25

Диана

преди 2 години

Зеленски не гледа себе си, седнал да се грижи за Русия! Русия направи Украйна житницата на СССР - бяха разорани много целени там, изградени много съоръжения и снабдени с много техника, семена, торове.. Много хора от цялата страна работеха по целените на Украйна и определено зърнодобивът там не е заслуга само на Украйна! Вместо те сами да предложат на Русия някакви подходящи договорености, украинците сега пищят, че руснаците били отнесли тонове зърно в Русия, били рушели складове..Грозно!..

24

АнонимеН

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ, АТАКА И БСП ОБЯВИХА ЧЕ ЗАСТАВАТ ТВЪРДО ЗАД КОМУНДЕЛИСТАН И ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ!!! И ЗАПОЧНАХА ДА СКАНДИРАТ-КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ

23

НАТО план

преди 2 години

НАТО си мислеше че ще потроши руската армия със укро-еничарите ама явно са се излъгали! Сега са пълна паника. 50 милярда не са достатъчни - трябват и хора и боен дух. А те нямат липсващите компоненти!

22

Анонимен

преди 2 години

Слава на Великата Украйна ..!!!! Невероятни войни.Разкостиха за два месеца руската нещастна армия ...

21

Анонимен

преди 2 години

Зеленчук, какво те интересува, какво ще се случи с Русия? Гледай си Уссраййната. Жените правят протести, че мобилизират мъжете им. По-бедните, а богатите урки извън Украйна.

20

Анонимен

преди 2 години

Слава кокаине

19

защо

преди 2 години

Днес.бг, пощодете ни, моля. 9.40 ч. и още не ни бяхте осведомили Пророка / да се слави името му/ какво ни съветва. Някой инфаркт ще направи. П.П. Иначе, Честит празник на всички мюсулмани. Здраве, мир и благоденствие.

18

Анонимен

преди 2 години

Слава на Великата Украйна ..!!!! Невероятни войни.Разкостиха за два месеца руската пародийна армия ...

17

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ще спечели Русия след края на войната не се знае,ама виж,че тая измислена формация Украйна ще престане да съществува е сигурно!

16

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

МИР ане ВОЙНА

15

НАТО-укро-еничарите

преди 2 години

Укро - еничарите на НАТО ще се бият до последно! Запада тая война я готви 30 години. Ама както е тръгнало - без и те да си отнесат боя на собствените им територии - няма да мине!

14

Анонимен

преди 2 години

В България идват само богатите украинци. Вчера са арестували двама молдовци задигнали 60 000 евро от украински бежанци. Тези бежанци идват с по над 100 000 евро. А мъжете дават на границата на Украйна по над 50 000 евро, за да ги пуснат да излязат от Украйна понеже подлежат на мобилизация. Украинските бежанци идват с по над 100 000 лева, а България ги настанява в хотели. 90 000 украински бежанци има до днес и на ден струват 3.6 милиона, А ЗА МЕСЕЦ 108 МИЛИОНА ЛЕВА. Айде, обратно в Украйна!

13

До 9

преди 2 години

Варваш ли си, като ги пишеш тези работи?

12

ПУТИН СА ПОБОЛЯ

преди 2 години

Големи загуби понесох. Кво да кажа на руските майки

11

:) Киевския Хълк

преди 2 години

Бясното куче си лае - патакламата си върви...

10

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНДЕЛИСТАН ВЕЧЕ Е ИЗОЛИРАН! СЕГА Е РЕД НА МНОГО ПО-СЕРИОЗНИ КОНФИСКАЦИИ ОТ СТРАНА НА ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ СПРЯМО РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН И ЦЕЛИЯ КОМУНДЕЛИСТАН!

9

Анонимен

преди 2 години

Всяка втора новина е за зеленчуков, айде нещо друго дайте де

8

Анонимен

преди 2 години

Четох, че Зеля е обиден на Ердоган, само Ердо да не го обиди отзад няколко пъти, че ще му се стъжни. Хахха

7

Анонимен

преди 2 години

Украйна печели войната убедително .Украинската армия ще гони първобитното руска армия навътре в Русия ,докато руските спец СЛУЖБИ ликвидират военнопрестъпникът ПУТИН.....

6

Анонимен

преди 2 години

Конферансието пак взе думата. Отдавна е време украинците да му вземат думата и повече да не го пускат да говори.Той изпраща младите хора на сигурна смърт, следвайки заповедта на Бай Дън 'Война до последния млад украинец'.