210

Анонимен

преди 2 години

ДА ИЗЛИЗА НАРОДА НА ПРОТЕСТИ Е ВРЕМЕ,БАНКЯ ДА СЕ РАЗТРЕСЕ,РОСЕНЕЦ ДА КРОИ МУРАФЕТИ МАЗНИ,СЛАВИ БЕСЕН ДА СЕ ДРАЗНИ,КОСТАДИНОВ КОПЕЙКА В РАША ДА ОФЕЙКА! НИКОГА ВЕЧЕ МАФИЯТА НА ВЛАСТ!СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ!НИКОГА ВЕЧЕ ПАРТИИ ПАТЕРИЦИ НА ОЛИГАРХИЯТА!ИЗЛЪГАНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ВЪЗРАЖДАНЕ И СЛАВИ ПРОГЛЕДНЕТЕ ХОРА, ЛЪЖАТ ЧЕ СА ПАТРИОТИ,ПРАВЯТ НИ НА ***!

209

Аз промяната

преди 2 години

Какви глупости какви лъжи какви простотиипишат платените на пъпъ и техните патерици дб повече парламент няма да видят бкп са около 4% а пъпъ даже не са партия с ниска избирателна активност и мадуровските машини и репресиите на 12 клозета събраха се мафията и крадат крадат крадат

208

ИЗБИРАТЕЛ

преди 2 години

Трябва да си сляп и глух,за да не разбереш,че мафията не иска българите да живеят добре и щастливо в правова д-ва.Видя се,че много,много трудно без мнозинство можеш да се пребориш с нея.На изборите ПП трябва да получат мнозинство,за да тръгнем към нормализиране.Мина Планът за възстановяване,и на мафията се отвори път да открадне тези милиарди,които ще получим.Само че те няма да помогнат на редовите граждани,а на мафиотските кръгове.ББ и сателите му доволно потрива ръце.

207

Анонимен

преди 2 години

До Исторически парк...Ако бяхме при ББ в тази ситуация той нямаше да допусне инффлация над 10 %,щеше да овладее повечето кризи,щеше да води правилната политика с Русия,Европа,Америка,НИКОГА НЯМАШЕ да допусне това обедняване и нямаше така осезаемо да усетим влиянието на войната, защото ББ е много умел и доказан политик! Доказано,пък някой,на които е неудобен нека си говорят против него и да го очернят и да му приписват НЕДОКАЗАНИ престъпления! Е,НЕ МОГАТ КАТО НЕГО СМЕШНИЦИТЕ!

206

От Вселената

преди 2 години

Едно време.. во време оно.. Те Човеците бяха "АЗ", "БУКИ", ВЕДИ"... Те бяха Божествени като Бог, Цар, Отечество, пълни гърди с Вяра, Надежда и Любов.... Знания да носят и на Земята мъглата, тъмата с Четмо и Писмо да РАСсейват. Те Бяха наРОД от Исполини отседнаха около ХЕМус на Балкана. Оряха, Сееха, Смееха се и си Пееха, с една дума Живот си Живееха. Балкана ехтеше от Детска Глъч, Смях и Радост им изпълваше СЪРцата.

205

ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ

преди 2 години

Аз като казвам, че България отново трябва да стане царство, да се управлява от цар... Комунизма и демокрацията унищожиха България, разядоха я от вътре... Парламентът трябва да се закрие и забрани! Цар става глава на България и всичко си тръгва отново! Защото всеки цар иска да се запише в историята като велик държавник който е направил нещо велико за страната си! А не разни мижитурки да идват на власт през четири години, да откраднат каквото могат и история да ги забрави...

204

Две мафии

преди 2 години

В България има две мафии: Червената, на РУСНАЦИТЕ, ДС, Радев, Янев, Нинова, Копейкин и мутренската, на Боко. Червената мафия си доведе Петков, за да го използва като "западно" прикритие, за да овладеят отново власттта в държавата, и като контрапункт на мутрата/неевропееца Борисов, от когото да си върнат упрвлението. Петков беше предвиден като инструмент за отстраняването на Борисов, след което доброволно трябваше да си тръгне, когато му кажат. Оказа се,че той повече не иска да слуша Радев.

203

Анонимен

преди 2 години

И сега как всички приемат за най-голямото предателство темата за РСМ. А това, че толкова години ви крадат, че принудиха заради мизерията вашите близки и вие да ходите в чужбина далече от семействата си. Че ви държат бедни, без свобода на словото и в среда на всеобхватна корупци. Че промениха учебниците на децата и махнаха някои текстове на Ботев и Каравелов. Че онези от махалите се чувстват безнаказани и дерибействат както си искат. Това за вас не е национално предателство ли ?!!

202

ОЛИГАРХИЧНО ИГО

преди 2 години

Коалицията Митрофанова е уникална коалиция - тя събра в едно общо нещо урци и възрожденци, мутри и чалгари... Всъщност руската роля е на заден план а на преден са парите на гербесто-депесарската мутроолигархия, която не може да преживее и да понесе, че вече цели 6 мъчителни месеца не е на власт...Американското посолство е време да се намеси и да помогне за освобождението на българския народ от ОЛИГАРХИЧНО ИГО!

201

Анонимен

преди 2 години

Както се казва правете любов , а не война. Човека прави любов и политика :)) Видяхме импотента джуджето ,какво направи ... война . Предпочитам модела на Петков:))

200

анонимен 2

преди 2 години

русия си го върна на киро !!

199

Анонимен

преди 2 години

Костадинов взема цялата власт ,петата колона от козяк се гони и България става велика отново.

198

Соня Колтуклиева

преди 2 години

При ГЕРБ имахме премиер без жена!? Сега Кирцата има...цели 2 женички- Линдя ( официалната) и Гугълката( любовничката) В сайта pik.bg изтече видео( скандализирало ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ) - как Лена и Кире се качват по стълбите към любовното гнездо-апартамент на Гладстон,и пред вратата Кире обарва Ленка по дупенцето!? СРАМОТА,НЕЧУВАН РЕЗИЛ,ПОЗОРР,СРАМ- ОСТАВКАА! Това ли ви беше промяната!?

197

Анонимен

преди 2 години

Опорката на гербестия сайт, че Кирил Петков ще каже да на Северна Корея са абсулютна фантасмагория. Слави, саморазкрил се като патерок на сарайско-банкянската гениалност в алчнотията, какво ще правиш на избори като избирателите ти ще гласуват МАСОВО не за теб а за Кирил Петков, както и депутатите ти минават към него...

196

1280

преди 2 години

Платените *** на ДБ и ПП се наасраахаа. Какво стана бе? Черепа и Прокопиев тоя път няма как да си платят.Пази Боже пък да приемат падането на ветото за Македония, не ми се мисли, Киро няма да смогне да се качи на самолета за Канада

195

ВъZраждане на СССР

преди 2 години

Няма да пускате Лавров да прелети над България!! Нищо не остава ненаказано от Русия!

194

Бесен

преди 2 години

Както се казва: *** народ - слаба държава! Да ни е честита коалицията ГРОБ, ДПС, В-Г-Ъ-З-РАЖДАНЕ, и НЯМА ТАКЪВ НАРОД!

193

Салвчо е аут!

преди 2 години

Форевър!!!

192

От Вселената

преди 2 години

Колкото е по - корумпирана републиката, толкова повече закони има - Тацит.

191

Анонимен

преди 2 години

ИТН са събрани от кол и въже, нема да се учудя ако се разпаднат :)) Все пак лидера им Славчо се криеше от собствените си депутати, те даже не го познават, нормално е за Славчо, нали е слуга на Доган :))