40

Ооо Смешникооо

преди 2 години

Какъв празен мозък имаш или немаш акъл? Щом България е враждебна и агресивна срещу Русия. Щом България налага санкции срещу Русия. АМИ НОРМАЛНО Е да ПОЛУЧИМ отговор по подходящ начин. НЕ може така само ние да размахваме пръстче и да правим санкции безнаказано и без последствия.

39

Оти досега

преди 2 години

беше ПРуска, нале..

38

Христе Хазартний

преди 2 години

Както пее хазарта "лaпамe ишки". Благодарение на Киро.

37

мдаа

преди 2 години

И тоз чете като дявола евангелието. Русия ни каза - ако искате газ, плащате с рубли. Скоро и нефта. А че премиерът ти защитава краварски интереси, а не български е ясно на всички нормални българи.

36

Анонимен

преди 2 години

Кога влезе в политиката, кога се научи да лъже?!

35

Qanon

преди 2 години

Ах лелеей! Кога най-после ще се погледне националния ни интерес?! Едните за Руснаците, другите за американосите... Аз пък съм за България!! Майките ви и бащите ви едва изкарват месеца, а вие се чудите на кой да се надупите!! Продадохте това, което нашите деди са пазили с цената на живота си! В речника си нямам такива думи, с които да ви наругая вече!!

34

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са предатели

33

Анонимен

преди 2 години

тука и аз се надявам , като започне българина да изхарчва заплатата на десетия ден , вече да отиде на 11 я пред МС и да не мърда оттам докато тия не изхвърчат

32

Анонимен

преди 2 години

Брей, така ни била казала Русия! А какво ни казва САЩ?!?

31

Анонимен

преди 2 години

За да се оправи нещо, първо ще стане по-лошо. Всички, които роптаят срещу правителството са или зложелатели, антибългари, или плиткоумни.

30

РОФЛ

преди 2 години

На господин депутата Христо Петров май единствения клиент на калпавата стока остана г-н министъра на кОлтурата...

29

Оня

преди 2 години

До 30Не направиха защото 12 години е градена правилната прокуратура. Нали не очаквате за 1 година магически да се оправят всички мизерии и кражби които са се случвали в последните 12? Имайте малко търпение... търпяхте онзи толкова време.

28

Тъпото

преди 2 години

Хазарт,Смятах те за по умен.Оказа се и ти от същото котило с Петков.Хората никога няма да се обърнат срещу Русия.Откъде го измисли този коментар,незнам.

27

Ицо Тъпото

преди 2 години

Това е новото нормално, колкото си по *** и необразован, толкова по голяма трибуна ти дават.Бог да пази България от тъпотият!

26

Анонимен

преди 2 години

Браво на Ицката, отново точен в коментарите. ББ и копейкин да хващат първия полет за москва. 12г. една тръба от Гърция не прокараха, защото гушкаха парите на путин. Иначе турски поток го вдигнаха за отрицателно време.ммммааааммммаа ви руска и продажна.

25

приятел

преди 2 години

ице хубаво момче си, но по добре не говори нищо защото говориш само глупости

24

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо вярно, да каже Ицо хазарта. Той винаги се изказва, между два свои концерта из заведенията. А уж, депутат?

23

Анонимен

преди 2 години

"Продължаваме промяната"...продължава, но промяната е към по-лошо! Как не за година една проверка на фалшиви бизнесмени не направиха, кола или дворец да отнемат или идея за бъдеще, Естония например, блажени са вярващите!

22

кмето

преди 2 години

Как са хемороидите бе шушмуррок...? Кариерата ти на рапърче приключи отдавна, и се намърда в парламенто да взимаш големата заплатка, па и много компетентен го даваш. Скоро със шефът ти ще бегате с пълни *** по софийските улици, подгонени от ,,почитатели,,

21

Анонимен

преди 2 години

тоя само да го срещна такъв тупаник ще изяде, как подлъга хората да гласуват , то е край и спесни и с присъствие