газпром,но погледни изявленията на руски икономисти.Русия губи катастрофално по други параграфи - акцизи,митнически такси,събираемост на данъци. Нали всеки куб.м газ е накичен с вземания, които руската хазна губи с всяко намаление на дебита към потребителя от Запад.За 4 месеца военни операции Русия се върна икономически 4 г.назад.И това е само началото..

188

Анонимен

преди 2 години

гледам, прокрадва се отново линията сащ vs. русия.. ами да ви кажа честно, колкото и конспиративно да звучи, това са пак лицата на една и съща монета. все едно да избираш между путин и медведев или байрън и буш. цялата работа е, че едни групи 'хора' стават по-богати и влиятелни на цената на всичко, а ние сме гориво и статистика за тях. системата е прогнила в основите си от крааай време, поне няколко хиляди години.

187

рубльов

преди 2 години

смеят ли да не го харесват

186

лъжци!

преди 2 години

това не е вярно! днесбг защо лъжете кой ви плати? от кремъл ли платиха? изтрийте веднага лъжата или ще сезираме комисаря по истината от ЕС!!!

185

Анонимен

преди 2 години

*** колкото и да въртиш никове си оставаш същия малоумм. Едно паве в жълтопаветната либерасткофашистка кратуна и да видим колко си умнокрасив да видим тогава скобичките и коментарчетата дали ще те спасят

184

Анонимен

преди 2 години

Статия под която пише "Спонсорирано съдържание" смях в залата

183

Бяла Лада

преди 2 години

Одобрението към Путин няма как да не расте, защото Путин е осигурил, всеки родител да може да си купи бяла лада с парите, които държавата отпуска за смъртта на сина им, а родителите си признават, че цял живот са си мечтали за бяла Лада и всеки път когато я карат ще си спомнят за детето си.

182

Анонимен

преди 2 години

*** народ-слаба държава

181

Анонимен

преди 2 години

Нормално да е високо одобрението, всеки който каже нещо против него влиза в затвора за 15 години :D Те и Кадафи го обичаха много в Либия, но го застреляха като куче накрая, сигруно любовта е била много силна

180

Анонимен

преди 2 години

До Re: До зАз "Че рейтинга на мистър Пу и в Германия, и в Австрия и в Италия е доста висок!" И в България,и в България. Анкетите се провеждат на лагерите на Камчия :)))))

179

Лаврентий Берия

преди 2 години

До Нуди Гъзи - здравей руски облизвaчо! Предлагам митинг пред руското посолство където под надслов - "..с меки фишки срещу твърдата Западна подкрепа.." русофилите - основно омекнали пенсионери - да подкрепите идолите си! За помече драматизъм, може да вземете снимки на бригадири от Хаинбоаз или каквото там ви възбужда! Поканете и солисти от Възраждане - Костадинов примерно. Може и да дарите някоя пенсия за руските "денацификатори" които дадоха фира в Украйна. Митрофанова харесва това!