93

Ром"с

преди 2 години

То какво да каже друго,нали ще го "изядат" веднага ... !

92

Анонимен

преди 2 години

Коко, кокаинов, Полша си точи зъбите, за западна Украйна. Официално казаха, че пада границата, между Украйна и Полша.

91

ЧЕСТИТО РУСОФИЛЧЕТА

преди 2 години

УКРАИНСКИТЕ ВОЙСКИ ДОСТИГНАХА , ГРАНИЦАТА С РУСИЯ!/// СЛАВА НА УКРАЙНА И НЕЙНИТЕ ВЕЛИКИ СИНОВЕ!!!///....СМЪРТ НА ПУТИНСКИТЕ АГРЕСОРИ!!!!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Дубрутру ! путин се готви за дълга война! Колко дълга? Една седмица? Руското население ще бъде яко обрулено и няма да има Маршал нито Генерал нито старшина !

89

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия. България е със вас. Млатете укрите не им давайте да дишат. Те нямат право на това.

88

Не забравяйте

преди 2 години

Нато има военна твхника светлинни години по напред от руската има и ядрвнни ракети много по умни и мощнинот руските.Ако русия не св изтвфлинвъпрос на време е нато да се намеси, не го забравяйте това

87

Анонимен

преди 2 години

Арестович, каза, че ситуацията в Азовстал излиза извън контрол. Довиждане улетехте Зеля.

86

Анонимен

преди 2 години

Слава КОКАИНИ!

85

Петров

преди 2 години

украинците си избраха по про ст от наш Боко да ги уоравлява - наркото Зеленски.

84

Анонимен

преди 2 години

А КАКВО ЛИ МИСЛИ ПО ВЪПРОСА ПОЛША ?

83

Анонимен

преди 2 години

Мнозина, които подкрепят Украйна в този конфликт забравят един дребен, но много важен факт - Русия все още разполага с оръжия за масово поразяване. И ако не се опитваха да пазят населението им, до колкото могат, то Украйна щеше да е едно поле от руини. А тоя пич отдавна щеше да е запял друга песен.

82

Анонимен

преди 2 години

Зеле, вие сте пачччавретините на Америка. Викиту Нюланд, раздаваше курабийки на Майдана, чий го търси американски дипломат, на украински протест?

81

Петров

преди 2 години

пр ос ти, бедни, мизерни, жалки американски слуги - общото между украинци и българи.

80

Анонимен

преди 2 години

Чуват се добри новини и радостни възгласи от полесражението ! Обявиха повратна точка! От тук нататък ще бъде все така ! Никви преговори! Безусловна капитулация на *** и орязване на излишните им земи! СЛАВА УКРАИНЕ ! ЧЕСТИТА ВИ ПОБЕДА !

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99Глупости, пълни глупости дърдориш драги ми апологете на Америка. Тук няма русофили и русофоби има хора които мислят трезво и такива които просто са се пусннали по течението и групово скандират това което се очаква от тях. Ето на това му викат политическа коректност. И именно заради нея това което написах май няма да го прочетеш. Защото Америка си гони интереса и такива като теб с граченето си й помагат . какво печелиш ти от това обаче не се знае - май нищо.

78

Дедо Байдън!

преди 2 години

Не се притеснявайте, другари! Ще има война не само с Украйна, а и със САЩ и Великобритания! Те ще доставят оръжие на украинците и укрите ще ви изтребват! Е, от време на време САС и Делта Форс ще навлизат в тила ви и ще взривяват това онова, просто така, да не губят форма! И някоя и друга ракета изстреляна кой знае откъде ще унищожава я кораб, я радар... Ама няма да се сърдите! Мечтахте си да воювате с НАТО - изпълни ви се желанието!

77

Отговор

преди 2 години

До до 99 Ами защото не съм видял украинци да са нахлули в Раша, а руските варвари газят чужда територия, сеят смърт по пътя си и сравняват цели градове със земята!

76

СЛУЧАЕН МИНУВАЧ

преди 2 години

Абе *** ти не можеш да кажеш кога ще свърши защото не зависи от тебА от твоите началници отвъд океана само че целият свят разбра че сте големи лъжци и циркаджии

75

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, официален представител на Кока LTD.

74

Ха-ха

преди 2 години

Щом така спокойно казва, че войната ще свърши, когато си върнат всички територии показва, че яко са подкарали нашествениците, и че лошото за рашистите тепърва предстои! Целият нормален свят разговарят със Зеленски, а Кремълското Жуже се е покрило и се крие и от сянката си!