125

зимата

преди 2 години

студ

124

Юмручето

преди 2 години

Пак се изказва неподготвен!Лошо го съветват руски другари!

123

Анонимен

преди 2 години

Точно така

122

Анонимен

преди 2 години

Киро е пирон в кисело мляко, а Асен е слон в стъкларски магазин. Трябва незабавно разследване. Кирил Петков дори не е върнал заплатите от служебното правителство, където беше уличен от КС, че е бил назначен неправомерно като министър поради двойното гражданство и декларацията с невярно съдържание.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 А след това Русия ще се изправи пред най-тежката си пролет и лято изобщо в историята си :))))))))

120

Анонимен

преди 2 години

Европейските страни започнаха активно да призовават своите жители да започнат да пестят газ още сега. В понеделник Дания въведе режима за ранно предупреждение, което означава "че може да възникне ситуация със значително влошаване на доставките на газ" "поради несигурността с доставките на газ от Русия". Датската енергийна агенция призова датчаните да пестят енергия. Холандските власти също така призоваха компаниите и жителите на страната да пестят енергия дори през лятото, тъй като "всеки кубичен метър газ е от значение".

119

Ама не знаете ли?

преди 2 години

Тя ,Корнелката,си лъже още от. малка!

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Даааа... Русия яко го закъсва с тройни приходи от цените на газа. От петрол същата работа. Ако си спомняш Лайнинен беше се изцепила, че ес трябва да купува руски нефт, за да не го продадат руснаците другаде и да спечелят повече. Е, речено - сторено... Ето ти линкче:fakti.bg/world/683085-ursula-fon-der-laien-kupuvame-oshte-ruski-petrol-za-da-poprechim-na-putin-da-go-prodade-po-skapo-video

117

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ПРЕДЛОЖЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ И ТОВА НЕ Е СЛУХ/РЕШЕТНИКОВ ГО СЪОБЩИ В ЕФИР/КРИМ Е РУСКИ!В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ИМА РУСКИ АГЕНТИ И СЪС СЪДЕБНА ЗАПОВЕД ГЕШЕВ НАПРАВИ ОБИСК И ИЗВЗЕХА ДОКУМЕНТИТЕ! ТОГАВА ВДИГНА ЮМРУК И НАСТАНА ПРЕВРАТА! ДОБРЕ ПЛАТЕН ОТ ЧЕРЕПА И ТОВА НЕ Е СЛУХ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ГА СЛУШАХМЕ КАК ДАВА ИНСТРУКЦИЯ НА ДРУГАРИ ОТ БСП!КАКВА БОРБА С МАФИЯТА?КАКВА БОРБА С КОРУПЦИЯТА? ***...НА В ЦЕЛОФАН ЗА НАЙВНИЦИ!ЦЕЛОФАНА СЕ СКЪСА И ОСТАНА ДА ЯДЕМ Л...АЙ НАТА НА СТУДЕНО!

116

Анонимен

преди 2 години

Както и да се реши ситуацията със "Северен поток-1", Европа във всеки случай вероятно ще се изправи пред най-тежката зима в цялата си следвоенна история. Цените ще бъдат възможно най-високи.

115

Анонимен

преди 2 години

Вучич прогнозира есента и зимата $5000 за газ. Президентът на Сърбия Вучич заяви, че сделката за газ с Русия е изключително изгодна за Сърбия, цената е 10-12 пъти по-ниска отколкото в Европа. Сърбия е осигурена с евтина енергия за зимата и за следващите години.

114

Анонимен

преди 2 години

Хора,помните ли преди месеци Радев каза, че България се нуждае от политици като Киро и Асен? Даде ги за пример и пожела на България да имало още като тях. Всъщност Радев даде гаранции за Кирил и Асен, а сега се дистанцира. Явно се срамува от тях. Как успяха да заблудят президента? От самото начало се видя, че Кирчо и Асен са слонове в стъкларски магазин..

113

УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО

преди 2 години

Вашето премиер дойде при мен и рева да не ви спираме руския петрол . Беше много смел мъж .

112

Анонимен

преди 2 години

Русия е Нигерия със сняг.

111

А Радев?!

преди 2 години

А Радев откъде се появи и КОЙ го беше чувал, преди Нинова да го предложи за кандидат на БСП?! Друг е въпросът за ролята на Решетников и Кремъл,, но човекът от село Славяново е президент точно благодарение на Нинова! И днес падна още по-ниско и още по ясно лъсна коварната му и двулична физиономия, след като си позволи да плюе по нея! Нямаше да го направи, ако беше истински мъж и джентълмен! Ако беше, но не е! Че този путинопитек е изтъкан от злоба и злъч бе! Ега ти "обединителя" на нацият

110

Колев

преди 2 години

Натовският генерал все върти котешки Каваци,не че за някой работен не е прав,но изглежда толкова му е багажа,в началото казваше русия ще спечели за дни войната,но се видя край Киев какво стана пък и сега край Луганск как се напъват юнашки батюшките вече месеци за територия колкото бургаска област

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 "Отказът от руска газ ще ни струва около 5-10 милиарда долара годишно" Хихихи. Дай си източника на тази информация. Нещо на русофил двойкар му нямам доверие в сметките.

108

Анонимен

преди 2 години

Отказът от руска газ ще ни струва около 5-10 милиарда долара годишно, тия пари няма да ги усетим а Русия ще рухне, България е европейска развита икономика, а Русия икономически е изостанала в 19 век, Русия е гола вода с БВП, само 3% от световия БВП, а ние с ЕС и САЩ сме 40%.

107

Анонимен

преди 2 години

106 - ама трябва въжена линия.

106

Анонимен

преди 2 години

Киро - Когато бях в Харвард , ние от Харвард , в Харвард