98

Kapmoфчо

преди 2 години

Абе какво има да го мислим! На наша територия чужди военни трябва да идват само за учения. За сигурността когато никой не ни напада, трябва да се грижи нашата си армия! Ако има армията ни проблем със изпълнението на задачите по охрана в мирно време, занчи трябва да се реформира и усили нашата армия а не да се вика друга!

97

Анонимен

преди 2 години

До Някой коментар "А как определяш запушването на фалшиви ваксини и чертежи на самолети?" Въпросът ти показва с какво се занимавате русофилите в България в момента. Няма по-уличаващи думи от собствените ви признания.

96

Итън Хънт

преди 2 години

До Смешници, срам ме е, че у нас - старана, разделяна и обладавана, но с ВЕЛИКИ умове, има толкова ...абе толкова ... (млъкни сърце) мижави *** като Вас... Позор!

95

Някой коментар

преди 2 години

Значи закупуването на газ и нефт от България ти определяш като колонизиране от Русия. А как определяш запушването на фалшиви ваксини и чертежи на самолети?

94

истината боли

преди 2 години

"Кризата в Украйна засилва търговските връзки между Китай и Русия" - Запада вече няма Нищо, което може да Предложи - дори Микрофоните на които Блинкън и Лавров си говориха вчера в Женева, бяха Китайската марка "TAIDEN"... Запада Потъва по-бързо и от Титаник, скоро с 1 шепа ориз ще се оцелява на Запад...

93

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 99: И защо има "енергийна зависимост" от Русия. Германия също купува руска газ, а не се счита за "енергийно зависима". А на Бойко три мандата не му стигнаха да направи газовата връзка с Гърция.

92

Пич

преди 2 години

За испански самолети - окей. Не от какъв зор нидерландци ще идват тук? Нали уж дълбоко ни мразят?

91

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 97: Ще получим два самолета Ф16 догодина? Блажени са вярващите. А неустойки по договора има ли? Помни какво си писал.

90

Анонимен

преди 2 години

До Някой коментар "Извинявай с какво се усещаш колонизиран от Русия?" Достатъчно е да се види политическата и енергийната ни зависимост от руснаците и отговорът е ясен. Ако добавим към това осеяната ни с руски и съветски паметници територия и платените руски *** - окупацията е завършена.

89

TIKVATA

преди 2 години

IANEV e komunist....Vlece go kumtu Prosiata.....

88

Анонимен

преди 2 години

До Стига глупости "Излиза, че ти знаеш кога ще получим осемте Ф16, за които платихме авансово 2 милиарда долара. Ами напиши кога ще дойдат, та от министерството на отбраната да си направят сметката." Ами, знам, защото договора за тях е ПУБЛИЧЕН. Първите два ще бъдат доставени през 2023, следващите 4 през 2024 и последните 2 плюс останалата част от изпълнението (резервни двигатели и пр) до 2027. Напротив, базата в Граф Игантиево ВЕЧЕ е приведена в готовност. Нищо повече няма да се харчи "по тях".

87

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на путин, скоро в България ще има истински американски бази и противоракетна и противокорабна артилерия.

86

Анонимен

преди 2 години

Да се смееш ли, да плачеш ли...

85

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 87: Излиза, че ти знаеш кога ще получим осемте Ф16, за които платихме авансово 2 милиарда долара. Ами напиши кога ще дойдат, та от министерството на отбраната да си направят сметката. Има още доста пари да се харчат по тях докато дойде ред да могат да се използват.

84

Някой коментар

преди 2 години

Извинявай с какво се усещаш колонизиран от Русия? Обратното от САЩ е доста очевидно.

83

SS

преди 2 години

Не бъдете наивници ! При една война Украйна -Русия ставаме прифронтова държава ! Никой не може да ви защити от нищо ! Не Юрофайтер,илиF-35 ,нищо ! Това остана само във война да ни вкарат нашите управници ! И не си мислете,че ако видят зора няма да избягат и да оставят народа на произвола на съдбата .Нещастен българино !!!

82

Анонимен

преди 2 години

Както винаги май пак късата клечка ще изтеглим.

81

Нищо ново

преди 2 години

До Ина: Има всякакви. Но за съжаление сред тези, които са ни управлявали продажниците винаги са били повече. Ако не беше така досега щяхме да имаме и АЕЦ "Белене" и Южен поток.

80

Анонимен

преди 2 години

Още не сме се освободили от колонизатора русия, съдейки по някои коментари.

79

Анонимен

преди 2 години

Ние поне се разминахме само с два милиарда долара за самолети стар модел, които не се знае кога ще получим._______________ Знае се кога. И ще дойдат за нас! Знаем и за трите (3) милиарда руски поток подарък от нас за Путин да си доставя газ на Сърбия. За нас няма газ, но им платихме тръбата. И милиарди за остарели реактори, и за платената от нас глоба, без да обжалваме, и т.н.