195

Анонимен

преди 2 години

Ето на това му се вика бягане от отговорност!

194

Анонимен

преди 2 години

Най-напред Бай Рашко да го лекуват за алкохолизъм и след това да поставят на отговорни длъжности или още по-добре да го импичнат пенсионно и да си гледа 19-те апартамента и 20-я ***.

193

Анонимен

преди 2 години

Комунистите не са нищо друго освен диви феодали, свикнали са даром всичко да получават и да им се работи за без пари. Това са хора без морал, без род и родина, народа не ги интересува. За тях условието да имат пари е овладяването на властта, затова и така драпат да подчинят и съдебната власт, за да могат да крадат спокойно.

192

Бай Баяни

преди 2 години

На това министерство само на министри-алкохолици му върви: Георги Петканов(Бог да го прости), Румен Петков,Михаил Миков,а сега и Рашков.

191

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Значи, първо ще махаме пенсионерите, за да даваме път на младите да се реализират и в същото време пияната пенсионна дамаджана Рашков - доказан АЛКОХОЛИК - ще бъде министър на вътрешните работи. Как стават тея работи? Тея хептен за балъци ви взеха.

190

МНЕНИЕ

преди 2 години

Искам да успокоя Гербаджии , лидери на Профсъюзи и дребни лидерчета - които е невинен в Корупцията ще се прибере при семейството си и децата .

189

Рачко Пръдлето

преди 2 години

Комунизмът е най-добрият строй, а Рашков най-добрият негов представител.

188

ВЪПРОС

преди 2 години

Лично мое Мнение - Рашков Министър на МВР , НОВ Главен Прокурор и нов ШЕФ на КПКОМПИ , Народа ще си отдъхне от Мафията и Грабежа и . Цацаров и Гешев трябва да си излежат Присъдите и да върнат Ограбеното от нашите Данъци и Осигуровки .

187

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът е най-добрият строй от човешкото развитие, това че някои личности от миналото са го опорочили не променя този факт. Българите, тези от по-старото поколение имаха късмета да се докоснат за малко до него - безплатно образование, безплатно здравеопазване, гарантирана работа, почти нулева престъпност, да, не беше идеално защото беше наложено от грешните хора с липса на морал, съвест и образование, но определено това е бъдещето.

186

Анонимен

преди 2 години

Голям автогол ще си вкарат ако вземат за министър имотния милионер Рашков.

185

Не нам

преди 2 години

Сега Киро ще предложи другарката Дърева за министър на културата,поне тя не може да носи ковчези като скулптура.

184

Биволъ

преди 2 години

След това кадрите от ресторанта показват една единствена маса с трима магистрати и едно празно столче със салфетка. За магистратите работният ден в кръчмата продължава.

183

1

преди 2 години

Г-н Петков,предложете др.борисов,за гл.сикритар наМВР,при Рашков,че вече 6 месеца не спря да плаче за службичка.

182

изнервен

преди 2 години

Баси лицемера и лъжеца е този канадски кон. Назначи навсякъде в министерството на икономиката и подопечните му звена свои приятелчета и близки, лично си избра председател на НС, самопредложи се за премиер и сега ни предлага една пияна, зловеща фигура от номенклатурата на БКП за вътрешен министър. Да ви е честито, глу. паци.

181

Биволъ

преди 2 години

Кире, гледал ли си вчерашния видеозапис как министър Бойко Рашков излиза в 14 без пет от ресторант "Сердика" на ул. "Вашингтон" с подаръчно пликче( вероятно с календар за новата година) и пред журналистката с бодра крачка се запътва към служебния си "Мерцедес" и изчезва.Интересно е,че едва успява да ходи по права линия,а работния ден е едва преполовил.

180

Анонимен

преди 2 години

Добро утро герберчета!Нещо страх и несигурност се наблюдава напоследък във безгрижното ви ежедневие,да не би Рашков да поема силовите структури случайно?

179

Анонимен

преди 2 години

194 Да сравняваш министерството на културата и това, на вътрешните работи, в 21 век, е признак на политическа неграмотност.

178

Анонимен

преди 2 години

177 Копаят се, само политическите трупове.

177

Анонимен

преди 2 години

Направо да минаваме на варианта на Турция! Президента управлява еднолично!

176

1

преди 2 години

До Анонимен-189 поне не е тиква министър председател.