167

Vol'Jin

преди 2 години

А колкото до негово нацистки нищожество ...я вижте графата нецивилизационни практики, подточка инцест - тоест вътрешен инбриидинг в една някога аристократична фамилия. И това е най-малкото ... По международно право без значение дали има два милиарда в сметките или два лева за инцест знаете наказанието ...

166

Vol'Jin

преди 2 години

Ама защо така са ви неудобни неопровержимите факти! Какво искам ли? Да се спази закона! За едни 15000 мой и 15000 чужди!

165

Анонимен

преди 2 години

Отчаяните русофили отново са на амбразурата да защитават феодална Русия и бункерния пcиxoпат.

164

Vol'Jin

преди 2 години

Принципно ми е силна историята, но доколкото си спомням големите завоевания, конкисти, реконкисти, кръстоносни походи продължават някъде от 15 век до към края на 19-ти век. Адолф не го броим - Той е престъпления срещу човечеството и как тъй последният Треторайхник служи на САЩ, Великобритания и РФ само не и на страната на която е сложен вицекрал!

163

д

преди 2 години

Рашистан - Болният човек на света

162

Vol'Jin

преди 2 години

Ми глей сега как три велики сили крият един нацист и всичките му бели и кражби, ние не можем ли за да запазим суверенитета си и независимостта си не само да изгоним три посланика и да затворим посолство, но и да реституиране и прекратим 9900 фиктивни компании. А гражданите не извършващи никаква стопанска дейност с тези 9900 фиктивни бизнеси да си ходят вкъщи! Малко ще си възстановим щетите!

161

Анонимен

преди 2 години

А как се развива икономиката на членката на ЕС и НАТО американската партньорка България. Расте ли БВП - 30%, 40%, расте ли износа - 50%, 70%. Как се развива членката на ЕС и НАТО?

160

Анонимен

преди 2 години

То пък европейската икономика е много напред!

159

Анонимен

преди 2 години

ЕС да звънят на 112 да идват да им сменят посра ните памперси, че се оакаха с "няма проблем, ще намерим газ"! Иначе братушките не ни вълнуват, то се очакваше, че така ще стане, да си складират газа и добивите, ама няма да има къде.

158

Анонимен

преди 2 години

Русия вече е завзела територии в Украйна с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха 100 милиарда за Украйна.

157

Запознат

преди 2 години

Ние пък си имаме Киро лъжжеца и Асен краддеца които ни върнаха 10 години назад с новата цена на газа от 3800 лв.за 1000 куб.м.

156

Анонимен

преди 2 години

А колко години изостава Русия когато ВКС России ги превърнат във ВКП Военно Космическа Пехота поради липса на самолети унищожени вследствие на пушене на необозначено за това място? 5, 10, 20 или 40 години?

155

Vol'Jin

преди 2 години

Та си говорехме за това, че единственото сбъркано в неолибералите е името им - ако ги кръстите завоеватели, конкистадори, заселници ( които предварително са поизбили местните) всичко си застава на мястото!

154

Мичмана

преди 2 години

Не знам къде ги върна,но по оценка на Блумбърг, Путин сложи ръка на природени богатства за 12 билиона от бивша Украйна, само до сега,а колко още ще реши да завладее само той знае!

153

Vol'Jin

преди 2 години

Какво ще рече 10000 фиктивни компании - означава, че са регистрирани на минимума средства, не извършват никаква стопанска дейност , никакъв стокообмен , около стотина от тях извършват някакви услуги, но в по-голямата си част са създадени само с една цел - някой чужденец от САЩ, Великобритания, РФ да си купи къща/и на безценица имайки предвид "тежкият мор" избил местното население или принудил го да емигрира!

152

Vol'Jin

преди 2 години

Господата от Хага и Люксембург четат ли внимателно - принципно земята в България е неприкосновена , тоест може да бъде купувана и продавана само от български гражданин на български гражданин или европейски доколкото знам. Но има уловка ако компания купува земята няма значение на български или чуждестранен гражданин е регистрирана тя. И благодарение на един хубавец бил на министерски пост 2092-2008 в Република България има към 10000 фиктивни компании, който не извършват никаква дейност...

151

Планът на Путин

преди 2 години

Всичко върви по плана на Путин. И потъването на крайцера Москва и бягството на червенознаменната армия от Киев и унищожаването на десетки складове с боеприпаси и ликвидацията на базата на ВКС в Саки, всичко това е заложени в плана на Путин. Освен всичко Путин заяви че Русия т.е. Путин не започнал още да воюва, но кога ще започне да воюва не става ясно и тази част от плана на Путин остава строго секретна. Вероятно Путин ще почне да воюва чак когато Украйна започне да бомбандира бункера му.

150

Vol'Jin

преди 2 години

Със скоростта на администрацията на МОН можеше да съм настинал и перманентно ...

149

Vol'Jin

преди 2 години

Ооо екс министър Денков - вие сте сте се сетили за мен! Кога? С шест месеца закъснение! А ситуацията изобщо не е изисквала вашата намеса? Тя е незначилна! Толкова незначителна, че има свет побеснели родители и ученици от които аз не се крия! Няма за какво! Аз съм платен годишен отпуск, а кой е нарушил закона за държавната администрация си е негов проблем. Малко съм настинал, бая малко - няква гадна настинка от вентилатора и жегата ама не съм Пинокио!

148

Средния век

преди 2 години

Европа спират да се къпят и ще идат в средновековието