47

Драма

преди 2 години

Голяма драма в тази статия - а да не би грешно да са чули да се е молел да не го ваксинират

46

Aнонимен

преди 2 години

Вече и международно съдебно решение има за геноцида и забрана на ваксините

45

Кънчо Трънчев

преди 2 години

Ехаааааа... Колко много интернет доктори, интернет експерти, интернет интелектуалци... Да ти се прище да отвориш пункт за химическа кастрация... Специално за тях

44

Анонимен

преди 2 години

А защо в Швеция с 87% ваксинирани над 11 годишна възраст и над 50 000 случая ежедневно напоследък, имат около 1200 души хоспитализирани, от които 85% са неваксинирани.??? И само 6 починали вчера. Е, антиваксърю, какво е обяснението ти?

43

Анонимен

преди 2 години

Аз и децата ми сме ваксинирани с всички задължителни ваксини от имунизационния календар на България.Но неизвестни чорби няма да си инжектирам.

42

Бay

преди 2 години

До 50 иска ти се :D

41

Хубаво обясняваш

преди 2 години

Ама те са антиваксъри и имат някои липси.

40

Обяснявам

преди 2 години

Когато човекът е на прага на смъртта и се налага да го интубират, го вкарват в изкуствена кома с пропафол. Приспиват го. Естествено , че преди наркозата човекът говори и е в съзнание. А да те интубират без наркоза е много садистично. Не знам как си го представяте. И го включват на апарат за асистирано дишане и вкарват кислород под налягане, за да може да се оксигенира кръвта му. Защото дробовете му са вече толкова увредени от ковида, че не изпълняват функцията си при обичайните условия.

39

Анонимен

преди 2 години

Бре! И вегани антиваксъри ли имало? Покойният ми дядо би рекъл: Таков у нашио род не е имАло!

38

Stoyanov

преди 2 години

Ах не мога повече , разревах се ! Молел да му бият ваксина ! Каква драма драма драги зрители! Сигурно и от гроба чувате как се моли да го ваксате , че да му е по-добре на оня свят ваксиниран.

37

йе

преди 2 години

Опасния свят на цветнокожите лгбт вегани феминисти. ***, а за тях кога?

36

Анонимен

преди 2 години

Всяка подобна "информация" все повече отблъсква хората от тези псевдо ваксини... Щяха ли да умират всеки ден ваксинирани, ако тези препарати вършат работа?

35

Анонимен

преди 2 години

Е на кого да ги изпробват ваксините? Върху веганите ли? Естествено, че ще ги изпитват първо върху опитни животни. Първо на мишки, после на маймуни.

34

Сърцераздирателно

преди 2 години

Глин Стийл лежеше в интензивното отделение, вкаран в изкуствена кома. Умирайки от ковид, той успя някак да излезе от комата и да се помоли на медицинските сестри да го ваксинират. Когато разбра, че е твърде късно за ваксина, той прошепна с последни сили: "Никога не съм се чувствал толкова зле. Иска ми се бях ваксинирал." - Иска ми се бях... И издъхна в адски мъки въпреки комата. А съпругата му ридаеше отчаяно и се закле да се ваксинира всяка седмица, за да изпълни предсмъртното му желание.

33

Анонимен

преди 2 години

Веган и програмист. Таквоз чудо досега не съм виждал. Най много някой QA.

32

Анонимен

преди 2 години

Поредният пропагандистки чаршаф как някой с фалшив сертификат влиза в интензивното и, лежейки с тръба в гърлото, вика доктора и мигайки чрез азбуката морзе си признава за фалшивия сертификат и призовава всички да си инжектират максимално количество ваксини срещу уханския щам на коронавируса (който не съществува от две години).

31

Анонимен

преди 2 години

Тази статия не се отнася за нас. У нас вегани са предимно от онзи вид наречен "умните и красивите" с високите заплати и най-често програмисти. А всичките от този вид са тройно ваксинирани.

30

До 29

преди 2 години

Ти май си жертва точно на ефекта, за който говориш. На какви точно данни се базира твърдението ти относно разни 40-годишни?

29

Не се смятаме

преди 2 години

Умни сме смятате вие ваксинираните засега до три утре вземате числото четириии

28

Анонимен

преди 2 години

Искам да запитам защо така светкавично отменят мерките в Западна Европа? До миналата седмица виеха на умряло и вувеждаха зелени-ултра зелени и бустерни сертификати.... Да не би да се готвят за война? А по време на война няма как да се занимават с Ковид-тероризъм.